המפגש ב24 החודש.

Kawaii Me

New member
המפגש ב24 החודש. ../images/Emo29.gif

אז תיכננו מפגש ב24, אבל אני לא אוכל להגיע בגלל כנס האנימה ב31. זה הרבה מאוד כסף להוציא בכנס ב31 גם ככה, אז למפגגש ב24 אני לא אוכל להגיע. אז אני לא יודעת, אם עמרי יוכל לבוא יהיה מפגש בכל מקרה. *עיניים אל עמרי* בכל מקרה יש טעם לקיים מפגש?

Snake Bandage

New member
נו באמת! T_T

רק בגלל שהיא לא באה את לא באה? את לא זו שאירגנה את המפגש או משהו כזה? באמת, חופית, זה לא יהיה מפגש בלעדיך! ;_;

\= חשוב לי לפגוש את עדן מאוד,

בכלל חשוב לי לפגוש את כולכם.. ו..דיברתי עם אימא שלי בקשר לכנס וזה.. יכול להיות שאני אבוא אליו וזהו.. אני מקווה שאני אבוא אליו. והמ.. זהו =X

A K I R A

New member
אז... תעשו מפגש בכנס וזהו P:

פארק הירקון... עאזריאלי... מה זה משנה

Kawaii Me

New member
גם לי חשוב לפגוש אותך T^T ../images/Emo29.gif

ואני אפגוש בהחלט! מקווה מאוד מאוד מאאאאאאאאאוד שתגיעי

dndboy

New member
../images/Emo103.gifגם אני צריך לבחור מפגש בגלל

הכסף.. ונראה לי שאני יבוא ל31... אני לא חושב שיש טעם למפגשים בהפרש של שבוע.. במיוחד אם חופית שבגללה המפגש נערך לא תבוא

מממ לפי המצב הכלכלי וזרימת המים...

WTF.... מממ לדעתי לעשות מפגש רק בכנס וזהו... לא שיש לי בעיה עם ה24 פשוט הרבה אנשים לא יהיו |;

Snake Bandage

New member
אוף, אם אף אחד לא בא...

אז מה הטעם...? אוף, ואני כבר כל כך התרגשתי שסוף סוף יש מפגש, ואז בא הכנס המגעיל והטיפשי הזה והורס הכל... באמת נראה לכם שיש לי גם תקציב ללכת לכנס הטיפשי? אין לי גרוש! אני צריכה לחסוך לכנס שיהיה בסינמטק באוגוסט, ובגלל זה גם לא יהיה לי כסף לשלם על אוכל ומרצ'נדייז... וחוץ מזה, איך לעזאזל אני אגיע לשם? ברגל? ייקח לי שעות! ואין לי תחפושת ממילא, ואני ארגיש מטופשת אם אני אבוא בלי תחפושת. אוף. T_T

Snake Bandage

New member
אבל יש תחפושות

וכשאנשים אחרים מתחפשים ואני לא, זה גורם לי להרגיש רע.

Kawaii Me

New member
הם השקיעו מאוד לעלות את זה, ../images/Emo29.gif

אפשר לערוך את המפגש בכנס וזהו. הלייב אקשן הוא רק קמצוץ מתוך כל מה שיהיה שם, אני לא מבינה למה כולם חושבים שהכל סובב סביב זה. גם לי אין עדין תחפושת והמצב לא מזהיר. לדעתי באמת כדאי לאחד את המפגש עם הכנס וזהו.

ליסאן

New member
סליחה???????????../images/Emo41.gif

את שמה לב למה שאת כותבת לפני שאת מקלידה? מפגשים של הפורום יש הרבה אבל כאן שני אנשים עשו ממש מאמץ כדי לארגן עבור כ-ל אוהבי האנימה מפגש שכולם יוכלו להנות ממנו. מה שרשמת ממש לא לעניין ואפילו פוגע..... תחשבי על זה טוף?

ליטל, לא חושבת שאפשר לשפוט אותה :X

היא מבואסת.. די. אני בטוחה שהיא לא התכוונה לפגוע או משהו כזה...

ליסאן

New member
בגלל זה הערתי לה חופית צא'ן../images/Emo41.gif

אם הייתי חושבת שהיא רשמה את זה באמת כדי לפגוע לא הייתי עונה לה... אבל בכנות תחשבי שאם את היית מארגנת כזה דבר ומישהו היה בא ואומר לך שזה מיותר וסתם .... איך היית מרגישה? רק אמרתי שתחשוב על זה...

Kawaii Me

New member
../images/Emo45.gif היא חסכה לכנס אחר ../images/Emo29.gif

והכנס הזה דופק לה הרבה תכניות אבל אנחנו לא נעלם בכנס..נשתדל להיות ביחד אבל אי אפשר להכריח אנשים לא ללכת לאן שהם רוצים. כסף הפך לבעיה אוניברסלית T^T

Snake Bandage

New member
אבל אני לא רוצה כנס...

אני רוצה מפגש פורום, לא מפגש של כל האנשים בארץ שאוהבים אנימה ומוכנים להוציא כסף על שטויות... אני זוכרת שכשהיה את הכנס ההוא בפסח בדיוק ביום שהיה מפגש של פורום אנימה ומנגה, וכולם הלכו לכנס הטיפשי בשלב מסויים, ואני נשארתי לבד עם הקבוצה הקטנה שלי וזה ממש לא היה כיף. כלומר, היה כיף, אבל במפגשי פורום רגילים פשוט... יש יותר גיבוש כזה ואתה לא סתם מסתובב עם החברים שלך וכולם ביחד כזה ו... כשיש כנסים זה פשוט לא ככה, זה סתם נורא בודד ומבאס. ושוב, ממש אין לי כסף לכנס, אני צריכה לחסוך. כבר בזבזתי מספיק כסף על דברים אחרים, וכנס כזה ממש ירושש אותי.

למעלה