המף....

המף....

יש לי רעיון! אולי כל אחד מחברי הפורום שכבר הגיעו למסקנות בנוגע לעצמם וכבר סיפרו למישהו יספרו אולי איזה סיפור יציאה מעניין או מצחיק או משו... אני אתחיל: יש לי ידידה שמאמינה שהיא חתול(סיפור ארוך), לפני כמה ימים יצא לנו לשוחח והיא סיפרה לי שיש אנשים שלא מאמינים שהיא חתול(איזה הלם!
). היא נתנה דוגמה לידיד שלה ואחר כך הוסיפה "אבל מה הוא מבין הוא סתם הומו". באותו רגע תקעתי בה מבט והיא עושה לי "רגע...גם אתה?!"... מיד אחרי זה היא קפצה עליי משמחה וסיפרה לי שהיא עכשיו מבינה למה לא הסתכלתי לה על החזה כל הזמן!...טוב נו...היא עדיין מאמינה שהיא חתול. יש לי עוד סיפור שהוא היה לעבוד על ידיד ואז לספר לו את האמת אבל בגלל שאיך שעבדתי עליו היה ממש חסר רגש אני מעדיף שלא... שרימפיניון צפוני ורוד וגאה!

Mar Jade

New member
סיפור משעשע....

פעם הייתי בבית של חבר טוב שלי (סטרייט), ואבא שלו, איך להגיד את זה, הומופוב נאצי? ממש אבל, הגענו לזה איכשהו והוא אמר "זאת מחלת נפש, צריך לאסור עליהם לעשות את המצעד הזה, זה יכול להכניס לילדים מחשבות לראש". אמרתי לו "תגיד, אתה בסדר? הם אנשים כמוני וכמוך ופשוט אוהבים בלי להתייחס למין, מה כלכך פסול בזה?" והוא אמר לי שוב "זאת מחלת נפש, צריך לאסור את זה". באותו רגע קמתי מהמושב שלי, ניגשתי לחבר שלי, ומול העיניים של אבא שלו דפקתי לחבר הזה שלי נשיקה צרפתית.... האבא היה בהלם, החבר גם (הוא סטרייט, כאמור), הסתובבתי לאבא, שאלתי אותו "תגיד, אתה רוצה להגיד לי שלפני זה ואחרי הייתי בן אדם אחר?" ויצאתי מהבית שלהם בזעם. מיד איך שסגרתי את הדלת התפקעתי מצחוק.

דרור22

New member
אמממ......

שרימפ ידיד רעיון מדליק במיוחד... אומנם אני בטוח שכתבתי את היציאה מהארון שלי כמה פעמים (כל פעם כתבתי על זה) אבל בפעם הראשונה- זה היה הכי מפחיד והכי מרגש... זה היתחיל במסע של יסורים "נעה אני צריך לספר לך משהו..." בכי, דמעות "אני לא יכול" "לא עופר תספר לי" - " לא תנחשי - אני יודיע שאת יודעת" " עופר אני לא יודעת..." עוד בכי גמגום קל "נעה אני הומו" "מדליק" - חיוך על פני, חיבוק אוהב "איך אתה יודע?" "מתי גילת?" "אאתה חושב ש*** שווה????" ועוד שאלות.... פתאום אבן ירדה מליבי- אני לא יכול לשכוח את השיחה הזו, יום אחרי הייתי באופוריה- הכי מאושר עליי אדמות.... "המדליק" של נעה גורם לי כל פעם מחדש להרגיש טוב החיבוק שלה גורם לי להרגיש נאהב....... נעה תודה לך! ולכן ידידי תודה גם כן דרור22 צפוני ורוד גאה

Black Rose

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אוי הבטן... אנשים יש לכם כשרון לספר דברים בצורה כזאת שאני נשפכת.. וווווויייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחח.... אין טעם להמשיך נכון? היא מאמינה שהיא חתול? ולמה אנשים לא מאמינים לה? אני פעם האמנתי שאני ציפור... (ככל הנראה..) ואז נתקעתי עם הסנטר ברצפה.. כיתה א החביבה
למדתי. השכלתי. החלטתי שאני מה שטורף את הציפור. רק מה זה לכל הרוחות?

למעלה