המפגש - דחוף להתייחסות!!!

חן.

New member
המפגש - דחוף להתייחסות!!!

קבענו ל - 5 באפריל 21:30 ב``מנטה ריי``.... אנחנו 16 איש, הם מוכנים לשמור מקום רק אם מתחייבים ל``מנה עיקרית`` שאצלם זה 60 ש``ח. ולא - אפשר לבוא חופשי ...ולהסתדר במקום.אני מבקשת את התייחסותכם לנושא, המקום מאד נחמד ואני בכ``ז ממליצה שלא נוותר עליו....תגובותיכם עד מחר בבוקר!.... אופציה נוספת - מסעדת הדגים ``בני הדייג`` ביפו, שמוכנים לשמור מקום ללא כל התחייבות....

חן.

New member
למי שמעונין...

יש להם אחלה קינוחים... ;-) נדמה לי שאתה מפליא לפרוט על גיטרה וגם מנעים זמירות? איך התגברתי על המכשול? ;-)

שי33

New member
הגיע זמן

והאמת לוקח מהגיטרה פסק זמן...נקרע לי מיתר...לא נורא מה יש לי עם הזמן הזה...שיוווווווו לא יוצא לי מהמילים. טוב, אז תזמיני לי בבקשה קפה אספרסו משולש ושיהייה חזק... בלי סוכר...מצע מצא מצה...הם כשרים??? סתםםםםםםםםםםםםםם שי.

_רונן_

New member
יש מה לאכול אצל ``בני`` למי שלא

סובל מאכלי ים ? בעצם מה זה משנה ? כל מקום טוב

taltallim

New member
דגים???? באופן אישי:

יאאאאאאאאאאאאקי!!!! תלתלים (ברגע של רגרסיה לילדות....)

שי33

New member
אכלתי לאחרונה

כל מיני סוגי דגים....סליחה ואל תכעסו - דגים זה לא אוכל ;-)

יפעת*

New member
אני עדיין מצביעה עבור מנטה ריי

גם אם מזמינים 2 קפה ועוד משהו, זה כבר 60 ש``ח ממילא

noam011

New member
חן לדעתי.........

אני לא חושב שלמקום או לתפריט יש הרבה חשיבות. כי אנשים באים לראות אחד את השני, ולא כל כך בשביל האוכל. אז תחליטי על איזה מקום שקט, וקטן, וגמרנו. אם תתיעצי יותר מדי, לא נגיע פה אף פעם להחלטה. קבלי החלטה בעצמך, ותודיעי לכולם. זו רק דעתי. אם מישהו חושב אחרת אז בבקשה............ חוץ מזה שענבר אמר שהוא לא מגיע. לא נראה לי שאני אוכל לאכול, כשענבר איננו. אוי ... איפה הטישיו ?

חן.

New member
נועם

קיבלתי מייל מענבר שהוא בא ולא קיבלתי ביטול...

יערית

New member
את בני הדייג אני מכירה היטב...

יש לו אכלה של אוכל טוב! מנטרה ריי לא שמעתי מעולם... מה שתחליטו! מקווה להגיע תלוי בטרמפ... יערית

למעלה