המפגש(1) - 25/3/07

Hawkgirl

New member
המפגש(1) - 25/3/07

טופ, אחרי שקראתי שוב את כל ההודעות של כולם בנושא התיכנונים, ישנו תאריך אחד שמתאים לכולם O: (לפחות לכל מי שהגיב). היות וגם אף אחד לא ממש הציע שעה למפגש, אז אני מקווה שלא אכפת לכם שאני בחרתי. אז ככה, פרטי המפגש: תאריך: 25/3/07 שעה: 12:00(אין לכם מושג כמה התאפקתי לא לרשום 12:06 XDD ). מחכים לכולם עד 13:00 בערך. מקום: קניון עזריאלי(מגדלי השלום) מקום בעליל: קומת הגג *בקניון* כמו שאמרתי כבר, אני לוקחת על עצמי את האחריות להכין שלט שאני אחזיק ועליו יהיה כתוב "פורום דיבוב וקריינות"(למרות שאני חייבת להודות שיהיה די מביך אם אני אהיה שמה בדד ואחזיק את השלט XD אז תגיעו מוקדם נה?! במיוחד רמי/תומר/שחר/חן/בר /שירה #&%$ ) מלבד זה, אני מוכנה להחליף מספרי טלפונים עם אלו שחוששים שהם לא ימצאו אותנו כדי לדבר איתי ביום המפגש. אז תביאו איתכם מצב רוח, שטויות שבא לכם להראות לנו, וכל דבר שבא לכם בעצם(אני ממליצה על חבלים כדי שנוכל לקשור את תומר ולהשתעשע איתו קצת, הוהוהוהוהוהוהוהוהוהו XD ) אממ.. כמובן שתדאגו לכסף איתכם לאלו שירצו לקנות אוכל או משהו. וכמובן, כדישתתחילו לשנן כבר למפגש, המשתמשים שבתקווה נראה אותם במפגש: Hawkgirl(רותם) R a m i D i s n e y(רמי) Takuto(תומר) הסמיילית|(תמר) Bar391(בר) mikeys barking(שחר) chen010189(חן) ellapr41(אלה) אחינועם7(אחינועם) porky169(ניר) מאיוש33(מאיה) OrlyNL(אורלי) רשמתי פה את אלו שיש סיכוי שהם יגיעו *ואמרו לי מה השם שלהם* או שאני מכירה אותם כבר ויודעת את השם שלהם. כך שאם יש לכם כוונה להגיע, הגבתם בנושא הקודם, ואתם לא רשומים פה, זה בגלל שלא אמרתם את השם ואני לא יודעת איך קוראים לכם XPPP ו..זהו.. נקווה שלא שכחתי שום דבר X:

Reichan

New member
גם אני באה!!

פשוט לא היה לי כוח להגיב לשרשור ^-^;;

Bar391

New member
../images/Emo45.gif

גם אני באה, וגם שחר, שאין לה אינטרנט עכשיו....

yotam2233

New member
שחכת לרשום אותי......

היי אני יותם ויכול להיות שאני אבוא.... ואולי אני גם אביא את טליה ברקאי... נראה מה יבוא לה ... ^_^ ~~~~~~טליה אני חולה עלייך !!!!!!~~~~~

Hawkgirl

New member
הא!! תגרור!!! תגרור!!! ^___^

ושמישהו יגרור גם את מאיה(בר-שלום) כי אני מתביישת אפילו לומר לה אם היא לא תראה את ההודעה הזו ]:

avi 88

New member
לא רשמת אותי=[

ורותם תודה על התאריך זה התאריך הנכון! =] אבי...XD

מאיוש33

New member
מראשון לציון...

ולא נראה לי שאני אוכל לבוא..נראה כבר אבל שוב זה ממש ממש תלוי בזה שמישהו יבוא איתי (???)

מאיוש33

New member
כי זה לא ממש נוח לאמא שלי...

יש לה השתלמות באותו היום והיא לא תוכל לקחת אותי..
תמר רוצה לבוא איתי?? לא הבנתי מה הקטע של הרכבת...

פשוט שאני נוסעת ברכבת

וזה היה יכול להיות טוב אם אני הייתי עולה בתחנה שלי ואז את היית עולה בתחנה שלך והיינו נפגשות ברכבת, אבל אני לא בטוחה שהרכבת מאשדוד לת"א עוברת דרך ראשל"צ. אני אבדוק באתר של הרכבת ונדבר כבר במסרים..

Hawkgirl

New member
אני בספק :\

התחנה של ראשון לציון היא תחנה אחרונה(אין המשך למסילה מתחנת ראשון לציון XD ). כך שזה בלתי אפשרי שרכבת "תעבור" משם אם זה לא בשביל לסיים את המסלול שלה. מאיוש, תאמיני לי שזה לא מסובך ליסוע ברכבת, וזה כיף, המושבים נוחים *__*

Hawkgirl

New member
ואת לא יכולה ליסוע בדרך אחרת? OO"

יש רכבת בראשון לציון, תחנת ראשונים. ואת נוסעת ברכבת עד תחנת ת"א-השלום. התחנה הזו בת"א זו התחנה של הקניון. התחנה ממש ממוקמת מתחת לקניון OO" כאילו.. זה לא שאת תצטרכי משם איזה אוטובוס או אמצעי תחבורה אחר כדי להגיע לקניון, אלא פשוט לעלות במדרגות הנעות מהתחנת רכבת לתוך הקניון O: זו נסיעה של בערך 45 דקות מראשון לציון לת"א אם אני לא טועה X: וחוץ מזה, כיף ליסוע ברכבת D:

אני גרה בגן יבנה

וזה קצת קרוב. יש תחנת רכבת בראשון או שזה לא עובר דרך שם.. לא נראה לי שהרכבת שלי תעבור דרך ראשון. לא, זה בכלל לא בכיוון..

qweenDDD

New member
היי גן יבנה....

אני גרה בחצב! יש לך רכבת באשדוד.....(אם הייתי באה הייתי מציעה לך טרמפ) סיגי

mikeys barking

New member
*מנצלת כל רגע נתון על המחשב*

את יכולה להגיע עם חברה- תגידי לה שאנחנו נחמדים ואם היא לא תרצה, אנחנו גם לא נאכל אותה ^^ ואם אין לך חברה שלא תוכל/תרצה לבוא אולי תוכלי להגיע לבד? אלא אם כן לא מסכימים לך, מה שדי דופק הכל ): מקווה שתוכלי לבוא

למעלה