המעומדים לבריטס

dor307

New member
המעומדים לבריטס

מיקה מוביל מהבנים,ליאונה מהבנות,גירלס אואלוד נכנסו ללהקת השנה (הבריטית) ושוגא לא,אבל AYN נכנס למועמודים על השיר הבריטי הטוב של השנה,וכך גם מיוטה. קיילי קיבלה שתי מועמודיות,כנראה מניחומים,ואני לא יהיה מופתע אם היא גם תיקח הביתה את המזרת הבינלאומית (מי התחרות שלה ריאנה?) BRITISH MALE SOLO ARTIST: Jamie T Mark Ronson Mika Newton Faulkner Richard Hawley BRITIST FEMALE SOLO ARTIST: Bat For Lashes Kate Nash KT Tunstall Leona Lewis PJ Harvey BRITISH GROUP: Arctic Monkeys Editors Girls Aloud Kaiser Chiefs Take That BRITISH ALBUM: Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare Leona Lewis - Spirit Mark Ronson - Version Mika - Life In Cartoon Motion Take That - Beautiful World BRITISH BREAKTHROUGH ACT: Bat For Lashes Kate Nash Klaxons Leona Lewis Mika BRITISH LIVE ACT: Arctic Monkeys Kaiser Chiefs Klaxons Muse Take That BRITISH SINGLE: The Hoosiers - Worried About Ray James Blunt - 1973 Kaiser Chiefs - Ruby Kate Nash - Foundations Leona Lewis - Bleeding Love Mark Ronson - Valerie (Featuring Amy Winehouse) Mika - Grace Kelly Mutya Buena - Real Girl Sugababes - About You Now Take That - Shine INTERNATIONAL MALE SOLO ARTIST: Bruce Springsteen Kanye West Michael Buble Rufus Wainwright Timbaland INTERNATIONAL FEMALE SOLO ARTIST: Alcia Keys Bjork Feist Kylie Minogue Rihanna INTERNATIONAL GROUP: Arcade Fire Eagles Foo Fighters Kings Of Leon The White Stripes INTERNATIONAL ALBUM: Arcade Fire - Neon Bible Eagles - Long Road Out Of Eden Foo Fighters - Echoes Silence Patience & Grace Kings of Leon - Because Of The Times Kylie Minogue - X

Dana Mi

New member
וזה הסימן שלי לשחק אותה מבקרת מוסיקה בריטית

BRITISH MALE SOLO ARTIST: Jamie T Mark Ronson Mika Newton Faulkner Richard Hawley מבחינתי הקרב הוא בין מיקה ומארק רונסון. אני הייתי נותנת את הקול שלי למארק רונסון כי הוא גאון, אבל אם מיקה ייקח את זה אני לא אתאכזב כי מגיע לו, הוא בהחלט בלט השנה. BRITIST FEMALE SOLO ARTIST: Bat For Lashes Kate Nash KT Tunstall Leona Lewis PJ Harvey מה שעצוב בקטגוריה הזאת זה שזה יילך או לקייט נאש או לליאונה לואיס. לקייט נאש זה לא מגיע כי כולם עושים ממנה משהו שהיא לא. לילי אלן עשתה את זה לםניה ובצורה הרבה יותר מגניבה. האינטואיציות שלי נוטות יותר לזה שליאונה תיקח השנה, כי ככה זה זוכי ריאליטי - הם יקחו את הכריסמס נאמבר וואן, האלבום שלהם יעמוד בראש המצעד חודשים, הם יקחו בריטס ואז ייעלמו. בכל מקרה הכי מגיע לקייטי טאנסטול. היא אמנם הוציאה רק שני סינגלים אבל הם הרבה יותר טובים מהאחרים. BRITISH GROUP: Arctic Monkeys Editors Girls Aloud Kaiser Chiefs Take That טוב, אתם לא רוצים שאני באמת אענה על זה. BRITISH ALBUM: Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare Leona Lewis - Spirit Mark Ronson - Version Mika - Life In Cartoon Motion Take That - Beautiful World כן, אני חושבת שטייק ד'את צריכים לקחת מהסיבה הפשוטה שמהרגע שהאלבום הזה יצא (שזה כבר יותר משנה) הוא לא הפסיק למכור. מדי פעם גם יש לו גיחות לטופ 10. אני יודעת שקשה לכם להודות בזה, אבל זה אלבום השנה. האלבום הז ה יותר מצליח מכל האלבומים הישנים שלהם מהניינטיז ובנוסף להכל, הוא גם אלבום מעולה. BRITISH BREAKTHROUGH ACT: Bat For Lashes Kate Nash Klaxons Leona Lewis Mika מיקה. למרות שברייקת'רו זה מה שהיה פעם newcomer ומיקה הוא לא בדיוק חדש.... אבל אם זה הולך לליאונה אני ממש אכעס. BRITISH LIVE ACT: Arctic Monkeys Kaiser Chiefs Klaxons Muse Take That טייק ד'את!! ולא אכפת לי מה שתגידו. בתור אחת שהייתה עדה להופעה שלהם השנה - אני עוד לא ראיתי אנשים בני שלושים פלוס-נוטה לארבעים שמרימים מופע ברמה כזאת. יש שם כוראיוגרפיה שממש לא מבזה את מה שהם עשו לפני עשר שנים, היכולת הווקלית שלהם טובה יותר מתמיד, והם מחזיקים את הקהל שבוי ומרותק למשך כל ההופעה. אני מצטערת, אבל טייק ד'את תמיד הייתה ותמיד תהיה המופע הכי טוב. BRITISH SINGLE: The Hoosiers - Worried About Ray James Blunt - 1973 Kaiser Chiefs - Ruby Kate Nash - Foundations Leona Lewis - Bleeding Love Mark Ronson - Valerie (Featuring Amy Winehouse) Mika - Grace Kelly Mutya Buena - Real Girl Sugababes - About You Now Take That - Shine אני מאוד רוצה ש-shine ייקח. וכן, אולי זה בגלל שאני אוהבת את טייק ד'את והכל אבל גם בהופעה הקהל ממש התפרע בשיר הזה. הבריטים פשוט אוהבים אותו! אבל אם לרגע נהיה אובייקטיביים - הייתי נותנת למארק רונסון ופילו הייתי שוקלת לקייזר צ'יפס. אבל אוי ואובי אם זה הולך לליאונה!!!!! אני מוכנה אפילו לסבול את קייט נאש או מוטייה, אבל לא ליאונה!!!!! INTERNATIONAL MALE SOLO ARTIST: Bruce Springsteen Kanye West Michael Buble Rufus Wainwright Timbaland כולנו יודעים שזה יילך, ולא בצדק, לטימבאלנד. אני הייתי נותנת לקנייה ווסט, אבל יש סיכוי טוב גם למייקל בובלה כי לא מפסיקים לדבר עליו. INTERNATIONAL FEMALE SOLO ARTIST: Alcia Keys Bjork Feist Kylie Minogue Rihanna זה יילך לריהאנה. והאמת שמגיע לה. מישהו מוכן להסביר למה ביורק מועמדת?!!?!? INTERNATIONAL GROUP: Arcade Fire Eagles Foo Fighters Kings Of Leon The White Stripes אין לי העדפה בקטגוריה הזאת. יש להקות שהרבה יותר מגיע להן. INTERNATIONAL ALBUM: Arcade Fire - Neon Bible Eagles - Long Road Out Of Eden Foo Fighters - Echoes Silence Patience & Grace Kings of Leon - Because Of The Times Kylie Minogue - X זה מראה כמה הבריטים משחקים אותה ראש קטן. זה בדיוק המועמדים ללהקה הכי טובה הבינלאומית + קיילי מינוג... בכל מקרה - גם פה לא ממש מפריע לי מי יזכה. והלוואי שאני אוכל לראות את זה איפשהו!!!! טייק ד'את מועמדים לארבע קטגוריות!!!

dor307

New member
אפשר לשחק גם?

BRITISH MALE SOLO ARTIST: Jamie T Mark Ronson Mika Newton Faulkner Richard Hawley לפני שנה ג'ימס מוריסון (אחרי דביר החוכמה לש ג'וס
),לפני שנתיים זה היה ג'ימס בלאנט,השנה אין אף ג'ימס לזכות,אבל יש ג'ימי. BRITIST FEMALE SOLO ARTIST: Bat For Lashes Kate Nash KT Tunstall Leona Lewis PJ Harvey לילי אלן לא זכתה,אז זה מוריד את קייט ופאט פור לאשס,קיטי וPJ כבר זכו,לכן אני אמהר על ליאונה (מטורף) BRITISH GROUP: Arctic Monkeys Editors Girls Aloud Kaiser Chiefs Take That ארקיט מאנקיז יעשו שנתיים רץף,הם לא יתנו את זה להרכב פופ מעל הרכב רוק (מוריד את GA וTT) האדיטורס וקיזר הוציאו אלבומים פחות טובים מהראשון שלהם (וזה כבר יותר מידי מיתוס כדי שהבריטס ילכו נגד זה) ככה שהארקיט נשארים לבד BRITISH ALBUM: Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare Leona Lewis - Spirit Mark Ronson - Version Mika - Life In Cartoon Motion Take That - Beautiful World מבחינת סקיסטיקה,להקות מצליחות כאן יותר מסולו,אז זה בין TT וAM,נתתי לAM את הלהקה הבריטית,אז אני מחליט לתת שזה יהיה הערב שלהם והם יקחו גם את זה. BRITISH BREAKTHROUGH ACT: Bat For Lashes Kate Nash Klaxons Leona Lewis Mika זה הקטגוריה שהפופ יכול לקחת,וויל יאנג זכה בה,הבירטס לא יאיזו לא לתת את זה לליאונה BRITISH LIVE ACT: Arctic Monkeys Kaiser Chiefs Klaxons Muse Take That כשמיוז מעומדים לקטגוריה הזו הם לקוחים BRITISH SINGLE: The Hoosiers - Worried About Ray James Blunt - 1973 Kaiser Chiefs - Ruby Kate Nash - Foundations Leona Lewis - Bleeding Love Mark Ronson - Valerie (Featuring Amy Winehouse) Mika - Grace Kelly Mutya Buena - Real Girl Sugababes - About You Now Take That - Shine בשנים האחרונות היתה העדפה לשיר איטי יותר,לכןם נירא שלאיונה תקח,אבל משהו בלב שלי אומר ללכת דווקא על דה הווריס. מה שכן,לפי ההימורים שלי יש התעלמות ממארק רונסון,בנוסף זו הקטגוריה היחידה שלאמי יש משהו בה,ואמי בהיותה אמי היא סיבה טובה מספיק להמר דווקא על וולארי (בנתיים חוץ מגי'מי אף אחת מהבחירות היא לא הטעם האישי שלי) INTERNATIONAL MALE SOLO ARTIST: Bruce Springsteen Kanye West Michael Buble Rufus Wainwright Timbaland הם אוהבים לתת את זה לזמרים שכבר הוכיחו את עצמם,לכן ברוס ספרינגטין הוא ההימור שלי,וזה ששנה שעברה ג'סטין לקח ולא בוב דילן רק מחזק את דעתי שברוס יקח את זה-להחזיר להם יוקרה. INTERNATIONAL FEMALE SOLO ARTIST: Alcia Keys Bjork Feist Kylie Minogue Rihanna קודם כל איך לעזעזל אלישיה כאן ובירטני לא? ולריאנה יש את הסינגל הגדול של השנה-היא לוקחת את זה,למרות שקיילי הולכת לזכות בפרס כלשהוא,ומאד יכול להיות שזה זה-אני הולך על קיילי INTERNATIONAL GROUP: Arcade Fire Eagles Foo Fighters Kings Of Leon The White Stripes ארקייד פיירףואין לי שום ספק בכך INTERNATIONAL ALBUM: Arcade Fire - Neon Bible Eagles - Long Road Out Of Eden Foo Fighters - Echoes Silence Patience & Grace Kings of Leon - Because Of The Times Kylie Minogue - X בהרבה מהמקרים זוכה בקטגוריה אחרת זוכה גם כאן לפי זה וההימורים שלי אני מאור להגיד שזה בין ארקייד פייר וקיילי,אבל לא,אני הולך על פוו פיטרס

ofirshai

New member
רשימה לא מי יודע מה...

לפחות יותר טובה מטקסי הMTV בהרבה...

למעלה