המפגשששששששששש

המפגשששששששששש

קראתי את התגובות כאן, ויוצא שלפי הרוב רוצים בחמישי... אז...סגרנו על חמישי? ומי שלא יכול, אז לא לדאוג, נארגן עוד אחד באוגוסט

edlessme

New member
טוב... אז אני אהיה הדיקקטור

ואקבע בזאת את העובדות הבאות: המפגש יתקיים ביום חמישי הזה, ה1/7, מול הבית קולנוע בעזריאלי בשעה 17:00! או, מחר, באותו מקום באותה שעה! איך נכריע בנושא? אני חושב שהצבעה דמוקטית, אז ככה... לשירשור הזה, שכל בנאדם פשוט יצרף את היום שהוא יכול והיום בלבד, אם זה לא משנה לכם, תכתבו שזה לא משנה או שלא תכתבו בכלל! יש לכם עד היום ב23:30.... לפי זה... נוכל להכריע באופן רישמי עד היום ב24:00... אבל, אם אתם רוצים, אפשר להיפגש בצ'אט... אני אכנס לשם עכשיו נראה לי... ומקסימום אם לא יגיע אף אחד ולא נתחיל להצטבר פה במאסות בצ'אט אז כולנו ניפגש בו 23:30... סבבה?

edlessme

New member
לא משנה לי

והאמת שאני גם אקדים באיזה חצי שעה ככה בגלל בעיות הגעה לא משנה איזה יום זה יהיה...

איזה באסה איתכם../images/Emo4.gif

La Vicomtesse

New member
לא יכולה מחר../images/Emo54.gif

ואם אתן כן הולכים מחר אז תבלו, וד"ש לכולם!

sHotZy M

New member
../images/Emo45.gif יום חמישי בפנאןןןןןןןןןןן!!!!

יה יה יה ! יום חימישי צתאים לי בטירוף... יום שני זה סתם.... יום חמישי זה פנאן

בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

בסוף אני לא יכולה ביום חמישי! אז מחר! או שבמחשבה שניה.... יהיה נהדר לא לבוא לקצינה לא? אבל יאללה מחר... כאילו זה מה שאני מעדיפה

אוקיי סופייייייייייי

לי (המנהלת) ואני עשינו עכשיו ספירה של אנשים...יוצא שהרוב מעדיפים את יום חמישי... אז נסגור סופית על חמישי?

edlessme

New member
אני מאשר...

אני הדיקטטור... ולכן זה חשוב שאני מאשר אתם מבינים... וזה לא שאני סתם מאשר.. אני הסתכלתי על המסך אפילו כמה רגעים בשביל לנסות לספור את השירשור הזה וההוא למטה! אבל, אז הגעתי למסקנה שאני עייף, וקמתי היום בשש, וכואב לי הגב, ושנמאס לי שיצורים מניאטורים מתחילים איתי... אז... אמרתי לעזאזל עם זה... וכהרודן מחוספס הזקן שלכם אני בזאת קובע כי המפגש יהיה ביום חמישי, בשעה חמש, מול האולמות קולנוע של עזריאלי!

sHotZy M

New member
פליז פליז פליז לא יום חמישי!

אני רוצה לראות את כולכם אבל אני לא יכולה יום חמישי, אני קצת סנילית כי שכחתי שלחברה מאוד טובה שלי יש טקס סיום קורס ואני רוצה להיות שם בשבילה... פליז
תקבעו מועד אחר......

למעלה