המערב - המזרח

המערב - המזרח

בעונה הקודמת, ראינו הפרשי כוחות מאוד גדולים בין המזרח למערב העונה. טבלה אחת מפלצתית ובראשה גולדן סטייט שכל הטבלה, ביום נתון יכולה להגיע עד גמר המערב. ואולי אף יותר. אפשר לראות כיום שמלבד אלו שהעפילו לפליאוף. לא מעט קבוצות השתפרו והמלחמה על מקום על הפליאוף צמודה. שלא נדבר שעם החיזוק של הקליפרס והסגל המרשים של הספרס ושל אוקלהומה, גם המלחמה על המקום הראשון נראת חזקה מתמיד. זאת כי כל קבוצה לא נראת נחותה מהשנייה. ולפי דעתי המלחמה על הכניסה לפליאוף, תהיה בין הסאנס/הקינגס/ יוטה אולי גם ממפיס ומינסוטה.

ומצד שני ישנה את המזרח. כשאנשים מהמרים על גמר פלייאוף. המקום של קליבלנד קבוע והיריבה, לא ממש מעניינת, כי בכל מקרה קליבלנד מנצחת(זה לא דעתי האישית, זה פשוט נתנונים שאספתי מהימורים עם חברים) אומנם יש את בוסטון שהיא חזקה, ואת שיקאגו ואינדיאנה. שאולי הפסידה היום מול יוטה, אבל תמיד נראית מאיימת. גם אם כל הקבוצות הללו, המקום של קליבלנד בגמר הNBA הראשי נראית מובטחת.

האם זה הכל עניין של התחזקות המערב או התחלשות המזרח?
מה אתם אומרים על הפערים השנה בין המערב למזרח?

rapgamer4ever

New member
הפערים עצומים

הם מתבטאים במידה הגדולה ביותר בצמרת של הליגה- מתוך 6 או 7 הקבוצות הטובות ביותר, רק קליבלנד מזרחית.
אני חושב שדוקא הקרב על הפלייאוף המערבי יהיה פחות קשה השנה לעומת שנים קודמות כי הקבוצות 8-9 פחות איכותיות. מי שתעלה במערב ממקום 8 כנראה לא תהיה טובה בקילומטרים מהמקבילה שלה במזרח. אגב, שכחת לציין את דאלאס כקבוצה שתילחם על הפלייאוף.

כמו שאמרת במזרח אין אלטרנטיבה ראויה לקליבלנד. בכלל בשנים האחרונות אף קבוצה לא סיכנה ברצינות את ההגעה של לברון לגמר. שיקאגו אמורה למלא את התפקיד הזה השנה אבל אני לא מאמין בה. חוץ ממנה אין אפילו על מה לדבר.

נדמה לי שאתה כותב חדש פה בפורום אז שיהיה ברוך הבא

OrEl74

Well-known member
מנהל
השאלה מה גורם לפערים האלה

איזה סיבה הגיונית יש לכך שיש במערב 8 קבוצות על ובמזרח בקושי 2?

rapgamer4ever

New member
ניהול

הקבוצות במערב מנוהלות טוב יותר.
כמובן שגם אין במערב 8 קבוצות על. יש 6 קבוצות טובות מאוד וכנראה שאחת מהן תתברר עד סוף העונה כפחות טובה ממה שאנחנו מצפים (זה קורה כל שנה).

תודה

למען האמת היו לי מספר הודעות בודדות כאן בפורום.
אני אביעד פרדו, בן 24 עוד מעט(סוף השנה) אוהד פיניקס

אתה שוכח את אינדיאנה ואת בוסטון

היו שנתיים שאינדיאנה מאד הקשתה על לברון, ולדעתי הייתה גם טובה יותר מהקבוצות המערביות (אולי למעט סן אנטוניו). גם בוסטון, בשאריות הכוח של הביג-3 הייתה קבוצה שיכלה לתת פייט לכל קבוצת מערב.

rapgamer4ever

New member
לא שוכח, פשוט לא מאוד מכבד

בוסטון הקשתה על לברון אבל זה היה ממש מזמן. קליבלנד דרסה את המזרח ב-2015 (3 הפסדים בפלייאוף) ומיאמי דרסה את המזרח ב-2014 (גם 3 הפסדים).
ב-2013 אינדיאנה אמנם משכה את ההיט לגיים 7 אבל הובסה בו. מיאמי לא פיגרה בסדרה הזאת בשום שלב. בכלל, אינדיאנה הייתה צעירה ועצם העובדה שהגיעה לגיים 7 היה הישג. הפייסרס הודו בכך בעצמם.
&nbsp
איך שאני רואה את זה- אף קבוצה לא סיכנה את ההגעה של לברון לגמר ב-3 השנים האחרונות.

Cade Foster

New member
הפסידו פעמיים שנה שעברה לא?

סוויפים מול בוסטון ואטלנטה ו2 הפסדים מול שיקאגו

נצל"ש - גלישה מהנייד

שאלה לחברים - איך אתם מתחברים לפורום מהנייד?
בעבר הייתי מתחבר לאתר הרגיל (בערך פעם בחודש הייתי צריך להגדיר את זה מחדש), אבל לאחרונה זה נהיה גיהנום עם כל הפרסומות.
גם בגלישה מהאתר הנייד, לפני פתיחת ההודעה הראשונה בעמוד נפתחות ארבע פרסומות, ובאמצע יש קטעי וידאו שנטענים ותופסים חצי מסך ותוקעים את הגלישה...
יש לכם פתרון נורמלי להתחברות לפורום מהנייד?

למעלה