המפגש - פרטים
אז המפגש יתקיים במוצאי שבת הקרובה, ה23 למאי, 2009 שנים להולדת ישו; בפארק הרכבת בתל אביב, ישראל, כדור הארץ, כוכב הלכת השלישי מהשמש סול. הוראות הגעה, למי שלא יודע: (בשביל הוראות אינטרגלקטיים תפנו אליי בפרטי) למי שמגיע מחוץ לתל אביב, לעלות על רכבת, לרדת בת"א מרכז סבידור (ארלוזורוב), ולצאת מהתחנה לכיוון ת"א (לא ר"ג!). כל אדם שתשאלו שם יידע איפה הפארק, אבל בכל מקרה: אתם צריכים להתרחק מתחנת הרכבת, עד שאתם מגיעים לכביש ראשי, לחצות אותו, ושם נמצא פארק הרכבת. למי שמגיע באוטובוסים: בערך 99% מהאוטובוסים עוברים בפארק הרכבת בכיוון כלשהוא. בשביל רשימה מלא, תכנסו לכאן: http://www.dan.co.il ותחפשו "חיפוש קו ברחוב/אתר": "רכבת מרכז", יישוב: "תל אביב יפו". למי שמגיע באוטו: לרדת מאיילון בז'בוטינסקי, ולנסוע מערבה עד הפנייה ברחוב "על פרשת דרכים". בעיקרון שם נמצאת הרכבת. אני לא טוב בלהסביר לאוטו, אז אם את צריכה עינבר - תחפשי בוואלה! מפות מאיפה שאת מגיעה
שעת ההגעה הרשמית היא 19:00, אבל אני חושב שנהיה שם לפחות עד 21:00 (בשביל מי שמגיע ברכבת!). אני אגיע רק בסביבות 19:30, כי אני תלוי בתחבורה ציבורית. אני מציע שכולנו נלבש משהו שנוכל לזהות אחד את השני - כמו חולצת מטאל?
עדיין פתוח לרעיונות. בכל מקרה, מי שמגיע ראשון, שיתמקם על איזה ספסל נוח או פיסת אדמה רכה, וכשהבאים ייראו את ההתקהלות, הם פשוט יצטרפו. מי שמתכנן להגיע - שיישלח לי ה"פ ואני אתן לו את הפלאפון שלי, למקרה שהוא יסתבך (למרות שאני בטח אקלל את עצמי על שעשיתי את זה...). בעדיפות, תשלחו גם לי את הפלאפון שלכם כדי שאני אוכל להתקשר אליכם אם אני אסתבך
אם מישהו רוצה להביא איזה משחק היכרות נחמד, לדעתי זה יכול להיות מצויין. משהו כמו חבילת נייר (מהאלה שפותחים אותה ובכל שכבה יש שאלה שצריך לענות עליה או משהו כזה...), או לא יודע מה, בטוח יש פה מישהו מהנוער העובד והלומד שמכיר דברים כאלה
זהו! כן! זה מקסימום הארגון שאני מסוגל אליו, אני לא מורגל בדברים כאלה. בד"כ יש לי lackeys שעושים את הארגון בשבילי. אם מישהו מצליח לחשוב על עוד משהו, תכתבו פה. וגם, יהיה נחמד אם תשימו הודעה שאתם מתכננים להראות את פניכם, כדי שנדע למי לצפות. נתראה שם
אז המפגש יתקיים במוצאי שבת הקרובה, ה23 למאי, 2009 שנים להולדת ישו; בפארק הרכבת בתל אביב, ישראל, כדור הארץ, כוכב הלכת השלישי מהשמש סול. הוראות הגעה, למי שלא יודע: (בשביל הוראות אינטרגלקטיים תפנו אליי בפרטי) למי שמגיע מחוץ לתל אביב, לעלות על רכבת, לרדת בת"א מרכז סבידור (ארלוזורוב), ולצאת מהתחנה לכיוון ת"א (לא ר"ג!). כל אדם שתשאלו שם יידע איפה הפארק, אבל בכל מקרה: אתם צריכים להתרחק מתחנת הרכבת, עד שאתם מגיעים לכביש ראשי, לחצות אותו, ושם נמצא פארק הרכבת. למי שמגיע באוטובוסים: בערך 99% מהאוטובוסים עוברים בפארק הרכבת בכיוון כלשהוא. בשביל רשימה מלא, תכנסו לכאן: http://www.dan.co.il ותחפשו "חיפוש קו ברחוב/אתר": "רכבת מרכז", יישוב: "תל אביב יפו". למי שמגיע באוטו: לרדת מאיילון בז'בוטינסקי, ולנסוע מערבה עד הפנייה ברחוב "על פרשת דרכים". בעיקרון שם נמצאת הרכבת. אני לא טוב בלהסביר לאוטו, אז אם את צריכה עינבר - תחפשי בוואלה! מפות מאיפה שאת מגיעה