המפגש ... עוד אחד ודי?

מממאיה35

New member
המפגש ... עוד אחד ודי?

טוב חברות, לפי שני השרשורים שהיו כאן בנושא המפגש, הנה התפלגות התוצאות (לצערי לא הספקתי לךחשב סטיית תקן
) ראשון בוקר איושי שני בוקר מבשרת השחר קטיפ שני ערב הילה בסגול מקסימה1 מממאיה מלאכי העליון (?) גילור (?) קטיפ (?) איושי (?) קנדי (?) אז נראה שהכי נוח ביום שני בערב... עכשיו שאלה אחרונה - כל מי שיכולה שני באחהצ / ערב - שתשרשר פה.. המפגש יהיה בפארק הירקון (אזור הלונה-פארק) בתל אביב. עש רכבת ותחבורה ציבורית די נוחה וגם אפשר להתארגן בהסעות למי שתהיה זקוקה (אני מכונה להרכיב על הטוסטוס שלי
).. ~חגשמח~

מקסימה1

New member
שאלות לגבי המפגש

האם עשיתם כבר מיפגש? חלקחן מכירות כבר? מה עושים בדרך כלל? האם יש צורך להביא כיבוד?? אני אשמח אם נעשה משהו מיסטי קצת....

מממאיה35

New member
זה המפגש הראשון

עד כמה שידוע לי, לפחות בזמן שאני פה (וזה לא הרבה לדעתי). בכל מקרה קודם מתכווננים על התאריך אח"כ נסגור את שאר הפרטים - מי מביאה מה וגם תוכן המפגש. את באה?

קטיפ

New member
שני בערב אני יכולה רק

היייי אחלה על ההתמדה ממאיה אני יכולה בשני בערב וודאו שאין איזה פסטיבל שם.....או אנלאיודעת מה אולי בים???? חוף הצוק נגיד הדרומי? יש מלאן מדשאות שם מה שתחליטו קטיפונת אפשר נייד או משו שנהיה בקשר???? תשלחי במסר תודה נבלה מחר

מממאיה35

New member
../images/Emo124.gif מי רוצה מפגש מחר בערב?

הזדמנות אחרונה לנסות לארגן משהו למחר (שני) בערב. מי שיכולה ורוצה שתשרשר פה. כדאי לכן, יש אטרקציות שחבל לפספס

א י ו ש י

New member
לי אין בעיה, אבל לא נראה שיש הענות

אולי נדחה לשבוע הבא? חבל שמלכי עליון (שככ פעילה פה!!) לא תגיע
ולא רק היא. הילה בסגול שקצת לחוץ לה מחר ועוד בנות מבחינתי שבוע הבא שני ורביעי ערב קצת בעייתים, אבל כל השאר בסדר. וכמובן יו א' בוקר הכי נוח לי אבל יכולה גם ערב....

אולי אפשר בבוקר מתישהו?

השבוע אני פנויה כל השבוע בבוקר... עובדת רק מארבע. אני מתה לפגוש את כולכן
.

מממאיה35

New member
אהיה כנה

ואומר שכשדיברתי במסרים עם הילה בסגול על שנוציא אל הפועל מפגש, אמרתי לה שלא משנה כמה יבואו, נקיים את המפגש, כי מאוד מבאס לבטל את מי שכן (או מה שכן) בגלל מה שלא (או מה שאין). לצערי לא נראה לי שהמפגש יצא אל הפועל השבוע, וחבל לי, כי התבטל מה שכן בגלל מה שלא.. לגבי מועד אחר- אישית בבקרים אני לא פנויה (עובדת, מה לעושת, גם בחופש). אז אולי נקבע חודש מראש, זה מספיק זמן להתראה מראש?

חודש מרא ש?

רעיון מצוין ! כולי תקווה שהבנות באמת ישריינו להן את התאריך המיועד וסופסוף ניפגש ונחווה ונהיה.

קטיפ

New member
יאללה כבר שניפגש

ממאיה כל הכבוד לך. זה אירגון מתישששששששששש לאחד את כל הבננות אני בעד לקבוע תאריך אני גמישה יכולה גם בבוקר או בערב בהצלחה חיבוק חגיגי

למעלה