המערב בוער...

OrEl74

Well-known member
מנהל
המערב בוער...

ניסינו לחזות מי תהיה הקבוצה השמינית שתיכנס לפלייאוף אבל צריך לזכור שיש גם מאבקים מטורפים על הצמרת במערב ובכלל על המיקום לפני הפלייאוף. לפנייכם הקבוצות כפי שהן מדורגות נכון לעכשיו (לפני התוצאות של משחקי הלילה) והמשחקים שנותרו לכל קבוצה עד לסיום העונה, מה לדעתכם יהיה המיקום הסופי של הקבוצות? 1. ניו אורלינס (49:21) בוסטון (ח), טורונטו (ח), אורלנדו (ח), מיאמי (ח), ניו יורק (ב), גולדן סטייט (ב), יוטה (ב), מינסוטה (ח), לייקרס (ח), סקרמנטו (ח), קליפרס (ב), דאלאס (ח). 2. ל.א לייקרס (49:22) ממפיס (ב), וושינגטון (ב), פורטלנד (ב), דאלאס (ב), סקרמנטו (ח), פורטלנד (ח), קליפרס (ח), ניו אורלינס (ב), סיאטל (ב), סקרמנטו (ב). 3. יוסטון (49:23) סן אנטוניו (ח), סקרמנטו (ח), פורטלנד (ח), סיאטל (ח), קליפרס (ח), סיאטל (ב), פיניקס (ב), דנבר (ח), יוטה (ח), קליפרס (ב). 4. יוטה (47:25 - מדורגת רביעית כי היא הראשונה בבית שלה, למרות שהמאזן שלהם פחות טוב משל סן אנטוניו). קליפרס (ב), מינסוטה (ח), וושינגטון (ב), מינסוטה (ב), סן אנטוניו (ב), ניו אורלינס (ח), דאלאס (ח), דנבר (ב), יוסטון (ב), סן אנטוניו (ח). 5. סן אנטוניו (48:23) מינסוטה (ב), יוסטון (ב), גולסן סטייט (ב), יוטה (ח), פורטלנד (ח), פיניקס (ב), סיאטל (ב), לייקרס (ח), סקרמנטו (ח), יוטה (ב). 6. פיניקס (47:24) דנבר (ב), דנבר (ח) (מה זה הראטא הזה??), מינסוטה (ב), דאלאס (ב), ממפיס (ח), סן אנטוניו (ח), יוסטון (ח), גולדן סטייט (ב), פורטלנד (ב). 7. דאלאס (45:26) גולדן סטייט (ח), קליפרס (ח), גולדן סטייט (ב), לייקרס (ח), פיניקס (ח), סיאטל (ב), יוטה (ב), פורטלנד (ח), סיאטל (ח), ניו אורלינס (ב). 8. גולדן סטייט (43:27) דנבר (ח), דאלאס (ב), סיאטל (ח), דאלאס (ח), ממפיס (ח), ניו אורלינס (ח), סקרמנטו (ב), דנבר (ב), קליפרס (ב), פיניקס (ח), סיאטל (ב). 9. דנבר (43:28) גולדן סטייט (ב), פיניקס (ח), פיניקס (ב), סקרמנטו (ב), סיאטל (ח), קליפרס (ח), גולדן סטייט (ח), יוטה (ח), יוסטון (ב), ממפיס (ב). אז מה דעתכם?

סימני נפט

בלי להיכנס לעובי הקורה של המשחקים עצמם בחרתי להתייחס לסימנים שכל קבוצה מראה בתקופה האחרונה לגבי יכולתה עד סוף העונה סימנים טובים 1) סן אנטוניו. בשלושת המשחקים האחרונים, לא היה קל, אבל בכל פעם במחצית השניה סגרו הרמטית את ההגנה, רצו וגמרו את המשחקים. הגנה מביאה אליפות. וגם לפחות יתרון ביתיות בסיבוב הראשון. 2) יוסטון. אחרי הרצף ההסטורי, הם יכלו להישבר מההפסדים, אבל חזרו לעצמם מנטלית ונשארו ביחד. מקריידי לקח על עצמו את המשחק האחרון וכך גם התבטא. כמו כוכב. לא נחבא אל הכלים 3) ניו אורלינס. מה עוד אפשר להגיד? פול צריך להיות mvp, אמש ביום "לא טוב" הגיע לתרומה הרגילה שלו, וגם בשניית הסיום כיווץ את ההגנה במסירה גאונית לווסט. חמישה רצופים בחוץ הם תמיד סימן טוב. ופול הוא מניה בטוחה, יותר מכל שחקן אחר במערב מסתבר. 4) גולדן סטייט ודנוור. מגיעות למשחקים הגדולים, ולאחרונה משתדלות לא לפספס גם את הקטנים. הוייב שאני מקבל מהקבוצות האלו הוא - אנחנו רוצים את זה יותר ונעשה הכל, גם בלי הגנה.. קבוצות מפחדות מהם! סימנים רעים 1) דאלאס. כמובן. עדיין לא נצחו קבוצה חיובית מאז קיד, ועכשיו הגרמני פצוע לפחות שבוע+ נשברת מנטלית במשחקים גדולים בחצי השני, וההתפרצות על השופטים היא בכלל סימן גרוע. 2) לייקרס. בלי גאסול הם נראים אבודים, צמד המשחקים מול גולדן שחק אותם פיזית ומנטלית, וקובי כבר לא מפציץ. נראו עד לא מזמן כמקום ראשון, עכשיו בדרך לרביעי. ויוטה? היא פרווה, טפלון... עושה את שלה כרגיל אבל לא מעבר לכך. לכן תסיים באמצע. ואחרי כל הנאמר, משחק פה-משחק שם והכל מתהפך. אז איך אפשר לדעת?

יוטה היא פרווה?

יש לי חדשות בשבילך. יוטה עוד תפתיע כל המערביות האחרות כבר התחילו לאבד גובה, להראות סימני עייפות יוטה עוד לא הגיעה לשיא שלה העונה ועם דרון וויליאמס ובניו הם עוד יגיעו רחוק!

מאוד מחזיק מיוטה

הכוונה שלי - במירוץ לפלייאוף היא לא מפתיעה לטובה או לרעה, נשארת בעמדה שלה, לא מתבלטת, לא מבריקה בפלייאוף, תעשה צרות לכל קבוצה, בדיוק כי עכשיו היא טפלון - דבר לא נדבק בה, לא עייפה, לא בשיאה

Molchansky

New member
אמממ..

לא יודע מה יהיה הדירוג, אני מקווה שלייקרס יהיו מקום ראשון. עונה מטורפת לגמרי, מספיק 2 הפסדים של קבוצה בצמרת והיא נופלת למקומות מאחור, פשוט מדהים דאלאס בבעיה כל עוד הגרמני שלהם לא נמצא, והוא מצא לו זמן להיפתע בדיוק בתקופה שממש כל משחק חשוב. ניו אורלינס נראים ממש טוב, ת'אמת לא נראה לי שמישהו יכול לקחת מהם את המקום הראשון במערב. הספרס נראים קצת רע לאחרונה, לא יודע אם זו עייפות או מנטאלי, אבל הם חייבים לעשות עם זה משהו אחרת הם ימצאו את עצמם במצב לא טוב. מה שמעניין אותי זה איך יגיעו הקבוצות לפלייאופס, נראה לי שהקבוצות מהמערב יגיעו כל כך עייפות שכל קבוצה מהמזרח שתהיה מולם תוכל לקחת את הגמר. נקווה שישאר להם אנרגיה למשחקי פלייאוף, אחרת נקבל משחקים לא מעניינים של שחקנים עייפים.

הימורים במסווה של דיון רציני../images/Emo3.gif

אני באמת לא יכול לדבר. אני הייתי בטוח שניו אורלינס ידרדרו בדירוג אחרי האולסטאר. בינתיים הם הכי יציבים, מנצחים קבוצות צמרת, ואפילו פציעה של דייויד ווסט לא הזיזה להם. יאללה שיהיה. ניו אורלינס ראשונים ופול MVP. גולדן סטייט שמינית (אם כי אני חושב שיסיימו שביעית), ועוד סיבוב ראשון מהסרטים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
האמת שהמטרה לא היתה הימורים

אלה נסיון לנתח את המצב ולראות למי יש סיכויים טובים יותר ולמי פחות. צריך לזכור שאף קבוצה במערב עדיין לא הבטחיה את מקומה בפלייאוף ועקרונית גם ניו אורלינס עלולה להישאר בחוץ בסופו של דבר. השאלה היא ע"ף לוח המשחקים למי מהקבוצות הסיכויי לנצח יותר ולשמור על מקומה או להשיג את המקום הראשון ומי בסכנת ירידה ל-NBDL? (כלומר קבוצת לוטרי). אני עם קלקול קיבה וחייב ללכת לנוח קצת אחרי העבודה (אווו מסכן!!) אבל כשאתאושש טיפה אתן את דעתי בהרחבה, בינתים יהיה נחמד לראות את הדעות של הגולשים האחרים...כן כן!! גם אתה אהרוני!!

the mnm factor

New member
לא רוצה להגיד מי לדעתי תסיים איפה, מה שכן

לדעתי מעולם לא הגיע MVP יותר משמגיע לכריס פול העונה MVP ולביירון סקוט את מאמן העונה. מעולם. סטיסטיקה בצד, פול הוא האיש שהכי משפיע על הקבוצה שלו והופך את כל החבר'ה שלו לטובים יותר. בלעדיו לא היה דייויד ווסט ובלעדיו פז'ה עוד היה בתנומת חורף. אם ניו אורלינס תישאר מקומות 1-3 זו תהיה בושה אם כריס פול לא ייקח MVP. בערך 50% מהאנשים לא הימרו שההורנטס יגיעו לפלייאוף! זה מטורף שהם פתאום מועמדים לאליפות וזה הכל בזכות פול. לא קובי, לא גארנט, בטח שלא לברון. רק כריס פול. ואגב, ממש נשבר לי הזין כל הפוליטיקה שמכניסים לבחירה הזו. צריך לתת את התואר למי שהיה השחקן הכי חשוב בקבוצה שלו השנה וחשוב שהקבוצה תהיה קבוצה טובה. זה הכל. לתת עכשיו לקובי את התואר רק כי יש מצב שזו ההזדמנות האחרונה שלו ולכריס פול "יהיו עוד הזדמנויות" זה תהיה בושה לNBA.

אני ודייויד סטרן נתבייש בצד

אתה חוטא בקיצוניות יתרה. בושה מה בושה. קובי מועמד ראוי השנה לMVP בדיוק כמו פול. אבל מי שלא מסכים איתך, צריך להתבייש, ולהיות פולטיקאי. דעתך היא רק דעתך, ולא משנה כמה תהפוך כל דעה אחרת ללא לגיטימית. ודרך אגב, הקול שלי גם נתון לפול זמנית. השאלה הגדולה מבחינתי היא איך הסתיים המאבק, כי עם משחק וחצי בין 4 הראשונות, ופיניקס לא הרחק מאחור, זה עוד רחוק מלהסתיים.

the mnm factor

New member
עבוד אתה חייב להתחיל להרגע ומהר

לא יודע מה יש לך בשבוע האחרון שגורם לך לשלוף כל מיני עקיצות מטופשות, אבל חלאס תפסיק עם זה. לא כתבתי שקובי לא מועמד ראוי. כתבתי שלתת לו את זה מטעמים שגויים זו בושה. וכתבתי שאם ניו אורלינס תמשיך בקצב הזה מבחנתי לא יהיו עוד מועמדים ראויים פרט לפול. אבל יאללה- אתה גם מת שיהיו דיונים אבל ברגע שמישהו מביע פה אשכרה עמדה על משהו אתה ישר בא עם אמירות פולניות של "הימורים במסווה של דיון רציני" או שאתה בא ותוקף אותי על שטויות. מה יש לך? מתישהו אמרתי שהדעה שלי היא הקובעת וזה הכל?

דווקא הפעם זה היה רציני

וחבל שלקחת את זה למקום הזה (הייתה תגובה אחת לא ראויה השבוע, והיא נמחקה). כתבת :"אם ניו אורלינס תישאר מקומות 1-3 זו תהיה בושה אם כריס פול לא ייקח MVP....לא קובי, לא גארנט, בטח שלא לברון. רק כריס פול." אני מבין מכך שלדעתך כריס פול אמור לקבל MVP. דרך אגב, גם לדעתי. מאידך אני חושב שגם קובי הוא מועמד ראוי השנה. אני חושב שזו ממש לא בושה לבחור בו ולא בפול. גם בחירה בגארנט ראוייה בעיני. איזה מן דיון נוצר כשיש את פול בצד אחד ובושה בצד שני? רוצה דיון? בו נדבר בלי שאני אצטרך להתבייש. ואז העלת את נושא הפוליטיקה, ורמזת, ישירות או בעקיפין שקובי יכול לזכות בגלל פוליטיקה. אם קובי יזכה זה כי הוא נתן עונה גדולה. אתה יודע שאני לא מאוהבי קובי, ולא אחד שיגן עליו, אבל השנה הוא מוביל את הלייקרס כמו שמעולם לא עשה. אני חושב שבחירה בו תהיה ראויה, ואפילו שתדבק בה פוליטיקה, אין בזה שום רע. אני ממש לא תוקף אותך, וצר לי שככה אתה מרגיש. אני מעריך את ידע הכדורסל שלך, וגם את דעותיך. אני אדע בעתיד לא להעיר לך. רק קח בחשבון שאני גם אעדיף לא להיכנס לדיונים כאשר דעתי מתייבשת בצד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש לי רק דבר אחד להגיד!

סאמק טוב!!!!!!!!!! שעה כתבתי הודעה מפורטת וארוכה ורגע לפני הסוף היתה פה הפסקת חשמל קטנה והכל הלך לאבדון. אני מבואס רצח עכשיו
נראה אם יהיה לי כח בשלב מאוחר יותר לשחזר את זה (אני קצת חולה היום). אתכם הסליחה.

STEVE NASH

New member
יש לי תחושה חזקה מאוד

שהמאברקיס יסיימו מחוץ לפלייאוף. קבוצה שלא מצליחה לנצח קבוצות טובות לא ראוייה להיות שם, בטח כשדנבר בטירוף וגולדן סטייט ממשיכה להפציץ. תקוות שלי לסדרות הפלייאוף: ניו אורלינס[1] - דנבר נאגטס[8] לייקרס[2] - גולדן סטייט[7] יוסטון[3] - סן אנטוניו[6] יוטה[4] - פיניקס[5] האמת? כל סדרה שתצא תיהיה מצוינת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא חושב שסן אנטוניו תסיים שישית

הם בבית של יוסטון ומפגרים אחרייהם במשחק אחד בלבד ועדיין יש מפגש ביינהם בעוד שבוע. אם סן אנטוניו מסיימת ראשונה בבית היא תסיים את העונה במקום השלישי.

Puskas

New member
מה שרק מחזק עד כמה

השיטה של ראשי בתים היא מפגרת! קבוצה יכולה לסיים מקום 2 נגיד בבית של דטרויט אבל יהיה לה את המאזן השני בטיבו במזרח אבל בגלל שהם לא ראש בית אז הם יהיו מקום רביעי מתחת ל-2 קבוצות עם מאזן הרבה פחות טוב אבל הם ראשי בתים..פשוט שיטה עלובה! אבל הבנתי שבשיטה היום יש משהו אחר.. נניח צמרת המערב ניראת ככה סוף עונה: 1. ניו הורלינס (60-22) 2. לייקרס (52-30) 3. יוטה (51-31) 4. יוסטון (53-29 והיא רביעית ולא שנייה רק כי היא לא ראש בית והיא היתה בבית של ההורנטס) אז סיבוב 1 אוקיי יוסטון נגד מקום 5 והיא כמובן עם ביתיות.. סיבוב 2 יוסטון נגד ההורנטס נניח והלייקרס מול יוטה ונגיד שיוסטון למרות שאין לה ביתיות עקפה את ההורנטס.. גמר מערב הם נגד לייקרס או יוטה... עכשיו אני הבנתי שלמרות שהם סיימו עונה סדירה מתחתיהם כי הם לא ראש בית,עדיין הם יהיו עם ביתיות על הלייקרס ויוטה כי יש להם מאזן עדיף..זה נכון או שבכל מקרה מיקום מחליט על ביתיות לאורך כל הדרך בלי שום קשר למאזן תאכלס?

לא בטוח מאה אחוז אבל

קודם כל, מאזן קובע ביתיות, לא משנה הדירוג השנה שינו טיפה, בעקבות מה שקרה בשנים האחרונות- מקום שני במאזן כן יהיה במקום השני, וישחק מול #7 אבל לראשי בתים מובטחים מקומות 3-4 לפחות המטרה של מיקום גבוה לראש בית היא לא ביתיות (על זה אין השפעה) אלא בזכות היוקרה של זכיה בראש בית (מקבלים דגל והכל) מקבלים דירוג טוב יותר שמבטיח על הניר מפגש נוח יותר בסיבוב הראשון. תבחן את המאזנים והדירוגים (מקווה שתספיק לפני שישתנו מחר) http://www.nba.com/standings/team_record_comparison/conferenceNew_Std_Div.html יוסטון כרגע שניה בשובר שוויון, וגם קיבלה את #2 במערב יותר משיטה (מפגרת או נכונה, זה ענין של תקופות), זכיה בבית חשובה בפני עצמה. למה? לא יודע
אבל ככה זה בכל ענפי הספורט (בייסבול, פוטבול...) למשל, אורלנדו בדרך לזכות בראשות בית (כמובן עכשיו יותר קל כי הגדילו מ 2 ל 3 בכל איזור) לראשונה מאז 1996. ולכן לא משנה מה יקרה בפלייאוף, העונה הזו תחשב אצלם להצלחה בזכות ההישג. דטרויט זוכה שנה רביעית רצוף ומציינת זאת בגאווה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פאשלה שלי...

איזה בית מדהים זה!!! ניו אורלינס יוסטון סן אנטוניו דאלאס (וממפיס אבל מי סופר אותם?)

אם הבנתי נכון איך זה עובד השנה

סן אנטוניו יכולה להיות ראש בית ולסיים גם רביעית, שזה המינימום דירוג לראש בית. קרא את ההודעה שלי לפושקש כאן ליד. ואם אני טועה בגדול, אז תודיע לי
ואם לא.. אז אולי כדאי להביא לידיעת הציבור הרחב
אתה יודע אנשים מתכננים כל מיני תכנונים על מי תפגוש את מי, מה כדאי ומה עדיף... שלא יתאכזבו

למעלה