המפגש החושני

המפגש החושני

היא הביטה בו ידעה מה היא רוצה.הוא הביט בה לא יודע מה מסתתר בראשה עיניה הסגירו התרגשות ,ולבה פעם במהירות ,לעורה היה ריח של סחלבים. זה עתה יצאה מהמקלחת ,רק המגבת לגופה .התכוננה למפגש איתו. הוא לחש בואי נסיכה שלי , בואי אלי היא קרבה אליו שומטת את המגבת על הרצפה גופה לח עדיין מהמקלחת , הוא ינק את טיפות המים מגופה הרך והבהיר מנשק את הפטמות שהזדקרו מההתרגשות הגואה בה . היא עצמה עיניה ונאנחה, כמה זה טוב , כן תמשיך , אוהבת את זה הוא הוריד את השמיכה מעליו , נוהג לישון ערום , גופו העיד כמה חשק בה אברו הזדקר ,מחפש את הדרך להתחבר לגופה החם החושני . היא הקימה אותו על רגליו בוא תרקוד איתי נצמדה אליו שאברו שוכן היה בין רגליה, היא נעה עליו ברכות נרטב מהלחות שנטפה ממנה , היא נעה כך שהוא אליה נכנס קמעה מגרה אותה באברו המזדקר ,ושם נעצרה מתבוננת בעיניו. נשקה לשפתיו החושניות טועמת כל שפה בפיה, וידיה מלטפות היו את צווארו נושקות לעורפו , מלקקת את תנוך אוזנו ברעבתנות. אני רעבה אליך אל תתן לי לחכות לך , בוא אלי נסיך אהוב. אברו נע לתוכה ,היא נשענה על שולחן האוכל , הוא חדר לתוכה כולו היא הניעה את השריר הפנימי על אברו , מבלי לתת לו לצאת או להכנס הוא חש איך הוא תופח בתוכה , כך רק מהניעה של השריר הפנימי ואז התכופף ינק את פיטמתה הימנית , היא נאנחה בקול רם האגן שלה נע עליו במהירות , הוא חש שהיא שואבת אותו לתוכה הדופק שלה עלה וטיפות זיעה קטנות צצו על מצחה, הפטמות שהתקשו בפיו , הוא נגס בהם, והיא השתוללה בתגובה לביס אוי זה טוב כמה רציתי ככה נוע מעליך בוא שכב על המיטה הוא נשכב על המיטה, היא התיישבה עליו , שאברו נעוץ בתוכה היא נעה עליו מטה מעלה, הוא עיניו עצומות נהנה מהתגובות שלה לפתע עלתה ממנה נהמה , הוא חש אותה מתכווצת עליו הנרתיק שלה סחט אותו והוא התפרץ בתוכה כמו לבה סוערת וגועשת וזרם מן הפתח מרטיב את רגליה, היא המשיכה לנוע מעליו כולה רועדת ועיניה עצומות כאילו מתפללת , מודה על התענוג וההנאה שהסב לה הנסיך התכופפה ונשקה לשפתיו , אמרתי לך לא צריך ידיים , רק בסוף לחיבוק גדול רק שפתיים עליונות ותחתונות זה כל מה שצריך, הן יודעות לעשות את זה נהדר הוא חש את האיבר מתחיל להתנפתח בתוכה היא שבה לנוע עליו רגע שטפי את עצמך ובואי חזרה אמר לה, אני בא איתך למקלחת

המפגש החושני - חלק ב

במקלחת היא כוונה את המים , אוהבת אותם חמים מאד היי אל תבשלי לי את הביצים ביקש היא כוונה את המים הוא סר לשרותים, היא נצלה את ההזדמנות ונתנה למים לסחוף ממנה את הנוזלים שהציקו לה ריח מתוק התפשט במקלחת , הוא חייך , ניצלת את ההזדמנות להתרוקן במים , נכון זה כייף , זרם המים שטף את האוהבים במקלחת הוא לקח סבון וסיבן את גופה. היא הושיטה יד לסבון ופנה את אברו בידה איך השריר הזה שתנה לעולם לא אפסיק להיות סקרנית לגביו המים החמים ותנועת ידה גרמו לו לקום לתחייה, זקור ונקי היא הביאה מגבת עטפה אותוואותה ,ואמרה בוא למיטה , ככה עכשיו הוא הלך אחריה המום , נהנה מהדומננטיות שלה, מחייך לעצמו . כזה דבר הסתובב באיזור שלי ואני פספסתי עזר לה להגיע למצב שכיבה על השטיח , הרך והצמרי , בידיו רועדות מהתרגשות ליטף את גופה הרך העגלגל, היא לא בת 18 והיום לה יום הולדת , רצה לענג אותה, שתוכל לומר חגגתי,נהנתי מאד אהובי ידיו פסקו את רגליה, הוא הרים אותן , חדר אליה בעוצמה, איי לחשה היא סליחה יקירה, את להוטה, וקשה לי להתאפק , התגעגעתי. הוא האט את התנועה בתוכה , נע בתוכה פנימה החוצה, היא הניחה את ראשה על הכרית, שהיא נוטה אחורנית הוא החל לחוש את הנוזלים שמציפים אותו ורוצים לשטוף אותה הגביר את הנגיעה בפיטמה נגס בה ליקק אותה היא נעה מתחתיו, נאנחת בקול, ומניעה ראשה לצדדים וידה אוחזות בסדין הם התקפלו זה על זו שההתכוציות שואבות ממנו עד הטיפה האחרונה הוא נשמט על גופה אחוז בי אל תצא , הוא נשאר צמוד אליה ונוזליה שטפו אותו בזרימה שלהם ואוו איזה כייף ,לחש לה, אני אוהב אותך, נסיכה שלי אהובה אל תזוזי רוצה עוד להיות בתוכך , להרגיש את הנשיות שלך בגופי כך נרדמו לכמה דקות , שהוא שרוי בתוכה ושוכב עליה. צלצול בדלת העיר אותם , ששששששש לחשה עכשיו אנחנו לא פה אנחנו בכוכב שלי , אנחנו בעולם משלנו אתה אני והאהבה , הרי יש לי יום הולדת היום הוא עבר לשכב לצידה חובק אותה בחום וברכות נושק לפניה העדינות , איזה נסיכה את? האם את מציאות או דמיון נסיכונת שלי מתוקה, אני אוהב אותך !!!!!!!!!

vaselius

New member
מים בבקשה ../images/Emo3.gif

נהיה פה חם מאד מגרה מאד רגיש רך ככה יעשה עם האיש שהנסיכה חפצה ביקרו? ככה זה עם האיש שחפץ בנסיכה

איש חביב ../images/Emo25.gif

שאבוא את הגב לך לסבן ואולי להתקלח יחד עם קצת סבון סחלבים את גבי תסבן בעדינות אז שנינו למאדחים טסים בלי רד בול

למעלה