המעקב

המעקב ../images/Emo196.gif

אחרי שאתמול דיברנו על האיטלקיה החמה ביותר בעיר, היום צריך נושא חדש. כל מי שקורא באופן קבוע את המגזין פרוסייקלינג, מכיר את פרויקט ה-FAB 4 שלהם. פרויקט בו הם בוחרים 4 רוכבים, ועוקבים אחריהם לאורך כל השנה. מדובר ברוכבים צעירים (לא חייבים להיות שנה ראשונה) או רוכבים ותיקים יותר, אחרי תקופה רעה. בקיצור ארבעה רוכבים שאמורים לשדרג את הרמה שלהם השנה. אז מי ה-FAB 4 שלכם לשנה הקרובה?

ה-FAB 4 שלי:

1) פיליפ ג'ילבר- בן 24 מבלגיה, מקצוען משנת 2003, 8 ניצחונות בקריירה. מסומן מרגע שהפך להיות מקצוען. נולד באזור וולן בבלגיה, מה שאומר שהמגרש הביתי שלו, הוא מסלולי הפלאש וולן והליאז'-באסטון-ליאז'. ג'ילבר הוא רוכב מאוד חזק, ראינו אותו שנה שעברה עובד חזק בבריחות בהן הוא נטל חלק. חוסר ניסיון מנע ממנו שנה שעברה להשיג ניצחונות משמעותיים, השנה חוסר הניסיון כבר לא יכול להיות תירוץ, בנשה הרביעית שלו כמקצוען, הוא חייב להבשיל ולהשיג ניצחונות גדולים. 2) יינז בראיקוביץ- בן 23 מסלובניה, שנה שניה מקצוען. אלוף העולם בנג"ש U23 מ-2004. שנה שעברה ברונייל בחר לתת לבראיקוביץ להסתגל לאט לחיי המקצוען, ורק בחלק האחרון של העונה ראינו אותו מתחרה, ומשיג תוצאות לא רעות יחסית למרוצים ראשונים. השנה אני מעריך שהוא יקבל קצת יותר קרדיט מברונייל, ושווה לעקוב אחריו ולראות אותו מתפתח. 3) איבן מאיו- לא צריך להסביר מיהו. אחרי שנה נוראית, מאיו חייב להחזיר את הביטחון העצמי שלו, ולהראות לעולם שהוא לא עוד כישרון מבוזבז. מאיו סיפר בראיון, שהמטרה שלו היא לא הטור, אלא לחזור לנצח כבר בשלב מוקדם יותר, אולי אפילו להגיע לג'ירו. 4) פטר ואן פטגם- המבוגר ביותר ברביעיה שלי, לא הלך לו שנה שעברה. ברונדה הוא טעה בהערכת כוחו של בונן, ברובא הוא התרסק ודי סיים את העונה. אלו השנים האחרונות של הרוכב הבלגי המצויין הזה, והוא ירצה להוכיח שהוא מסוגל לנצח לפחות עוד פעם אחת בקלאסיקות הצפון.

למעלה