המעין יבש...

yon2k

New member
אני גם מנגן על קאזו

והתחלתי ללמוד אקורדיאון לפני שבועיים

GeForce 5

New member
יש לי את האצבעות... אבל../images/Emo26.gif

אין לי את הקלידים (לפחות היו
)

אף אחד לא נוגע בקלידים...

הם שלי. (תסמכו עלי, 'בזבזתי' שבע שנים מחיי על לימוד פורמלי של נגינה בפסנתר. אני גם טוב בזה:):):) אחרי שאשלוט בגיטרה - יש מה לדבר על חילופים....

חשבתי שסיכמנו שאתה ../images/Emo22.gif

הכל מאהבה... מבחינתי, אתה יכול להיות גם המנצח...
וסגנון ללהקה? עוד לא חשבתי על זה. אבל שם כבר יש לי: legendary pink revival (ובקיצור - LPR) :):):)

אני |אייקון של מתומן משוכלל|

באמת למה אין אייקון של מתומן משוכלל?, כל כך הרבה פעמים רציתי להוסיף ופשוט לא היה

GeForce 5

New member
למה אין אייקון של מתומן משוכלל../images/Emo35.gif

למה אין |אייקון של השפם של עמיר פרץ| - אתה יודע כמה פעמים ניסיתי?

yon2k

New member
מה עם השם....

החברים של yon2k??? אחלה שם בשיעור אקורדיון הבא שלי אני אלמד לעשות תנועות מגניבות בזמן שאני מנגן. זה יכבוש את הנשים

GeForce 5

New member
../images/Emo5.gifכבר החלו החיכוכים הפנימיים../images/Emo26.gif

טרם קמה הלהקה וכבר מריבות... נראה לי שעוד 5 דקות כבר יהיו ויכוחים על זכויות יוצרים וחלוקת רווחים...

../images/Emo122.gif

הרגתם אותי מצחוק חבל שלא הייתי אונליין
ואם כבר נכנסתם לקטע.. צריכים זמרת? [מתיימרת שכמותי
] ואם אתם ממש מתעקשים..אני גם יודעת לנגן על קלרינט
|
|

CaerBannog

New member
אני יכול לגנן בס צולע

ודיג'טרו עוד יותר צולע..., אבל העיקר הכוונה

noosh

New member
אני שונאת גשר!!

בגלל זה פרשתי מגיטרה.. וגם בגלל שזה מפסיק להיות מעניין כשמנגנים עם מורה וצריך להתאמן על מלא דברים מגעילים וגם בגלל שהבנתי שחליל זה פשוט כלי מעולה (באותה תקופה גיליתי את נפלאות הפרוג), ו... טוב, גיטריסטית אני לא אהיה, וגיטרה זה גם ככה בנאלי, אז...

Miss CB

New member
legendery pink revival ../images/Emo105.gif

(הצפרדע לא קשור) אתם צוחקים, אבל עוד יבואו ימים שתתווכחו השם של מי יבוא ברשימת הקרדיטים קודם...
ולהולדן: תתן ביקור גם ב www.harmonycentral.com יש שם הרבה מאוד אקורדים וטאבים (וגם לבס אם זה עוזר) להרבה מאוד שירים - ובעיקר מהרבה מאוד מקורות. בהצלחה עם ה אפ#אמ, ואם קשה לך, תמיד תזכור שאיפושהו שם מתחבא אפ#אמ עם תוספות

למעלה