המענק לסמסטר חורף

arifell

New member
המענק לסמסטר חורף

מקבלים אותו ב1 בנובמבר, או ב1 בדצמבר? שמש- מצטער שלא שרשרתי, פשוט לא היה מקום מתאים לשרשור

arifell

New member
מישהו יודע איך אני יכוללברר את זה

עד מחר בצהריים?

kripton

New member
בראשון בנובמבר

כמו שעון. ראשון בנובמבר - ראשון באפריל. תמיד. (אלא אם כן זה נופל על שבת או יום טוב).

arifell

New member
אנשים, מה עושים?!?!?

היום חזרתי הבייתה, ונשארו לי 40 אג´ בארנק (ועוד 30 על האוניכארט) אני עוצר בכספומט כדי להוציא כסף על מנת לחזור לטכניון אחרי סוף השבוע, אחרי שלא עצרתי בכספומט איזה חודש, גיליתי שאני בערך 60 ש"ח מתחת למותר לחשבון סטודנט (מותר להיות בתנאים רגילים עד -1500 ש"ח), והכספומט לא מוכן להעניק לי אגורה (אני לא מתווכח איתו, יש לו הוראות). אין לי מושג מתי מתקבל המענק עשיתי עבודה בקיץ שאמורה להכניס לי 750$, אבל אני לא יכול לקבל את הכסף עד שאני שולח להם תיאום מס, ומס הכנסה בשביתה בערך מאז שסיפרו לי שאני צריך למלא אותו... אני אמור לקבל 550 ש"ח על עבודה שביצעתי בתחילת החודש, אבל גם זה עוד לא ייכנס (עד אמצע נובמבר) ולהורים שלי אין כסף! מה אני עושה???? מישהו יכול לתת לי עצה, או להרגיע אותי?

מייקל88

New member
יהיה בסדר..

תראה יש לך בסך בכל שבוע לחכות אתה יכול ללכת לסניף בנק שלך מחר על הבוקר לדבר עם מנהל הסניף להביא אישורים(זה חשוב)ואז הוא יגדיל לך את המסגרת חוץ מזה שבוע אחד אתה יכול להסתדר לא?

שמש27

New member
אריפל, ליבי איתך...

לא יודע איך לעזור לך, אבל הנה כמה עצות מהשרוול: 1. ללכת לבנק ולבקש מהם כסף בחריגה מהמסגרת. הכספומט הוא מכונה מטומטמת שפועלת ע"פ לימיטים שהוגדרו לה - אבל הפקידה בבנק שמטפלת בך, יכולה לשלוח אותך עם טופס מיוחד לכספר/ית, שמרשה לך למשוך עוד 100-200 ש"ח, שאיתם תסתדר עד לראשון. 2. אותו כנ"ל - רק עם אח/אחות גדולים - יש ? מכיוון שכסף אמור להגיע בוודאות, אתה בעצם לא מבקש כסף כ"מתנה", אלא רק כ"הלוואת גישור" עד לראשון לחודש שאז תחזיר - וזה קל לעיכול גם לאנשים שאין להם מה לתת. 3. אותו כנ"ל - אך קצת מבייש - עם חבר/חברה טובים. אני זוכר לא מעט מקרים שנתתי לחברים טובים (מאד!) 500 ש"ח ואפילו יותר לחודש-חודשיים - וכנ"ל ההיפך. כאן תמו עצותיי. אני מאחל לך פרנסה טובה, ותרגע - זה כולה כסף - העיקר שאתה הולך ונושם. מה שנקרא: ברוך השם - אני נושם ! בברכת סוף שבוע נעים לפורום המקסים שלנו,

פלטרון

New member
לקחת מהם ריבית והצמדה למדד ??

ואוו, שמש , 500 ש"ח ... לך יש 500 ש"ח ?? מסתבר שהכסף הגדול באמת נמצא בעתודה !!
סתם , אחי , אני משתעשע לי בהודעות לא מצחיקות . אתה אחלה ... ( קצת חנופה למנהל הפורום מעולם לא הזיקה ...
) אני אנצל את ההזדמנות להעלות תהייה לאוויר הפורום - היכן אבישי וכיצד לא שמענו ממנו יובלות? פלטרון

nasnat

New member
עזוב מס הכנסה.

גש לאגודה אל שאולי נקר שיעשה עבורך תיאום מס (בשעות קבלה ובתיאום מראש) וכך תחסוך את השביתה! מקווה שעזרתי

arifell

New member
הייתי אצל שאולי ביום שני, זה לא

בדיוק מה שקורה. הנוהל הוא: מה שעושים אצל שאולי זה בקשה לתיאום מס, לאחר מכן, הבקשה נשלחת נשלחת למס הכנסה ששולחים את התיאום לאגודה, שם אני אוסף את זה, ושולח למי שצריך את זה אבל, האגודה לא יכולה למלא את תיאום המס, היא יכולה רק למלא בקשה לתיאום מס...

למעלה