המערכת

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifבביצוע של איה? כן!!../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifניצנים...

אין לי כל כך כוח לסכם אבל רק כמה מילים
היה ממש כיף ומצחיקקק נהנתי מכל רגע
איה מדהימה כמו תמיד!! היה כיף לראות אותה שוב עם כל הכלים ועם העיבודים הקצביים יותר [במיוחד קליפה
] השיר החדש עם הגיטרה פשוט מושלם!!
השיר הכי יפה של איה לדעתי!!!
[ממה ששמעתי...] יש לי את המילים של השיר וצילמתי וידאו אבל אני לא יודעת אם אני יכולה להעלות לפה... בכל מקרה אני כבר לא יכולה לחכות יותר לאלבום!!!! וזה נראה לי נצח עד שיגיע הרגע... אני פשוט כל פעם נהנית מחדש בהופעות של איה, כל כך כיף לראות אותה
וגם איה הייתה לבושה ממש יפה ומתוק, מתאים לה!! אני אשים פה כמה תמונות בקרוב, אחרי שחברה שלי תשלח לי את הכל... אחרי ההופעה הלכנו לאיה והיא הייתה מתוקה כמו תמיד
היא זכרה אותי
חבל שהסיבוב הופעות נגמר כי אני ממש לא הייתי מתנגדת לעוד כמה...אבל העיקר שהיא הולכת לעבוד עכשיו על אלבום! וזאת ההזדמנות לאחל לה המון
עד כאן להיום...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gif

*קרדיט לאלינור ("אליוש זאת אני" מהפורום של קרן פלס) על התמונה המדהימה
*

hilali1

New member
../images/Emo51.gif תמונה מצחיקה.. המתופף קורע ../images/Emo6.gif

hilali1

New member
השיר עם הגיטרה.. פשוט ישר מתחברים אליו../images/Emo70.gif

שמחה מאוד שנהנית.. נחכה בסבלנות לתמונות. מתמונות אחרות שאיתי היא באמת נראית מקסים

שמח שנהנת../images/Emo13.gif

נשמע שהאווירה בהופעה הייתה קסומה ושההופעה הייתה מהנה. אני שמח שפגשת את איה ושהיא זכרה אותך. כן יירבו הופעות מיוחדות (שנעשות במסגרות מיוחדות כמו כפר המוזיקה קוקה קולה) נוספות

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהשיר החדש של איה

העלתי ליוטוב: http://www.youtube.com/watch?v=2Df6K7Owk0I והנה חלק מהמילים (יכול להיות שיש טעויות) : אמרתי לך שבחיים האלה את ודאי לא אחת עם ____ תוכלי רק ללמוד בדרכים הקשות או ללכת בדרך שלי אמרתי לך שהעולם מתחלק לשני אנשים נכונים לאלה שיש להם מה לאכול ולאלה עם תואר שלי מה יהיה איתי אמא? איך כל זה יגמר? ___ ____ ____ בכל יום שעובר אמרתי לך כסף לא גדל על עצים ופינוק לא הולך טוב עם עוני ואולי תמצאי לך בחור עשיר שלא לחוץ עם העבודה כמוני אמרתי לך שאת יפה, תכניסי בטן, תרזי קצת בתחת אמרתי לך יש ילדים רעבים, את תרוויחי יותר אם תיראי ככה מה יהיה איתי אמא? אני לא מבינה איך גדלה וגדלה הדאגה, אני נשארתי קטנה אמרתי לך כבר שהוא לא בשבילך, מגיע לך מישהו יציב הולכת, חוזרת, ילדה אומללה, את לא מוכנה להקשיב אמרתי לך שאחרים רק רוצים לקחת ממך בלי בושה ומה שנשאר לך ילדה אהובה תחליטי למי את מרשה מה יהיה איתי אמא? איך כל זה יגמר? ___ ____ ____ בכל יום שעובר אמרתי לך את עשויה מפלדה וכל זה יישכח בוודאי אמרתי לך כל מה שיש לך עכשיו כנראה שהיה מאוחר מה יהיה איתי אמא? אני לא מבינה איך גדלה וגדלה הדאגה, אני נשארתי קטנה אמרתי לך פעם שאמא שלך היא לא ממש אמא נורמאלית ובלי לנסות לשקר...מה לעשות? את דומה לי *תודה לחברה שלי על המצלמה

Rony 05

New member
אני יודעת את מה שחסר לך

מחר אני אקרא את זה טוב ואשלים כל מה שחסר ביי

Rony 05

New member
הנה

1. תכשלי (אם אני זוכרת טוב). 2.וכאלה עם תואר שני 3.האחיזה מתרופפת

תודה רבה../images/Emo140.gif

השיר ממש חמוד ומקסים. המילים קלילות ומתוקות והלחן מקסים. השילוב נהדר

למעלה