המפגש היום היה מדהים...

shiran 25

New member
המפגש היום היה מדהים...

רציתי לשתף את כולכם שהיה לנו היום מפגש לפונדקאיות שהיה ממש כייף לפגוש את כל הבנות הנחמדות ולשמוע על כל אחת איך היא מתקדמת , ז' ממש נהנתי לראות אותך עם הבטן היפה שלך בלי עין הרע את ממש נראית טוב וגם ....(לא זוכרת את שמה איזה פדיחה ) אבל מי שהייתה יודעת למי אני מתכוונת שהיא בחודש שישי והיא רזה מאוד וכמעט שלא ראינו את ההריון, ועוד כמה בנות ג' ו-ד' שמחקות בעז"ה לתשובות חיוביות שנשמח לשמוע עליהם. כמובן שהיה כיבוד מדהים כרגיל ,עוגת דבש מהממת לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה, ועוגת תפוחים (שלמרות שאני לא אוהבת עוגות תפוחים) ומירב התעקשה שאטעם והיא הייתה בסוף הכי טעימה (מחכה למרשם מירב) ועוגיות שוקולד מיוחדות מאוד וטעימות ועוד המון פירות שתיה חמה וקרה בקיצור אני שוב רעבה איחלנו בכתב אחת לשניה שנה טובה ,צחקנו, וקבלנו מתנות לחג ממירב אז תודה רבה למירב על ההשקעה ואם שכחתי מישהו או משהו אז אשמח שתוסיפו ומאחלת שנה טובה ומתוקה לכולנו עם המון הריונות ,לידות ותינוקות חדשים לשנה חדשה.ורציתי להוסיף שהמפגשים מאוד מחזקים תודה לך מירב.

רחלי555

New member
חג שמח ושנה טובה לכולכןןןןןןן../images/Emo20.gif

המפגש היה מדהים ועל כך תודה לך מירבי שאת כ"כ דואגת לנו... האמת שנורא התרגשתי מהעובדה שישנן כ"כ הרבה פונדקאיות חדשות שלא הכרתי... כ"כ שמחתי להגיע לאחר 3 מפגשים שבהם תמיד יצא לי משהו ולא הצלחתי לבוא... ועוד יותר שימח הענין שהפכתי מירושלמית לדרומית וגיליתי כי כאן ממש לידי שלושה פונדקאיות מקסימות ו... ל-2 זוגות מירושלים כמוהזוג שלי והאמת שעוד לא הספקתי להתקשר לזוג שלי ולספר...
נזמין להם אוטובוסים למפגשים... חחחחחח
טוב מפחיד לאמר יותר מידי אך בשושו ל- ג' ול- ר' ב ה צ ל ח ה - מחכים לבשורות טובות...
זיוהל'ה - בלי עין הרע את באמת נראית מדהים
- שיהיה לך בשעה טובה ובהצלחה - את או טו טו מגיעה לרגע הגדול, אז שיעבור בעזרת השם בשלום. ול- י' אומנם יש לך עוד קצת לסחוב אך את נראית מקסים
וכ"כ קופצנית וקלילה ממש נהניתי לראות אותך כ"כ שמחה ומדברת בשלישיה - אני מקווה שהזוג שלך יודעים כמה את מוצלחת, אז שימשיך בשלום ובהצלחה, אותך עוד נראה לפני השעה הגדולה... ולכולנו בהצלחה... תחזיקו לי אצבעות לקראת... ושוב חג שמח ושנה מוצלחת עם המוןןןןן הריונות ותינוקות חדשים
ולך מירבי תודה רבה על ה-
ונשיקות רחלי

מירבי*

New member
מפגש- ראש השנה../images/Emo75.gif

תודה על המילים היפות שכתבתן, מאוד נהניתי אתמול לראות את כולכן, אין לכן מושג כמה המפגשים האלה חשובים לכולם, הבנות החדשות שהגיעו נהנו מאוד וקיבלו הרבה מאוד מידע על התהליך. בנות שמגיעות למפגשים, נחשפות לכל כך הרבה מידע חשוב על התהליך ואין לי ספק שבדרך הזאת התהליך עובר טוב יותר והראיה היא- אתם! אוהבת אתכם

למעלה