המעי הרגיש

assafbr

New member
כמובן שניתן אבל הם לא רוצים להכיר ב

האם השתחררת כבר? בכל מקרה הצבא באופן אוטומטי לפחות בתקופתי היה מחתים אותך על טופס תביעה וכשגרה היו דוחים אותה. לאחרונה ערערו רבים על כךו ופסיקת בתי המשפט סותרת ומשתנה מבית משפט אחד לאחר. אני כרגע בתביעה מול קצין התגמולים ובשלבים סופיים. אם תרצי להתעדכן בהמשך לגבי תוצאות אין בעיה.

שי לי18

New member
אה אוקיי,אז התייחסותי לתגובתך:

בעיקרון הבעיות אצלי התחילו בתחילת 2003,עשיתי המון בדיקות,אז כבר הועלה חשד לצליאק,אבל לא בדקו לעומק,חשבו יותר בכיוון של קרון,קוליטיס וכו'...עברתי מטיפול ב:"העמק" ל:"שניידר" ל:"כרמל" , כל אחד נתן אבחנה אחרת,אך המשותף היה שכולם אבחנו בנוסף מעי רגיז....,אחרי שנה וחצי-שנתיים התגייסתי,ופתאום חלה החמרה,כבר לא הצלחתי לתפקד...אז התאשפזתי ואז אבחנו את הצליאק. התגייסתי ב-21.8.05, את הצליאק גילו לי בשבוע שעבר...וכן אני עדיין בשירות צבאי. שירתת בבסיס פתוח?איך הסתדרת?

assafbr

New member
שרתתי בבסיס סגור רוב התקופה

היה במקום מטבחון והשתמשתי בו. סה"כ בהתחלה המחלה נראית קשה ליישום. בסופו של דבר זה הופך לשגרת חיים לחלק מהיום יום. מה גם שלפחות אצלי כל ההקפדה הזו ממש הוציאה אותי מחושך לאור. פתאום הרגשתי טוב! לקראת סוף השירות כבר היה לי קשה כל הזמן לעבוד על להסתדר עם האוכל אז עברתי לבסיס פתוח. בהצלחה ותהנו

למעלה