המפגש שלכם ^_^

ToHrU

New member
המפגש שלכם ^_^

היי חבר'ה . . . כתבתי פה כמה פעמים וחלק מההודעות שלי נמחקו :/ אני חובבת סרטים מצוירים מושבעת וחולמת להפוך למדובבת מקצועית (למי שזוכרת אני אוהבת את כיני ^_^) אני קוראת כאן גם לפעמים שרשורים ואם לא אכפת לכם הייתי שמחה מאוד להגיע למפגש הפורום שלכם ולהכיר עוד אנשים שמתעניינים/עובדים בתחום. אם אין בעיה עם זה - אשמח אם תחזרו שוב על מועד המפגש והמקום. תודה!!!!!!!!!!

מאיוש33

New member
סבבי בבי ../images/Emo8.gif

רק אם את יכולה לכתוב יותר פרטים על עצמך [ שם, גיל, וכאלה]
אני מאיה בת 14 מראשון לציון
ולגבי המפגש: יומשישי , 6.7 ב10 וחצי ...! מקווה שנוח לך

ToHrU

New member
נעים מאוד ^_^

אני קצת יותר גדולה, בת 20 . . . קוראים לי הלה וכרגע אני בקורס וזה הדבר הכי טוב שקרה לי בזמן האחרון כי בדרך כלל אני נוטה לברוח מהדברים שאני חולמת לעשות והפעם הלכתי על זה :) השתחררתי מהצבא לפני חצי שנה (וואוו, עבר מהר) ועכשיו אני עובדת ועושה קצת כיף. עוד שנה וחצי אני אתחיל ללמוד (רק לא יודעת מה עדיין). הסדרות המצויירות שאני הכי אוהבת הן אינויאשה וארתור . . . חחחחחח בינתיים נראה לי שאוכל להגיע - מקווה שכלום לא ישתנה עד אז - אשמח להכיר אתכם ^_^

Tu Lus

New member
נעים מאוד

וברוכה הבאה אני טובל בת 19 מהצפון בצבא טכנאית אוויוניקה בתל נוף. יעשה בעתיד קורס דיבוב
זהו בכללי

Takuto

New member
שימי לב לכתובת של הפורום

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1662 1662

ellapr41

New member
מספר הפורום..

לכל פורום יש מספר שמופיע בסוף הכתובת.. 1662 זה המספר פורום שלנו.. ד.א (מאיה, במקרה הזה דרך אגב-לא דוברי אנגלית
) אם את רואה בחתימות של אנשים מספרים כאלה תדעי שאלה פורומים שהם אוהבים ומשתתפים בהם.. נראלי שבחתימה של מאיה יש ככה..

Takuto

New member
ואולי תרצי לקנות ממני מנגה? XD

CardCaptor Sakura 1-3 Tsubasa Chronicle 1 Tokyo Mew Mew 1 Full moon wo Sagashite 1+3 Fruits Basket 1-2 Rave 1

למעלה