המפגש בחנוכה

tal872

New member
המפגש בחנוכה ../images/Emo13.gif

(נועם תנעצי את זה בבקשה,אם אפשר
).
אני יודע שיש עוד הרבה זמן לחנוכה,אבל אני חושב שאנחנו צריכים לקבוע תאריך. כי אני לפחות בן אדם מאוד עסוק. ויש לי גם טיול מה13-16 בצופים
(רק אתמול הלכתי פעם ראשונה
,מזל טוב לי). ואני חושב שכולכם בטח אנשים עסוקים. במחויבות אחרות וכדו'. אז חשבתי אולי נקבע תאריך בקרוב? משהו בחנוכה מן הסתם
. טוב תציעו רעיונות וכדו'.. :]

יובלל ג

New member
אעלק חופש../images/Emo4.gif

13-15 טיול חנוכה
16 כל הבוקר תפוס לי, חזרות עם חניכים וזה
17 - אירוע חנוכה במושב
18 -עשור ל: ח ל ו ל י ם

tal872

New member
אולי לגבי ה19 + ? ../images/Emo13.gif

19,20,21 וכאלו (אני לא יודע ימים שלהם. אז אני אומר בשיעור) צריך לתכנן כי לי הולך להיות חג עמוס,
.

יובלל ג

New member
ספר לי על זה ..חופש עמוס../images/Emo4.gif

תראה, 13-15 ימים ראשון עד שלישי [אני לא יכולה] 16 יום רביעי [אני אוכל רק אחה"צ-ערב] 17 יום חמישי [לא יכולה] 18 יום שישי [לא יכולה בעליל!!] 19 שבת [אין תחבורה ציבורית] 20 ראשון [אני חושבת שכבר מתחילים ללמוד]

tal872

New member
תשמעו חייבים לקבוע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כי כולם עמוסים,חייבים לקבוע משהו. אבל תעשו ויתורים. נגיד אני לא מבקש ממך לעשות ויתור על הטיול,אבל נגיד אם יש לך משהו שתוכלי לעשות כמה ימים אחרי זה או משהו כזה. תעשי ככה. (ואני פונה לכולם,לא רק ליובל) אני חושב שאני היחידי כאן שבאמת רוצה לפגוש אותכם..
. לא מבין למה. חשבתי שכולם רוצים להיפגש.

יובלל ג

New member
אני ממש רוצה לפגוש את כולם...באמת!!

לטיול כבר נרשמתי ושילמתי והכל חזרות עם חניכים זאת התחייבות קודמת והעשור, זה משהו של פעם בעשר שנים! זאת ההופעת ביסיידס בהראשונה של אביב מאז פסטיסל הפסנתר 07 עשור לחלולים זה לא משהו שקורה פעמיים..זאת פעם אחת ויחידה! זה לא זאפה שאני הולכת כל חודש להופעה שלו..זה...זה חלולים

supercoconut

New member
תעשה הצבעה כמו שאני עשיתי בסוכות

זה יהיה יותר טוב להתחיל לארגן את זה עכשיו

noam270

New member
../images/Emo45.gifכן זה עבד טוב בפעם הקודמת...

רק שאז, הבריזו לנו!

larisa125

New member
אני לא בטוחה מתי

כי אולי יעשו לנו כמה שיעורי השלמה של בר אילן, אבל זה יהיה יום או יומיים. אני אגיד מאוחר יותר

asaf105

New member
בשבילי זה בעיה

בחנוכה אני הולך לעשות כמה ימים עוד שעות למחויבות אישית ואני לא ידוע מתי אני אתנדב, האחראית שם תתקשר אלינו כשתצטרך עזרה ובטח בסופשבוע לא יהיה לי זמן, גם ביום ראשון אחרי חנוכה אנחנו(הקבוצה בערבית) יש לנו איזה גדנ"ע ארבעה ימים באיזה בסיס של צה"ל עם כל כמה בתי ספר בגדנ"ע של ערבית

noam270

New member
הו, אז אולי תפגוש כמה מהחברות שלי../images/Emo6.gif

כי גם הן נוסעות לגדנ"ע מתישהו עם עוד בתי ספר....
תהנה!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifחברות שלי נוסעות ביום ראשון../images/Emo12.gif

מכל קהילת הערבים פה אפחד לא איתן?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאין לי מושג

כי הבעיה בטווח ארוך זה שהרבה יכול להשתנות. באופן כללי, לא בשישי-שבת (צריך רכבות ואוטובוסים) ובימי ראשון וחמישי אני לא יודעת אם יהיה לי קראטה או לא אבל אם אין ברירה אני כנראה אוותר פעם אחת בשבילכם
אני גם מקווה להתחיל את המחוייבות האישית עד אז ככה שאני לא יודעת מתי וכמה יהיה לי. בעיה.

למעלה