המפגש מחר!!!!!

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
המפגש מחר!!!!!

יאללה תחליטו כבר על מקום ושעה... ומי שבא שיכתוב

TziMHoNoa

New member
יש הפגנה חשובה באתו יום-

"שלום לכולם מדינת ישראל החלה ליישם נוהל חדש בטיפול בבעית הפליטים הסודנים - גירוש מיידי, קרי הפליטים מבקשי המקלט מגיעים לגבול, נאספים ע"י הצבא ומועברים למעבר הגבול. המיצרים, אף על פי שמקבלים תשלום כדי לטפל בפליטים, נוהגת לרדום ולהרוגם. לפני מספר שבועות חתמו 63 ח"כ על עצומה המתנגדת לגירוש הפליטים, אז המדינה מצאה פירצה- אם אף אחד לא שמע ואף אחד לא יודע, הרי הם לא פליטים, ואין פה שום בעיה. מעבר לכך מתכננת המדינה בשבועות הקרובים לגרש גם את הפליטים אשר החלטו להתאקלם כאן בחייהם החדשים. לפני כמה חודשים יצא שר הפנים הסודני בהכרזה כי מי שברח לישראל יענש אם וכאשר ישוב לסודן. לא צריך להיות גאון שלא מדובר פה על עונש של נזיפה ושלילת שעות צפייה בטלויזיה... לכן תתקיים ההפגנה שנכון לעכשיו תתקים ביום רביעי הקרוב ה-22/8, בירושלים, בכיכר פריז מול בית רה"מ בשעה 16:00. ננסה לארגן הסעות, נשמח אם מישהו יוכל לעזור לנו בכך.... מי שמתכוון להגיע מתבקש להוסיף תגובה לכך בכתבה בנושא באתרנו (כתובת בחתימה). שם גם נעדכן במידה ויהיו שינויים ואם נצליח לארגן הסעות. הקפידו להתעדכן... נוכחותכם בהפגנה הינה קריטית ונשמח לכל סיוע אפשרי אל מול מסך האטימות של המדינה מקווה לראותכם בתקווה למיילים בנושאים חיוביים יותר להבא טל" נראה לי שעדיף להשאיר את היום הזה ריק ושאנשים יבואו להפגנה

jast

New member
קיבלתי הודעה:]

אולי נעביר את המפגש למחר? (ואז אני אוכל לבוא גם למפגש של דפנה והעוגיות)

פורה

New member
גם אני חושבת ככה,

תחשבו רגע, מה יותר חשוב.. סבבה, אחרי שחשבתם והבנתם שהמפגש פורום יכול לחכות קצת, זה הזמן להתחיל להפיץ את ההודעה הזאת באימיילים, בפורומים ובכל חור אפשרי.. זו פעולה פשוטה של העתק הדבק, וכולנו יכולים לעשות אותה, אז בבקשה ממכם.. בואו נתחיל להפיץ...

למעלה