המעגל שלנו

המעגל שלנו

זהו ! אתן אצלי.. הילה תעביר את המסר בדיוק לאן להגיע. כדי להקל עלי מעט אנא בחרנה מהרשימה כל אחת מה שמתאים לה להביא. ואנא הודיעו לי שאוכל לבדוק שאכן הקפנו את הכל. אנחנו רוצות עוגה,פירות, עוגיות מלוחות,פיצוחים.שתיה קרה. הקפה, האויר החופשי , והחיוך בכניסה עלי..
. אם יש משהו ששכחתי, ובא לכן, אשמח. ומי שלא אישרה ..נשמח אם תצטרפנה.

אין לי מושג מה להביא... אני אעבור

במכלת לפני היציאה אליך יקירתי ואביא משהו. אני מניחה שעוגיות כלשהן.

ב מ ב ו ש

New member
גם אני, רק שיותר חשוב לזרום../images/Emo13.gif

אני אביא שתיה ואשמח לטרמפ.

בנות, בגלל הבעיה במסרים תעברו בבקשה

למייל. המייל שלי מפורסם בכרטיס כאן בתפוז. אנא - כל מי שמתכוונת ורוצה להגיע - שלחו לי מייל ואני אחזיר לכן מייל עם כל הפרטים של מתי, איפה והוראות הגעה. פרפרית, מה שדיברנו על מסר, אנא עברי למייל. אין ברירה :)

../images/Emo41.gifשלחתי לכן מייל../images/Emo41.gif

4 בנות שלחו אלי מייל וקיבלו בחזרה הוראות ומספרי טלפון. מקווה שהגיע !

קטיפ

New member
לא הגיע אלי ....נראה לי שאני../images/Emo10.gif

נראה לי שארד מהמפגש יקירותי...פעמיים זה יותר מידי בשבילי כאילו פעמיים של התעלמות.....כנראה שלא נועדתי להשתתף בפגישה. ירד לי קצת חרף כל מאמצי ... סורי. פם אחרת .

קטיפ מתוקתי, חס וחלילה !!! בימים

האחרונים היתה לי בעיה גם במייל - אני עם מייל של תפוז כמנהלת פורום. אז הבעיה אצלי לא רק במסרים אלא גם במיילים אני שולחת לך שוב את המייל בבקשה - אל תחשבי שזה ממקום של התעלמות. תקלה בתקשורת - תרתי משמע

נשים מקסימות שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

האמת שלא ידעתי אם לשרשר את זה לשרשור מפגש, או לכתוב בהודעה חדשה, אז אסנת, נתון להחלטתך
אני לא בטוחה שאני אבוא הערב: מצד אחד להוטה לפגוש אותכן ומסקרן אותי להכיר את הבנות המקסימות שמאחורי הכינויים ולהתנסות במעגל נשים משלנו. אבל מצד שני- כל כך רע לי מבחינה נפשית ועכשיו גם פיזית- המים הגיעו עד נפש מבחינת העבודה בחנות, מתייחסים אליי כמו אל זבל ועדיין חייבת להשאר בעבודה בגלל ביטוח לאומי וכי בסה"כ מבחינת שעות העבודה נוחה (בזמן לימודים אני יכולה לתת בד"כ שלוש שעות כל יום, ואין הרבה מקומות שיסכימו למשמרת כזו). היום עברו כל גבול, ופשוט... הייתי כל כך חנוקה מדמעות כל החמש שעות שהייתי שם, שאפילו אין לי חשק לאכול, שלא לדבר על ללמוד- שזה מה שעושה כבר שעה וחצי בכוח מהרגע שהגעתי הבייתה. האמת שפשוט אין לי כוח לצאת, ואני לא במיטבי במיוחד היום או השבוע בכלל, ורציתי שתפגשו את שירי האמיתית שהיא מלאת אופטימיות ושמחת חיים, שכרגע אין אותם במיוחד, וגם כנראה החבר יבוא אליי, אני מקווה, זקוקה לחיבוק שלו. אז עדיין לא החלטתי סופית, ואני אודיע מה החלטתי, אבל רק שתדעו שזה לא משהו שקשור אליכן אם אני לא אבוא...

למעלה