המעריץ

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הערתם אותי לגמרי..

לילה טוב משה, ושוב תודה על התמונה המקסימה הזו של שניכם...

מיכל שמ

New member
מזל שיעקב מתרכז בבגדים ובספה ...

אנחנו לא ראינו בכלל שיש ספה ושגם משה מופיע בתמונה

Crba06

New member
יעקב ריכוזי מאד

מתרכז בפרטים הקטנים וזה בסדר , יודע אפילו איך נראית הלשון של סימאלה ידידתי

איזה מתוק אתה משה.. איזה מבט מעריץ...

תשמעו כזה ריפוד בדיוק היה להוריי ז"ל כשהייתי ילדה... אולי הם קנו את הספה?? תודה רבה רבה על השיתוף בתמונות הפרטיות
ואני מחכה בסבלנות.. מאוד בסבלנות.. לתמונות הנוספות...

דליוש ../images/Emo124.gif

חייבת את החתול עכשיו .. וזה לא עולה לי.. בבקשה שימי אותו שיראו כמה אני סבלנית
על הקוף ששמת לי נתחשבן אח"כ

mary222

New member
hello daliat

hello, i love the photo?, it reminds me of a old boyfriend of mine, who was allways saying sorry, and had that look on his face!!, love maery.xx

Crba06

New member
מאירה רם המכונה מירה שלי

תקומי בבוקר ולבטח תצחקי על הקטעים כאן כמו שאנו במשפחה יודעים לצחוק..... רק את חסרה לי כאן ........ טובה- שוב ברוכה הבאה

shunit4

New member
משה!

איזה אוצרות אתה חולק איתנו! תמונה מתוקה ומקסימה
וברוכים הבאים לכל בני משפחת ברנד המורחבת

סימה42

New member
משה..שוב תודה...מאוד תודה..

ולכם כולם..עשיתם שמח אתמול בלילה...אמנם השתתפתי מעט..הייתי "נשארת" אתכם ..אבל..לא היתה בררה..יצאתי לטבול בברכה, הייתי חייבת להתקרר...ועד שהגעתי, אתם פרשתם למיטה...

daliat1

New member
חחחח סימוש אכן נאלמת/נעלמת בלי התראה ../images/Emo124.gif

אני מקווה שלא תעלמי לנו שוב כך בתמונות הבאות שמשה הבטיח שיעלה

משה המקסים

בוקר טוב לכל החברים הנפלאים! צחקתי ונהנתי לראות שאתם מבלים טוב בלילה ומשה הם לא יודעים אבל אני קצצצצצצצצצצצצצצת מכירה אותך אתה בדרן ובאמת מצחיק חוש הומור של הברנדים כמו שאנחנו נוהגים להגיד במשפחה .צר לי אבל בלילה יש לי עוד עיסוקים????? ואני לא יכולה להכנס לפורום ומה קורה אתכם ואיתך משה יקירי כבר מתגעגעת ומתכוננת לפגישה הבאה. דרך אגב גם לי יש תמונות שיועלו לפורום בקרוב ע"י האחד והיחיד צבי ברנד. נשיקות

סימה42

New member
מירה'לה, שלום גם לך..

נו? את רואה? אנחנו עסוקות,ואלה חוגגים פה... שולי אמרה מסיבת פיג'מות...בחיי צודקת, מירה אני שמחה שאת קופצת לבקר אותנו פה, ומחכה למפגש איתך.!!! ובקשר לתמונות...אמממממממ...כולנו בציפייה.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונה אחת שווה אלף מילים...

הי קוזינל'ה

תשמעי ממש ממלא את הלב כל האהבה אל מייק, חבל שהוא לא נמצא איתנו כדי לראות וליהנות, נשיקות

היי משה

מה שלומך, איזו תמונה מדהימה, אני זוכרת אותה, החזרת אותי 36 שנה (פחות או יותר) אחורה, אנחנו זכינו בבן משפחה מדהים שכזה, אצילי, יפה תואר בעל קול ענק, אחד שאין שני לו - רק חבל שזה היה לזמן קצר מדי, ד"ש ונשיקות

מיכל שמ

New member
הי טובה, כיף לראות אותך איתנו..

אני בטוחה שזכיתם
כל מה שאת מתארת ועוד ועוד ....אין מספיק מילים לתאר את תכונותיו של מייק הענק . אני יכולה לומר לך בסודי סודות , אני מעריצה של מייק מאז שהייתי בת קצת יותר מ-10 , תמיד כאב לי אובדנו ותמיד הרגשתי תחושה של החמצה נוראית , אבל ככל שאני לומדת להכיר את המשפחה הקרובה , את כל מי שבאמת באמת ,הכיר את מייק כמוכם , באופן הרבה יותר אישי מכל מה שתמיד מתפרסם בכתבות ורואים בקליפים , תחושת האובדן מאד מאד מתעצמת , תחושת ההחמצה וההפסד מקבלים פן נוסף אשר מגביר את הכאב , מכם אנו למדים כמה מיוחד היה מייק באישיותו שבאה לידי ביטוי ביחסים בתוך המשפחה , בסיפורים הקטנים והאישיים שלכם, ניתן להבין שככל שמייק היה יפה מבחוץ , הוא היה יפיפה מבפנים . אני מביטה כל היום בתמונה שמשה שיתף איתנו ורואה את יופיו של מייק , אין ספק שיופיו ברור לכל מי שעיניים בראשו , אך כאן בתמונה שצולמה בחיק המשפחה , זה בא לידי ביטוי ביתר שאת , התמונה צולמה במצלמה ביתית , לא ע"י צלמים מקצועיים , לא בתנאי סטודיו , והוא מדהים
לכבוד הוא לי ולאושר גדול , לעשות ככל שניתן למען הנצחתו בכבוד שלו הוא ראוי
ונכון , יש כאלו שטענו שאני לא נורמאלית , אבל אני מאמינה בכל ליבי , שמייק רואה הכל ויודע הכל , כל מה שנעשה כאן וקיבלנו על כך לא מעט הוכחות . ושוב , תודה לכם שחברתם אלינו כי ביחד אנחנו מנוע רב עוצמה

הי מיכל

שתדעי שליבי מתמלא שמחה מכל מה שכתבת, כל כך מתאים לו כל מה שכותבים עליו, לכל אחד מבני המשפחה יש סיפורים מדהימים לספר עליו, אני אספר לך סיפור קצר ממנו אפשר ללמוד איזה בן אדם הוא היה, מייק היה עושה סיבוב בין כל בני המשפחה בכל פעם שהגיע ארצה, דאג לא לקפח אף אחד, התנהג כאדם רגיל ולא ככוכב עולמי, תמיד ביום שבת לארוחת צהריים שהפכה לחוויה מדהימה - צחוקים וסיפורים מדהימים, כמו שמשה סיפר בכל פעם שהגיע היו מאות מעריצים/ות, אנו גרנו בבת-ים בקומה 4 ולא ניתן היה להשחיל סיכה לאורך כל הקומות כשהוא הגיע, באחד הביקורים הוא הגיע עם מכונית ששכר , ישבו במכונית 2 בחורות צעירות, חיכינו לו למטה כדי לפלס לו דרך לעלות, מייק הגיע החנה את הרכב, פתח לבחורות הצעירות את הדלת, שאל אותן איפה הן גרות, עצר להן מונית שילם לנהג שיקח אותן הביתה, כששאלנו מי הבחורות ההן, הוא סיפר שהן חיכו לו שעות ליד המכונית בבית המלון והתחננו ליסוע איתו, הוא לא יכול היה לסרב להן והן הצטרפו אליו לבת ים ואחר כך דאג שמונית תסיע אותן הביתה. לא היו לו גינונים של כוכב, נתן כבוד לכל אדם והסתכל על כולם בגובה העיניים גם כשהיה מלך העולם, היום כל פלוני שהשתתף בתכנית "האח הגדול" נעשה סלב ומתנהג כך.

מיכל שמ

New member
בוקר טוב טובה ../images/Emo70.gif והנה הסיפור הקצר שלך ...

ששוב מגביר אצלי את תחושת ההחמצה
בתקופה שבה מדובר גרתי בבת ים , גם אני גדלתי שם , ואיך איך איך לא ידעתי על כך שמייק נהג להגיע לבת ים
אמרתי זאת גם למאירה שאני "כועסת" שהיא לא הודיעה לי שמייק היה מגיע לביקור אצלם . באחד הסיפורים של מאירה היא אמרה , שכשמייק היה מגיע , ביקשו ממנה לשמור על כך בסוד , אך היא כילדה קטנה , לא הצליחה לשמור על כך בסוד וסיפרה לכל העיר , ואני עניתי שכנראה לא לכל העיר כי עובדה שאני כבתימית לשעבר לא ידעתי על כך

למעלה