המפגש של אתמול

המפגש של אתמול

לכל מי שכן היה: פטישון, פרח כחול, F 15, אורית 36, אורן, אייל*, אינדיאני 35, אליפז, אלת האהבה, אנאסטסיה, ארז*, מאיה*, בייבי, גרגר חול, דידי בת, דיןדון, חגית 22, נסיכה$, בועז, חגית 36, יניבי, י פ ע ת, כינרת אחרת ומלוויה, לי 28, ליהי ושו`ת, מאי, מרי-לו, ניר, נשוי ומענין, סמרקי, סנופ, ספיידרוומן, עינבר 31, עינת..,ענת 36, ערן 28, פטריה סגולה, פנטום הצ`ט ושו`ת, קלאודיה, קסם-בת, קצין וג`נטלמן, ארבל מהכרמל, רן 37 ואשתו, רקדן, שי 31 ושו`ת, שלומי, שמשון, שנהבי, שרון 28, תגל, תותי המתוקה, אריק, שועל בת , אורנה, שני, נשית, רעם כחול תודה רבה על ערב נפלא, וחוויה שלא בקלות תשכח....... להתראות במפגשים הבאים ובכל ערב על המסך קפצתי לביקור.... תודה מיוחדת לפטישון על ארגון הערב, אחי תמשיך כך, אתה יודע שתמיד אשמח להיות לימינך יום טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

תודה רבה

את אלת האהבה לא פגשתי. היתרשמי מ: דידי , חגית22 (הבילתי מושגת עבורי,ועד עכשיו אני לא יודע אם היא נשואה או לא ) , יפעת , לי28 (כל הזמן חשבתי שהיא לבנה),ספיידר וומן, קסם,ארבל,תגל, תותי המתוקה (הכי מתוקה באמת) , נשית (הכסופה) . וזהו . סליחה ששכחתי מישהוא . אני פגשתי רק בהבזק את כולם . וחזרתי למאורתי . הביישנות שלי לא איפשרה לי יותר , והלכתי הביתה כבר . -- פטישון , אני שוב מבקש : קריוקי במיפגש הבא ... נ.ב : הניק שלי נישאר באנגלית . זוהי ברירת המחדל שלי .

למעלה