המעין יבש...

המעין יבש...

במקום מאמר כבר שעה מול המקלדת ושום דבר לא יוצא מבין האצבעות (הסתכלתי גם בשרוול- שום שפן לא יצא משם...). תכננתי לכתוב טור קצר, שנון(?) ומלא הומור על exile on main street, אבל אני לא מצליח להביא את עצמי ל-mood הנכון כדי לשמוע את האלבום... (hells צדק???). במקום זה אני שומע אוסף להיטים של lynyrd skynyrd ומנסה (בהצלחה מסוימת) ללוות את השירים בגיטרה (אותה קיבלתי בהשאלה רק לפני שבוע, מאז אני לא מפסיק לטחון אקורדים כל היום:) איך שלא יהיה, האוסף מצליח לפחות להעביר את ה-blues בסבבה, בעיקר בזכות simple man (ביצוע עם לווי מבריק שלי, אם יורשה לי
), freebird (יש מקום ניכר לשיפור...:( ו-sweet home alabama (עוד ארוכה הדרך אל האושר. אקורדים ארורים - כמעט שברתי את האצבע המורה). בקיצור, הולדן ג'וניור כבר נרדם (מהגיטרה?) ואני כבר מראה סימני תשישות, אז שיהיה לילה טוב לכולם.

Sith Master

New member
אתה מכיר את skynard?../images/Emo19.gif

אוקיי, סביר שאתה מכיר את סקיינרד. אבל הוא לא בדיוק אגדת רוק או משהו לא? מצאתי פעם שירשור באחד מיני הפורומים של מוזיקה ברשת על הסולואים הטובים ביותר. ככה הגעתי אליו. אבל לא חשבתי שאחד כמוך... ששכח את מה שאני אף פעם לא אדע שומע את המוזיקה שלו... לא ידעתי שהוא משהו מיוחד... או משהו כזה (על אף היותו גיטריסט ענק)

yon2k

New member
הולדן יקירי

לכולנו יש ימים רעים, לא נורא. וקצת נוסטלגיה(בשבילי לפחות) - לפני שנתיים כמה חברים שלי התקבצו וקנו לי גיטרה קלאסית ב250 שקל. כמובן שלא ידעתי לנגן, אבל חשבתי לעצמי שזה לא כזה מסובך - וזה באמת לא. אני לא אשכח את השיר הראשון של סקינרד שלמדתי לנגן, Tuesday's Gone שיניתי אותו לאיזה משהו אקוסטי ואחרי עבודה של שבוע עם הרבה בנדים כואבים(אני אוכל ציפורניים), יצא לי משהו לא רע, וממש הייתי גאה בנגינה הראשונה הרצינית שלי על הגיטרה. הייתי מבסוט לאללה, חבל שלא הקלטתי. והיום אחרי שנתיים אני יושב פה עם גיטרה חשמלית, ומנגן את הטימ של הסנדק(מגניב לאללה). הצלחת לשמח אותי ולהזכיר לי את היום שהחלטתי שאני יכול לנגן כל מה שאני רוצה(עם אימונים כמובן), למרות שלמדתי לגמרי לבד(אין לי כח ללמוד עם מורה). אז יכאבו לך עוד הרבה האצבעות, ותתעסק עוד עם הרבה אקורדים מעצבנים ואולי יום אחד שתעשן סיגריה בזמן שאתה מנגן תפגע עם הסיגריה באחד ממיתרי הניילון והוא יקרע ויעוף לך למצח וישאיר לך סימן לשבוע, אבל בסוף תצליח וההרגשה...הרגשת ה"אני יכול" תעשה לך טוב. טיפים טיפים טיפים ----------------- קודם כל www.olga.org עם הרבה טאבים ואקורדים ולגולת הכותרת, התרגול הכי טוב: www.guitar-pro.com תוכנה מגניבה ומעולה, שתעזור לך ללמוד את כל התווים לכל השירים לכל כלי הנגינה ותנגן לך אותם במידי. יש לה גם בונה אקורדים, שיעזור לך למצוא 40 דרכים שונות לעשות כל אקורד. תוכל למצוא את קבצי השירים בhttp://www.mysongbook.com/ שיהיה בהצלחה ואני בטוח שתוך כמה חודשים תוכל לעשות ג'אם יחד עם הסולו של פרי-בירד. ומחכה למאמר, אבל אל תמהר, אף אחד לא הולך מפה. בהצלחה!

Sith Master

New member
הסיפור עם הסיגריות../images/Emo19.gif

אמורים להבין מזה משהו... אתה רוצה לספר משהו??? או שזה בדיוני לגמרי?

Sith Master

New member
לא יודע...../images/Emo19.gif

זה נשמע כאילו אתה רומז על משהו כי זה כל כך מוצא מהתחת שלא נראה שאפשר להמציא את זה. אבל אין לי מושג כי זה נשמע מצחיק... בבקשה תענה.

השתגעת??? (במקום 'תודה' )

אתה חייב לי דמי טיפול במיון - אורטופדי :):):) לא מצאת משהו אחר מלבד - Tuesday's Gone להתחיל איתו? האקורד f#m הוא פשוט נסיון רצח. חד וחלק. (איך לעזאזל שומרים את ה'גשר' סגור לאורך כל התיבה השניה? נהרסה לי כבר היד...) נ.ב. תודה
(הייתי מוסיף סימן של thumb up, אבל כבר מזמן אני לא מסוגל להרים את האגודל:):):) נ.ב. 2 אם sith master (האיש והדג) קורא את ההודעה - הלינרד סקינרד הם להקה, ולא גיטריסט בודד... אתה יכול לקרוא עליהם יותר במדור המאמרים. ולדעתי (הקובעת בעליל) מדובר באגדת רוק. ומי שלא מסכים איתי - שילך לשתות מהים של עזה (הקרדיט ל-hells, שגנב מיאסר...)

yon2k

New member
תראה........תשמע

א. קודם כל לא חייבים ךשים את האצבע החוסמת על כל התיבה השניה. בתור התחלה אתה יכול לעשות את האקורד הזה עם רק עם שלושת המיתרים התחתונים. ב. תוך חודש אתה תחסום תיבות מתוך שינה

hells bells

New member
hey הולדן!!!

בוא לנגן איתי,אני אראה לך כמה דברים מעניינים על הגיטרה.

מפגש פורום?

יש לנו מספיק גיטריסטים פה בשביל כמה להקות רוק (אפילו יותר מבכוורת), יש לפחות באסיסט אחד שאני יודע, 2-3 מתופפים (או יותר הפסקתי לעקוב), חלילנית אחת (בעצם אחת שאני זוכר והיו עוד כשדיברנו על זה), ואם אריק יחזור אז נדמה לי שיש לנו גם נגן ויברפון, מה שחסר זה קלידים וזמר (זמרת?). העניין הוא שבחיים לא נסכים על סגנון מוסיקאלי.

Grimble Grumble

New member
../images/Emo32.gifאבל חייבים לשים לב לעובדה..

גם הלס, גם ניבלונגים, גם הליידי וגם אני אונליין על פי המהירות שבה עונים אחד לשני וכמות ההודעות ב10 הדקות האחרונות...

John LennonS

New member
גם אני אונליין, אני פשוט לא מנגן

על שום דבר... אבל הייתי רוצה על גיטרה, או תופים, שנשמעים לי ממש כיפיים!

hells bells

New member
האמת אני מחפש מתופף

אני ואחי הבסיסט רוצים להקים הרכב בסיגנון ac dc סתם בשביל הכייף.

Sith Master

New member
גם אני../images/Emo19.gif

אם אנחנו בעניין רוק פרוגרסיבי בשילוב עם ג'ז וכמובן למישהו יש סקסופון מיותר. אני יכול לנסות להוציא איזה משהו (לא ניגנתי כבר 3 שנים)

ganooov

New member
אני פה הבסיסט, לא? ../images/Emo13.gif. ../images/Emo13.gif

אגב, הניבלונגים - עברו בפורום מאז הקמתו לפחות 10 בסיסטים, 50 גיטריסטים, 7 (
) חלילניות, 5 מתופפים, ועוד ועוד
.

למעלה