המפגש הבא

TalReshef

New member
המפגש הבא

אז יש לנו בינתיים שתי הצעות ושני מקומות מבחינת תוכן מדובר על ערב מוזיקה לטינית ספרדית - איטלקית או על ערב מאכלים, מוזיקה זה יכול להיות האזנה, שירה, הקראה, שיחה ועוד, מאכלים זה מאכלים, כבר ראינו שיש מומחיות בנושא. מבחינת מיקום אפשר אצל בלוז לילי בקרית שמונה או אצל גשם בשרון, אם זה יהיה בק"ש טאון אז אפשר להיערך ללינה כדי שלא לחזור באותו יום למרכז (בנים אצלה ובנות אצלי?
)

יש לי מקום לארח

3 אנשים - (אחד בספה בסלון, שניים בחדר השני, על מזרון מתנפח של ערוץ הקניות כזה). טללי יתן תמונת מצב אירוח שלך. ממש אשמח אם תבואו, ראו זאת כתיירות חורף + פואטיקה הסלון אצלי גדול יחסית, אפשר לשבת 10 איש בסבבה. נשמע שירים בספרדית, סרראת, מרצדס, גל קוסטה - (בלי ברזיל אי אפשר) ופה ושם נתרגם סימולטאנית את היפים שבהם, או נקריא, או נלמד מילים גסות בקסטליאנית, קפיש ? מה שבראש. נאכל כל מיני, יש גם פאבים בסביבה לבילוי ליילי, ומוזיאון לצילום חמוד חמוד קרוב, יש מלאווח במסע'דה או במג'דל שמס... יש מוצבים ישנים בגולן, וכמובן את החרמון שאולי יהיה כבר מושלג עם קצת מזל. עכשיו זו החלטה שלכם, אני יודעת שהרעיון של להפצין רחוק הוא לא תמיד מלהיב, אבל אולי בשם האמנות....

ג שם

New member
ג שם תשמח להפצין

אבל הנדנדה מול הושט-היד-וגע-בם היא שלי. ומקומות ארוח צפונים נוספים יש באמתחתי (הפתעה! לא אצלך ולא אצל טללי) כך שיהיה מקום לכל עשרות המצפינים. מתי? מתי? ויש טיול בגשם?

בהתיעצות עם גש ם - תכנית

אני אשמח לכתוב כמה שירים ידועים בפונאטיקה באותיות עבריות כשרות, וככה יתאפשר גם לצברים שבחבורה לשיר ולזמזם עם מרצדס ואחרים. אפשר לעשות שיחה לא ארוכה על הרוק החתרני בזמן המשטר הצבאי בארגנטינה, ולהשמיע דוגמיות. וקצת על אמנויות רחוב בבואנוס איירס (קצת בוידאו) מייד עם חזרתה של הדמוקראטיה לעיר ולמדינה, אסורות עד אז כל תקופת הדיכוי. וכן, אמרתי להפצין - מישהו לא הבין את הכוונה ? גש ם הודיעה שהיא באה, אני מכינה את השטיח האדום ואת הטרומפטות טורורורוווו טורוווו

shellyland

New member
ואני אשמח

להציג את הטרופיקליה החתרנית של שנות השבעים ולהשמיע דוגמות.

יש לי 3 - 4 מקומות

(המקום הרביעי משתמש אתי באותה שמיכה) למישהו יש הצעת תאריך?

סליחה - הינה שוב

3 דצמבר עדיף לי 9 דצמבר זה עדיין חנוכה - פחות טוב לי אבל לא נורא 16 דצמבר אני לא באיזור מה דעתכם ?

Mנטה

New member
וגם: שאלה כנה לציבור הרחב

נראה לכם באמת ? לנסוע עד ק"ש בשביל מפגש ? אני בעד ההצעה של ג שם

אני חושבת שההצעה של טללי

שיש לו מקום אחד לידו במיטה הפחידה פה את כולם
ומאז הדרמנו למרכז הארץ בחזרה

שירשיר4

New member
בעצם...

סליחה ...סליחה..סליחה..אבל לדעתי יצרתי סערה בכוס מים . אני בכלל בנושא איטליה ספרדית או פורטגזית זה לא אני. כך שיש עוד זמן. בעניין מקום במיטה עם טללי לא אמרתי כלום...

shellyland

New member
כולם מתחילים בקטן.

אחרי שתמצי את האיטלקית, תתקדמי לספרדית ובסוף גם לפורטוגזית. כנ"ל גם לגבי המיטה של טלל.

למעלה