המפגש מחר

niosh

New member
המפגש מחר

א. בת שבע אני כל כך מצטער שלא הסתדר עם הכסאות . פשוט מצטער לא הלך. אני מקווה שפעם הבאה ילך יותר וטב. ב. אני ממש בהלם מהסיפור של שני פשוט יושב ובוכה. ג. אם יש משהו שניתן לעזור אנה רק תגידו אני יתן כל מה שרק אפשר להקל עליהם. ד. בכל זאת יש משהו משמח היום אריאל הג'נג'י הוא ממחר חיל אצלי ביחידה "המלחמה " הצליחה ומחר הוא מתייצב מולי בדום מתוח.אם הוא יתנהג יפה אני ישחרר אותו מוקדם כדי שיגיע למפגש. ה. הוא הולך לשרת בתחנת כיבוי אש שתחת פיקודי יהיה לו שם אחלה מפקד ישיר שיטפל בו כמו בבן שלו. מחר לצערי אוכל להגיע קצת מאוחר (17:00) אני מקווה שעוד יהיה את מי לראות בשעה הזו??? ביי ניר

ניר אתה ממש גדול!!../images/Emo24.gif

תראה אני קראתי וממש שמחתי ואפילו התלהבתי וזה התפרץ אצלי בהמון טיקים נשמה, בקשר לקטע שרק מאז המפגש הקודם בפורים ועד עכשיו כשאריאל סיפר את המצוקות שלו בצבא, כל כך מעט זמן וכבר ממחר ב"ה הוא יהיה תחת הפיקוח שלך. וזה כבר מעודד מאוד משמח ומרגיע לפחות אותי בכל אופן, אפילו שאני לא מכירה את אריאל באופן כל כך אישי רק כמה מילים שוחחנו . אני ממש מצדיעה לך על הכוחות שהפעלת והטוב לב שלך על הרצון לעזור. אני מאמינה שיום אחד אלוהים יפצה אותך על המעשה הזה , אין לך מושג איך עזרת לאריאל אני באופן אישי מודה לך גם על מה שעזרת ועשית למענו ניר, וגם על מה שאתה. שאלוהים יברך אותך ויגמוך לך רק בטוב ובכל מה שתבקש אמן! שיהיה לך המשך ערב נעים.

niosh

New member
מצטער על הטיקים

היי ממשד לא התכוונתי . אבל אני כבר יודע שאין שליטה על הטיקים האלו אז את בטח לא כועסת בכל מקרה מקווה שעכשיו הכל טוב לא ענית לי. רואים אותך מחר? ניר

זה בסדר הם רק התגברו לרגע ../images/Emo8.gif

אני כבר רגילה לזה. תודה נשמה על כל מה שעשית למענו. חבל שאתה לא מביא את הילד המקסים שלך מחר ניר אבל אתה האבא ואתה יודע מה טוב בשבילו. אני בטוחה שניזכה להפגש יחד איתו במפגשים הבאים מתי שתחליט ותראה לנכון שהגיע הזמן לתת לו את המפתח לדלת של העמותה שלנו. אולי זה יותר טוב בשבילו גם כן , את זה אתה יודע סומכת עליך בעינים עצומות . (עם מיצמוצים). :)

הלנה

New member
לניר מאד מרגש

מה שעשית בשביל אריאל, אני ממש מתרגשת. בתוך ים הסיפורים הקשים שקראנו בימים האחרונים, וגם היום, לשמוע על שביב של תקווה, על איך הגורל הפגיש ביניכם ואיך הצלחת לעשות את זה!! כל הכבוד, אתה באמת גדול (מקוה שאריאל לא יצטער על זה ....סתםםםםם). נתראה מחר, בת שבע אמרה שנהיה שם בערך עד 19:00. אתה בא עם הילד? אנחנו כן. הלנה

niosh

New member
בלי הילד

עדיין לא הוא עדיין לא םפתוח מספיק . הוא סיפר למעט מאד אנשים עד כה. למרות שמאז שהוא סיפר לי ולסבא שלו הוא מרגיש הרבה יותר טוב ופתוח. אני מקווה שלאט לאט הוא יבין שהכי טוב בשבילו שכל הסובבים אותו ידעו ויתייחסו אליו בהבנה. נתראה מחר ניר

שביק

New member
ניר, אני מאושרת עבור אריאל,

הוא שיתף אותי בתקוותו ואני קיויתי איתו לטוב. אז בשעה טובה ובהצלחה! אני מאחלת מכל לבי. לגבי הכסאות - אין דבר, ביקשתי שיביאו כיסאות למחר מהחברים, העיקר שכולם יגיעו ויהיה כיף. ברגע שיהיה במה לעזור לשני ומשפ' נודיע ונשתף את כולם, אולי עבור תמיכה ציבורית. אנו ניתראה מחר בע"ה. שנישמע רק טוב. ביי שביק

לניר

לניר שלום, אין לך מושג איזה מצוה שאתה עשית לחיילציק שלנו. אתה לא יודע(בעצם כן)איזה מהדורי גיהנום אנחנו עוברים בביה"ס השונים. אבל בסוף נתגבר על הכל. למרות הלחצים המופעלים אני מתכונן להביא את לביא הבן בגדול למיפגש. נתראה מחר. משה

ניר היקר -../images/Emo24.gif זיו

ניר היקר כל הכבוד לך אח יקר שלנו אכן יודעים אנו מהי "המלחמה" שנלחמת , כל חייל בעבר יודע . בשם העמותה (סתתתתםםם בשמי) נמליץ עליך לקבל את פרס הנשיא לחיילים מצטיינים ביום העצמאות . היום נעשה חזרות לטקס וה-
שלנו גיל יצעיד אותך ונחליט כולנו אם אתה מתאים שוב ניר תודה מכל ה- לב זיו מחכים לך היום במפגש

niosh

New member
הצעתך לפרס

רק שתדע ללא קשר קצת טפיחה עצמית על השכם אני מועמד לקבל מצטיין רמטכ"ל ביום העצמאות נקווה לקבל

ניר, אתה חושב שמישהו מופתע פה ?../images/Emo8.gif

תודה לך על אריאל שלנו - ראיתי היום אושר בעיניו - וזה שווה הרבה ...
ראיתי גם שהיום היית הרבה פחות מתוח מפעם קודמת -שמחה בשבילך ! חג שמח לך ולבנך שעדיין לא הכרנו ... ליז

הלנה

New member
תוסיף את הקולות של כולנו

מגיע לך, מבחינתו כבר זכית בתואר

למעלה