המפגש הבא...

עוNר

New member
המפגש הבא...

ברוב קולות בצ´אט, ואחרי שבדקנו ומצאנו שיותר מ-18 אנשים מפתח-תקווה רושמים בצ´אט, החלטנו לקיים מפגש נוסף, המטרה: התנחלות ציבורית המקום: עיר המטאל, פארק יד לבנים הזמן: חול המועד סוכות - אבל נוכל לשנות את זה בהתאם כדי שיהיה לרובכם נוח לבוא. אז ככה, לפני שאתם רצים ומגנים את ההחלטה, הינה כמה הסברים למה בחרנו דווקא בפתח-תקווה: קודם כל, מבחינת מרכזיות, פתח-תקוה היא עיר די מרכזית, שנוח להגיע מכל המקומות (אפילו מקומות רחוקים, יש תחנת רכבת בפ"ת...) ומבחינת קווי אוטובוס. אז ככה, אני ורועי אחראים למסור לכל אחד מידע על איזה קוים לעלות בהתאם למקום שבו הוא גר. זה ממש לא סיפור, ולרוב זה מסתכם בקו אחד (מלבד ישובים קטנים יחסית, שאין קו ישיר לפתח-תקוה אז נוסעים לתחנה מרכזית תל-אביב ומשם לוקחים קו 51) ככה שהכי הרבה זה יכול להסתכם ב-2 קוי אוטובוס. דבר שני, חוץ מזה שלא פחות מ-18 (וזה רק אלו שאני מכיר באופן אישי) גרים בפ"ת, פתח תקווה נמצאת סה"כ במקום מרכזי, 2 ק"מ מראש העין, 3 ק"מ מיהוד, 16 ק"מ מתל-אביב, מראשון לציון, מרעננה והרצליה, 4 ק"מ מהוד-השרון וכפר סבא, וכך הלאה... בהמשך אני יסביר מבחינת קווים. אז ככה שבררנו ומצאנו שהכי נוח לכולם יהיה להגיע לפתח-תקוה, כן, אפילו למי שגר בערים כמו הרצליה, נתניה, חיפה, ראשל"צ ועוד... אנחנו נעשה אחלה מפגש, ונוכיח לכם שגם מחוץ לבועה של תל-אביב אפשר לעשות אחלה דברים (אנחנו אישית מבטיחים שכולנו נבוא לאיזה עיר שתעשו בה מפגש אחר כך (וזה כולל חיפה, בוריס :) אנחנו מתכננים מפגש יותר מאורגן ומושקע (אך גם סטלני משהו:) אנחנו מתכננים זולה רצינית, מבטיחים לכם שיהיה בנזונה! (גם מי שרוצה יוכל להישאר לישון בזולתנו :) מבחינת קווים, ישירות לפתח תקוה (שימו לב כמה זה קל, ולמי שהעיר שלו לא מופיעה שירשום הודעה ונסביר לו) הנה הרשימה, כל הקווים מגיעים לתחנה מרכזית פתח-תקווה שם אנחנו נחכה לכם: חיפה - 921 ראשון לציון, נס ציונה, רחובות - 164 רחובות (דרך רמלה ולוד) - 249 נתניה - 641 כפר סבא - 561, 571 (כולל הוד השרון וכל מה שבדרך מכפ"ס לפ"ת) כנ"ל 551 ו-641 הרצליה - 551 (עובר דרך רעננה) אריאל - 86,186 יהוד - 78 ת"א - 49,51,66 (דן) כש-51 זה מתחנה מרכזית ת"א דרך הדרום, עזריאלי, 66 נכנס במרכז, דיזינגוף ארלוזורוב, ו-49 זה רמת אביב והצפון רמת השרון - לוקחים את קו 49 מצומת הקו הירוק (מגיעים תוך עשרים דקות לפתח-תקווה) רכבות: תחנת הרכבת נמצאת בצומת ירקונים, שזה לפני הכניסה לפתח-תקווה מצפון, יורדים בצומת ולוקחים אחד מהקווים הבאים: 561\571\551\641 שזה ישר לתחנה- המרכזית. זהו. אינפורמציה משלימה תינתן בהמשך (כולל תאריך סופי). מי שלא יודע איך להגיע מהמקום בו הוא גר שיכתוב פה בפורום הודעה ונשמח לענות. אגב, למפגש, יקראו "סוכות באם המושבות" (כן, את השם העיריה נתנה לנו) מקווים לראות את כולכם. בתודה, צוות ההנהלה, העובדים, והמזכירה. Ro-E & Omer

פתח תקוהההה!!! (עוד כמה הסברים)

אוקי, אז הזמן, חול המועד סוכות נבחר בגלל שזה החופש הכי קרוב שהוא בעל משמעות (ז"א לא שבתון = תחבורה ציבורית פעילה). חוצמזה שסוכות זה חג מגניב... אנחנו מבטיחים לכם לבנות איזה סוכה בת זונה ומושקעת שתהיה זולתית להפליא... נביא מוזיקה, נרגילות, יהיה פנאן ואנשים שרוצים להעביר את הלילה בפ"ת ולחזור באוטובוס בבוקר מוזמנים לישון שם גם כן... המקום עצמו, פארק יד לבנים זה מקום חמוד לאללה עם הרבה דשא... ובכלליות נדפוק לכם אירוח בנזונה! כולכם מוזמנים, פרטים נוספים ינתנו עם הזמן... אגב, לרשימת האוטובוסים תוסיפו גם את ירושלים - 947 לחיפה.. לרדת בצומת סירקין ולקחת 3\4 לתחנה מרכזית פ"ת... קארין בטח תסביר לכם איך...
טובבבבב אז נראה אתכם בסוכות... בפסטיבל הטברנות באם המושבות, סוכות תשס"ב(כיוון החץ)

MC JaNaNa

New member
מישרוצה אני יכול לארח ....

בביתי שתים-שלוש ילדים לישון אצלי אם תרצו כי הזולה הולכת להיות יומיים ברציפות!!!! מישכוסית יכולה לישון אצלי שבוע שלם... יאללה קופי חולות שלי PEACE ג´ננה

MC JaNaNa

New member
RAF MY MAN.....

הבית שלי זה בגודל של קופסתגפרורים משוכללת.... למרות שיש לי חדר בן זונה יפה אם לא יהיה ביקוש של בנות לישון אצלי אתה מוזמן ללון אצלי...

עוNר

New member
זהו! סוכות באם המושבות יוצא לדרך!

ה-פ-ס-ט-י-ב-ל הכי ב"ז במזה"ת!

ICANNt

New member
אז בנוסף תחליטו ותתנו לי תשובה

בקשר לבום בוקס ואם כן אז נארגן כסף איכשהו כי אני מבין שזה חסר להרבה

אגב לאלה שבאים במכונית

פארק יד לבנים נמצא במרכז פ"ת הדרך להגיע היא.... מכל כניסה לעיר - צומת גהה: נוסעים ברחוב ז´בוטינסקי אל תוך פ"ת וברמזור של הקניון(אחרי שבדיוק עברתם ת´קניון, לא לפניו, ליד בי"ח בילינסון) פונים ימינה לרחוב קפלן, אח"כ ברמזור הראשון לרחוב ארלוזורוב, ליסוע קצת ואז לפנות שמאלה לחניה של מוזיאון יד לבנים שמאחוריו הפארק עצמו. מחלף תקווה:(המחלף החדש על כביש מספר 5 בין צומת מורשה לצומת ירקון) פשוט פונים לכיוון פ"ת ונוסעים עם הכביש (ההמשך שלו זה אותו רחוב קפלן..) מצומת סגולה,סירקין וכל הכניסות המזרחיות לעיר, תבקשו מאנשים להוביל אתכם לתחנה מרכזית\רחוב ז´בוטינסקי(הכביש הראשי של היציאה מהעיר שההמשך שלו זה ז´בוטינסקי ברמת גן\בני ברת ודרך פ"ת בת"א) זה רק הסבר כללי דברו איתי באיי סי קיו להסבר מפורט באופן אישי

ריספקט

נראה ממש מושקע , כבוד יש סיכוי שאני אגיע למרות שאין לי כוח כל הקטע של האוטובוס לפת תיקווה ואחרי זה עוד אחד לפארק יד לבנים.... רק בתור מחווה להשקעה Alex - כבוד כבוד כבוד על ההשקעה

MC JaNaNa

New member
תבוא אלכס יהיה משהו עצבני

זה בעיר עצבנית לא כמו צ´ל אביב של הצפונבונים היה מש כיף וזה מפגש שיהיה כל הלילה עד הבוקר וממש כיף בפארק הה ונעשה אותו למפגש הכי כיף שהיה....

עוNר

New member
חפיף, זה ממש קל להגיע...

תגיד איפה אתה גר ונגיד לך איזה קו לקחת

אוטובוס ליד לבנים יש...

כל שעה עגולה קו 5 מתחנה מרכזית פ"ת למרות שמי שמאגניב באמת יילך ברגל איזה חצי שעה בתוך פ"ת
זה בעצם שטויות, אפשר אפילו ב-20 דקות

עוNר

New member
אחי, חווית הביקור בפ"ת אינה שלמה...

ללא סיור מודרך של מיטב המדריכים של קורניליוס פרודקשן ועומרקורדס... סיור מודרך ומדהים מתחנה מרכזית פתח-תקוווה לפארק יד לבנים יהיה ב"ז

עוNר

New member
כן אחי...

יש לי דודים שם, אני זוכר שנסעתי לא מזמן מתחנה מרכזית חדרה לתחנה מרכזית פתח-תקווה, רק אני לא זוכר את מספר הקו, אני יבדוק מחר ויפרסם כאן הודעה עם עוד מקומות וקוים. מקסימום אתה גם יכול לצלצל למודיעין אגד ולשאול את מס´ הקו, כולל לוחות זמנים: 6948888 (איזור חיוג 03) אגב, למי שגר במרכז מודיעין דן - 6394444

למעלה