המפגש - פרטים

מקמיקא

New member
המפגש - פרטים

אז המפגש יתקיים במוצאי שבת הקרובה, ה23 למאי, 2009 שנים להולדת ישו; בפארק הרכבת בתל אביב, ישראל, כדור הארץ, כוכב הלכת השלישי מהשמש סול. הוראות הגעה, למי שלא יודע: (בשביל הוראות אינטרגלקטיים תפנו אליי בפרטי) למי שמגיע מחוץ לתל אביב, לעלות על רכבת, לרדת בת"א מרכז סבידור (ארלוזורוב), ולצאת מהתחנה לכיוון ת"א (לא ר"ג!). כל אדם שתשאלו שם יידע איפה הפארק, אבל בכל מקרה: אתם צריכים להתרחק מתחנת הרכבת, עד שאתם מגיעים לכביש ראשי, לחצות אותו, ושם נמצא פארק הרכבת. למי שמגיע באוטובוסים: בערך 99% מהאוטובוסים עוברים בפארק הרכבת בכיוון כלשהוא. בשביל רשימה מלא, תכנסו לכאן: http://www.dan.co.il ותחפשו "חיפוש קו ברחוב/אתר": "רכבת מרכז", יישוב: "תל אביב יפו". למי שמגיע באוטו: לרדת מאיילון בז'בוטינסקי, ולנסוע מערבה עד הפנייה ברחוב "על פרשת דרכים". בעיקרון שם נמצאת הרכבת. אני לא טוב בלהסביר לאוטו, אז אם את צריכה עינבר - תחפשי בוואלה! מפות מאיפה שאת מגיעה
שעת ההגעה הרשמית היא 19:00, אבל אני חושב שנהיה שם לפחות עד 21:00 (בשביל מי שמגיע ברכבת!). אני אגיע רק בסביבות 19:30, כי אני תלוי בתחבורה ציבורית. אני מציע שכולנו נלבש משהו שנוכל לזהות אחד את השני - כמו חולצת מטאל?
עדיין פתוח לרעיונות. בכל מקרה, מי שמגיע ראשון, שיתמקם על איזה ספסל נוח או פיסת אדמה רכה, וכשהבאים ייראו את ההתקהלות, הם פשוט יצטרפו. מי שמתכנן להגיע - שיישלח לי ה"פ ואני אתן לו את הפלאפון שלי, למקרה שהוא יסתבך (למרות שאני בטח אקלל את עצמי על שעשיתי את זה...). בעדיפות, תשלחו גם לי את הפלאפון שלכם כדי שאני אוכל להתקשר אליכם אם אני אסתבך
אם מישהו רוצה להביא איזה משחק היכרות נחמד, לדעתי זה יכול להיות מצויין. משהו כמו חבילת נייר (מהאלה שפותחים אותה ובכל שכבה יש שאלה שצריך לענות עליה או משהו כזה...), או לא יודע מה, בטוח יש פה מישהו מהנוער העובד והלומד שמכיר דברים כאלה
זהו! כן! זה מקסימום הארגון שאני מסוגל אליו, אני לא מורגל בדברים כאלה. בד"כ יש לי lackeys שעושים את הארגון בשבילי. אם מישהו מצליח לחשוב על עוד משהו, תכתבו פה. וגם, יהיה נחמד אם תשימו הודעה שאתם מתכננים להראות את פניכם, כדי שנדע למי לצפות. נתראה שם

inbardaf

New member
../images/Emo46.gif לקחת לי את הבכורה ../images/Emo46.gif

בדיוק עמדתי לרשום הודעה מרוכזת בנושא
יפה לך הארגון. תראה איזה מהר הרמת מפגש.. מי שרוצה טרמפ' מהצפון שיצור איתי קשר במסרים דחוף!!!! עד יום חמישי בצהריים (אחרי זה סיכוי קלוש שאני אראה אינטרנט
) ואל תשכחו אוכל.. שכל אחד יביא משהו (בסלי במבה שתיה כאלה..)

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif

אני כבר יראה לך מה זה באמת קונג פו במפגש..

snoopytush

New member
אתה יכול אולי להקדים במעט את שעת המפגש?

אם אני באה אני חייבת לנסוע חזרה בשמונה וחצי כי אין לי אוטובוסים כמעט.... ושעה ורבע זה מעט מדי בטח גם עד שכולם יגיעו ואני מתה לבוא אז אולי תקדים את השעה בשבילי ( pupy eyes?
) בתודה סנופי במצוקה

מקמיקא

New member
אני עצמי לא יכול להגיע יותר מוקדם (אוטובוסים)

אבל אם יש עוד מעוניינים שיכולים להגיע, אז בכיף!

Mystic Circle

New member
ומישהו חייב להביא כוסות חד פעמיים

וכול אחד יביא בקבוק שתיה.

inbardaf

New member
באמת כל הכבוד למקמיקא ../images/Emo45.gif

ואני מבינה מהחתימה שלך שאת ממש סובלת בקיץ..

Mystic Circle

New member
מאוד../images/Emo7.gif

אל תשאלי. הימים האחרונים היו זוועה. פשוט זוועה

amb2

New member
מצטער גם אני לא אוכל לבוא

כל המישפחה מגיעה באותו יום אין לי ממש מצב לקבל שיחרור מיתנצל תהנו!

קחו בחשבון ש-19:00 זה מוקדם לתחבורה ציבורית

כיום השבת יוצאת מאוחר, ויכול להיות שקווים עירוניים כבר יש בשעות האלה, אבל למי שמגיע מחוץ לת"א זו בעיה... (ואני לא מדברת דווקא עליי, אני אפילו לא יודעת אם אוכל להגיע) . לדוגמה, האוטובוס הראשון מחיפה לת"א יוצא מחיפה(!) רק ב-20:15, כן כן, ורכבות רק ב-21:00... לגבי התקהלות – אני לא זוכרת כמה תאורה יש בתוך הגן הזה, אבל כדאי להתמקם באזור מואר, כי לא נעים לשבת בחושך, וגם קשה למצוא אנשים שיושבים לבד בחושך... אני עוד לא יודעת אם אגיע או לא, כיוון שעבורי זו נסיעה לא קצרה, ובראשון בבוקר קמים מוקדם, ואני גם לא בטוחה שאהיה פנויה במוצ"ש... בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ובכיף וכל הכבוד על היוזמה ועל הארגון.

מקמיקא

New member
אכן בעייתי...

ומצד שני - אי אפשר לקבוע את המפגש ב22:00, כי כאמור יום ראשון יום עבודה רגיל. אז אין ברירה... אם את רוצה, דברי עם עינבר - היא מארגנת טרמפ לאנשים מהצפון. אולי יש לה מקום
(סליחה על הנידוב, עינבר
)

inbardaf

New member
בכיף.. ../images/Emo13.gif

וכל הקודם זוכה.. יש סה"כ 4 מקומות. וקחו בחשבון שאני לא חוזרת, אבל בחזור כבר לא תהיה לכם בעיה עם התחבורה הציבורית. מי שירצה להשיג אותי, אין טעם לפנות אלי דרך הרשת כי אני לא אראה את זה. צרו קשר עם מיטיק או מקמיקא והם יקשרו אותכם אלי. נישתמע!

אם את לא חוזרת אני מוותרת...

אחרי שגיליתי שאנחנו בכל מקרה לא גרות כ"כ קרוב ואני צריכה אוטובוס או שניים עד לטרמפ, ותחבורה ציבורית בחזרה (וזה לצאת מוקדם מת"א, כיוון שאני צריכה להגיע לחיפה לפני 23:00, אחרת לא יהיה לי אוטובוס לנסוע בו מהתחנה הביתה, שזה אומר לצאת מת"א ב-21:30 לכל המאוחר) זה פשוט מתחיל להיות מסורבל ויקר מדי עבור מפגש כ"כ קצר; יצא שאני אבלה בנסיעות הלוך חזור יותר משאני אבלה במפגש, וזה די מוציא את הרוח מהמפרשים. אז תבלו!

למעלה