המפגש הבא

TalReshef

New member
נסיון לסיכום ביניים

הנושא עומד כנראה להיות תרבות לטינית, ואני מניח שעוד נעבד ונסגור מה בדיוק עם הזמן. ההצעות למקום הן קרית שמונה אצל בלוז לילי, רמת דוד אצל שירשיר, שרון אצל גשם וירושלים אצל shellyland, אז בואו נשמע דיעות, שכל אחד יגיד מה הוא מעדיף. דבר שני זה התאריכים, נראה לי שהתאריכים הקרובים די בעייתיים גם בגלל ההתרעה הקצרה וגם בגלל מועדים של מפגשי פורומים אחרים (למשל מוזיקה עברית ב-9 בנובמבר), אז אני מציע להרחיק את הרף ולחשוב על סוף דצמבר וצפונה. מישהו רוצה להציע תאריך ספציפי?

shellyland

New member
../images/Emo45.gif על הרחקת הרף ועל ירושלים.

וגם על תרבות לטנית. לא שאני רוצה להשפיע עליכם באיזושהי צורה, אבל אם זה יהיה אצלי - אני אכין פז'ואדה.

אם זה ירושלים אז אני יכולה ב 2

לדצמבר אחרי זה במשך חודש לא יכולה ימי חמישי - עבודה עבודה - ולי יש דרך ארוכה מכאן לשם יש מהירי החלטה ?

ג שם

New member
שתגעתם? דצמבר, ירושלים

אני עוד מנסה להפשיר מלילה ירושלמי קפוא. יאללה, בסדר. יהיה לנו שלג?

shellyland

New member
אני אנסה לסדר לך שיהיה ש לג.

מקסימום אם לא, אני אדליק מזגן בבית, שיהיה לך קר.

Mנטה

New member
2 לדצמבר לא נוח גם לי, צריכה לישון

אני אהיה אחרי לילה ללא שינה ולפני קונצרט ממש שווה. א-ב-ל כמו שטללי כבר אמר, זה קרוב מדי, ויותר עדיף סוף דצמבר. ובכלל אם תגיעו עד סוף ינואר תוכלו לעשות לי גם יומולדת באותה ההזדמנות.

helene4

New member
נשמע מבטיח

זו נראית לי השקעה מנצחת אני אמנם תמיד בדיאטה, אבל ממליצה בחום לירושלים אגיע בלי נדר (לק"ש סיכויים קלושים) אני יכולה להביא דיסקים של טנגו ארגנטינאי לאור ריבוי הדליים, ממליצה על ה 21 או 22 בינואר מועד כניסת המזל

helene4

New member
תודה על הדאגה

הכל תלוי בטיב המילוי (כלומר במה שהמבשלת מכניסה). בפיג'ואדה יש בשר שומן ופחמימות. מי שבאמת שומר אינו נוטה לשקר לעצמו. מה לא משמין? ירקות מאודים פריכיות אורז, יוגורטים דיאטטים וכו'. אבל זו הבעיה שלי בינתיים צריך לסגור על ירושלים.

הפחממות של הפז'אואדה

נחשבות למאוד=מאוד-מאוד בריאות ומזינות. הבשר - תלוי מה שמים. אפשר להציף אותה בנקניק ושומן ואפשר גם לא. הפארופה, לעומת זאת, כן משמינה, אבל אפשר גם בלעדיה.

Mנטה

New member
אי אפשר בלעדיה, זה בדיוק מה שטעים !

אבל על הנקניקים אפשר לוותר, לא בריא ולא טעים. ובנוגע לשעועיות, מלאות חלבונים, בריאות, תלוי בכמות. וכמו שסבתא של ידידי ר. אומרת: בכל שועית יש בועית.

מה אתם אומרים על ה-23 בדצמבר?

ומה אתם מעדיפים בין ק"ש, רמ"ד, שרון וי-ם? (בינתיים רק איזבלה הגיבה)

למעלה