ואם לא אז לכאוס..
L LaDjA New member 19/11/03 #1 המפגש מחר. מי מגיע? אני רוצה התפקדות מלאה, כולל מי אולי מגיע (ולציין אם אולי)
M MEIMIS New member 20/11/03 #31 למישהו יש מצלמה דיגיטאלית? כדי שגם שאר החברים שלא יכולים להגיע הפעם יבינו מול מי הם עומדים?
י יפתח הסקסי New member 19/11/03 #2 כמו שאמרתי.... ב 11 יוצא מישובי (אלפי מנשה) יכול לקחת אנשים מאזור רעננה כפר סבא....
A amircn1 New member 19/11/03 #5 אני אבוא, אבל... זה תלוי בעיקר אם אני אסיים את העבודות שאני צריך להגיש ביום שישי ...
R rustynail New member 19/11/03 #7 אני חושש שלמרות שניסיתי לא יכול להגיע לצערי אני חוזר מרחובות ותלוי בטרמפ של חברים לקריות והם לא אנשי פאבים והם עייפים מלימודים! אבל צ'ירס לכולם!
אני חושש שלמרות שניסיתי לא יכול להגיע לצערי אני חוזר מרחובות ותלוי בטרמפ של חברים לקריות והם לא אנשי פאבים והם עייפים מלימודים! אבל צ'ירס לכולם!
D D r a m b u i e New member 19/11/03 #9 ../images/Emo72.gifסורי אני לא יכול יש לי גם קצת בעיה לשלם עכשיו כסף ביציאות. תרימו כוסית בשבילי...
O Orrza New member 20/11/03 #13 נה נה נה, בלי משחקי תוריד בשבילי... תבוא, ואני אזמין אותך! אני ממש אשמח, אני מרגיש שאני חייב לך. איייך???? כנראה שאני אבוא, יש לי ערב פנוי ככל הנראה ויהיה נחמד לפגוש אתכם. כמובן שהיה עדיף בקייץ עם קומזיץ, אבל זה מה יש... רגע, נפגשים בארנה ומשם מה?
נה נה נה, בלי משחקי תוריד בשבילי... תבוא, ואני אזמין אותך! אני ממש אשמח, אני מרגיש שאני חייב לך. איייך???? כנראה שאני אבוא, יש לי ערב פנוי ככל הנראה ויהיה נחמד לפגוש אתכם. כמובן שהיה עדיף בקייץ עם קומזיץ, אבל זה מה יש... רגע, נפגשים בארנה ומשם מה?
י יפתח הסקסי New member 20/11/03 #16 וואי אורזה מגניב שאתה בא.... חוץ מזה אם יש אנשים שהולכים מוקדם 11:30 אז שיחכו קצת כי אני אגיע בסביבות 11 ל 11 וחצי
וואי אורזה מגניב שאתה בא.... חוץ מזה אם יש אנשים שהולכים מוקדם 11:30 אז שיחכו קצת כי אני אגיע בסביבות 11 ל 11 וחצי
י יפתח הסקסי New member 20/11/03 #18 אני גם מנסה לשכנע אותה.... מה עם אלון הוא בא או לא אני יודע שהוא בפורום עכשיו