המפגש הבא

ycyclop

New member
המפגש הבא

המפגש הבא יהיה יום רביעי 6 אוגוסט אצלי. כולם מתבקשים להרשם שנדע מי נגד מי, כמה באים, ונוכל להתארגן. בכדי לחסוך זמן ננסה לקבוע את המשחקים לפני הפגישה. שאלות: האם שני סיבובים זה לא יותר מידי ליום באמצע שבוע? האם לא כדי סבב קצר וסבב ארוך? בד"כ שחקים קצרים גם קלים מאד ללימוד

ycyclop

New member
בקשה לכותבי הבקורות

חלק מכם יודע שביצת דרקון קטנה שוקדת על מגזין שיופיע בפונדק. היא היתה רוצה לפרסם פינה קבוע של ביקורת על משחק לוח, ועל ידי כך לחשוף את שחקני משחקי התפקידים גם למשחקי לוח. היא פנתה אלי שאספק לה את הביקורות. אני חושב שחלק מהביקורות שנכתבו פה הן מצוינות ויכולות לשמש למטרה זו. אני פונה אליכם בבקשה לאשר לי להפנות את ביצת דרקון קטנה לאתר הביקורות כך שתוכל לבחור משם ביקורת שנראת לה מתאימה. ובנוסף צרפו את שימכם לביקורות הבאות שתכתבו. אם מישהו לא מעונין שבקורתו תתפרסם אנא ידעו אותי בהקדם. אם אני אראה שרובכם נגד אני אכתוב את הביקורות לעיתון.

האטי

New member
אין לי שום בעיה עם פרסום הביקורות

כל עוד היא לא תכתוב שם שאין לנו על מה לדבר עם חברים שלנו ולכן אנחנו משחקים משחקי לוח :) מכיוון שמדובר בארוע שמשותף לעמותאים, אגודאים וכו' חשבתי אולי לכתוב ביקורת על שר הטבעות, שלפחות כנקודת מוצא יכול להיות בעל מכנה משותף עם רבים מהקוראים. אחר כך, לאחר שנלכוד אותם ברשתנו אפשר יהיה לחשוף אותם למשחקים מסוגים אחרים <מו-אה-אה-אה> ובלי שום קשר,שאלה לציקלופ - יש אפשרות לפרסם את הביקורות בקטגוריית המאמרים של הקהילה? במיקומן הנוכחי, צריך להיות חוקר נחוש כדי למצוא אותן.

האטי

New member
תיקון

רק הרגע שמתי לב שמדובר במשהו של הפונדק ולא באייקון (זכרתי שביצת הדרקון ביקשה משחקים לאייקון). בכל מקרה, אני מניחה שהטיעון לגבי שר הטבעות עודנו תקף.

ycyclop

New member
תגובה

1: אי אפשר לשים במאמרים link (לפחות לא שאני הצלחתי) 2: רציתי לשים בקישורים את הביקורות האחרונות אבל מותר רק 5 קישורים ורציתי את הקישורים ל boardgamegeek ולמגזין שישארו אז יש בעיית מקום ולכן הוספתי tagline אם הפניה לביקורות הרעיון של ביקורת לLOTR הוא מצוין ואשמח לקרוא אותו בלי קשר טלי הבטיחה לכתוב היום/מחר ביקורת על Citadels

האטי

New member
רעיונות

1. אז אין בעיה - נשלח לך את הביקורות כמסמכים במייל. "מאמרים" זה המקום הטבעי לחפש בו ביקורות בייחוד כשיש שם כבר כמה ביקורות שלך. ולגבי ביקורות חדשות שנפרסם - אפשר לשלוח אותן אליך במקביל לפרסום כהודעה בפורום. 2. אני אכתוב את הביקורת על LOTR בימים הקרובים ואני מצפה בשקיקה לקרוא את הביקורת של טלי.

Tali Y

New member
בסדר, אבל

נראה לי שכדאי ש-cyclop יהיה אחראי על הביקורות הניתנות לביצת דרקון קטנה, וכך כל אחר יוכל לומר לו אם הוא מוכן שהביקורת תיתפרסם או לא, וכן בקשות מיוחדות כמו בפלה שמבקש לא לפרסם את שמו.

למעלה