המעגל נסגר...

ר ו ח

New member
המעגל נסגר...

לאותו מקום היא הגיעה בכוונה תחילה. לאותו מקום היא הגיעה עם כוונה לא תמימה. היא רצתה נקמה... עצמת אהבתם נגעה בשמיים, מילאה כל חלל במעמקי הלב. שילוב נפלא של קריירה, משפחה ואהבה עמוקה. זה היה מושלם. מושלם...אך לא לאורך זמן. משהו נפגם..משהו נסדק אך היא לא יכלה לומר במה טמון הדבר. החורף עבר, האביב הגיע מלווה בפריחה ולבלוב אך ליבה היה כבוי. היא ידעה...היא הבינה את שליבה אמר לה פעמים רבות קודם. הוא העדיף מקום אחר, מקום הומה אדם. מקום בו האפשרויות נתנות למימוש בדרכים אין ספור. ושם..שם בין ההמון היא איבדה את אהבתה. היא ידעה...היא הרגישה כי היא כבר לא מספיקה לו... האהבה שיכלה להעניק לו כבר לא סיפקה אותו. הוא רצה..היא היה זקוק..הוא דרש עוד. הימים חלפו, רגשות השתנו אך היא מעולם לא ויתרה על רצונה לבקר במקום ההוא. המקום סיקרן אותה ,היא רצתה להבין מה הוא מצא שם, מה היה שם שלא היתה יכולה להתחרות... וכך בצעדים מהוססים, בפסיעות מתונות היא החלה לבקר שם, להטמע בין כולם, להיות חלק מאותו המקום. היא החלה להכיר אנשים, לטוות חברויות...מצאה את עצמה חולקת רגשות. היא התאהבה במקום. ערב האוסקר הגיע. המקום המה וההתרגשות היתה בשיאה. היא ישבה בשורה הראשונה בין כל חבריה נרגשת ומהוססת. עבורה לא היה זה סתם טקס....עבורה זה היה ה- טקס. באותו ערב היא הניפה אל על את הפסלון, עצמה את עיניה ולחשה... סגרתי מעגל.

../images/Emo25.gif מגיע לך יקרה!!!!!!

ושוב
על הזכיה!!!!!!!!! מקסימה אחת!!!!!!!

מעגלים

חיינו בנויים ממעגלים מעגלים יש מעגלים קטנים ויש מעגלים גדולים כל סגירת מעגל פירושה פתיחת מעגל חדש מאחל לך למצוא את המעגל האינסופי

טאקילה~*

New member
רוח עטופה בשלגים לבנים../images/Emo121.gif../images/Emo106.gif

ומוזר הרוגז וקשים הדברים לא עוד אישה שבאה רק לנקום את כאבה.. זה כבר לא קרב ,כבר לא תחושה של תבוסה.. ניקשרנו זו לזו ולמדנו לשטוף את הכאב ולזרוק לים.. בשביבי אהבה אני לוחשת לך יקירתי,את כן את.. רוח - מופלאה כל החיים עיגולים עיגולים פעם למטה ופעם למעלה אבל לנצח עיגולים עיגולים. שלך טאקילה.

מילים שמצליחות לגעת

חדש כאן אבל כבר נהנה לי מהכתיבה ןגם מהפרגון שיש פו לאנשים

פיראט*

New member
|כמו מעגל בתוך מעגל... ../images/Emo66.gif

נסגר, ב"קליק", וננעל... כל שצריך היה להעשות - נעשה, וכל שצריך היה להאמר - נאמר, והפסלון מביט מלמעלה ומחייך. מחייך לעולם ולאביב נצחי שלא יחסר פריחה, ואהבה, ואושר.

נעה35

New member
יפה כתבת רוח ומרגש../images/Emo127.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif

לך אחותי......

כל כך גאה בך כי הצלחת לסגור את המעגל...... יש לי כל כך הרבה דברים להגיד לך, אך כמובן שכאן זה לא המקום ולא הזמן.... רק
חזק חזק ממני...... אוהבת אותך אחות יקרה......

את......../images/Emo20.gif../images/Emo121.gif../images/Emo20.gif

את לא כמו כולם עיניך הן לפני העצב השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי הלב שנשבר את תחברי אותו חלק חלק את לא כמו כולם הכי מיוחד אבל אני אל יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם לתוך ערפל לאט לאט את נעלמת יש מסיבה בתוך ראשי לאט נגמרת השמש שקעה אבל את דולקת את מאירה לי את לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם את לא כמו כולם <יובל בנאי> עוד מעגל של אושר אהבה הגשמה וכל טוב יהיה לך לצייר....

נשית~37

New member
../images/Emo23.gifככה זה איתנו, הנשים

יש לנו כוחות על. בהצלחה בהמשך...

סגירת מעגל, פתיחת מעגל.........

כן פנטום, ככה אומרים.......... ואומרים גם שעל כל דלת שנסגרת נפתחות כמה אחרות במקומה וכנראה שאומרים עוד הרבה הרבה דברים נכנסתי הערב כי חשבתי שאני זקוקה לחיבוק ככה סתם רציתי לבקש חיבוק מכל מי שמתחשק לו לתת לי אבל פתאום כשהתישבתי הרגשתי שאני כבר לא צריכה לא יודעת מן הרגשה כזאת....אני בסדר, ממש בסדר ואז אני רואה... מעגלים קטנים וגדולים, סגירות , פתיחות ושאר ירקות והיה לי עצוב כזה.......חרא כזה אולי בכל זאת חיבוק יעזור.........

טוב, הבנו

מישהו כאן מאד מסור להקפצות . שם פין יון, ריף כחול, פעלתן ומה הניק הבא? ואפילו טרח למלא כרטיס אישי
חבל על המאמץ. בשעה הזאת נמצאים כאן אותם שלושה ארבעה אנשים שכבר ראו את המוקפץ שלך כל היום. תבוא מחר אולי יהיו כאן חדשים. לילה טוב קפצני והלוואי שהיו לי חברים כמוך

שחר 33

New member
התרגשתי אז כשקראתי את הההודעה

אפילו כל הבית, ציינו את אותו חג חנוכה בהקדשה מיוחדת לכותבת בגלל ההודעה ההיא ( ואת יודעת למה אני מתכוון) ושמחתי מאד בשבילך שזכית באוסקר. שמח שסגרת מעגל, מקווה שבפעם הבאה תזכי גם בהודעה המצחיקה. שלך, שחר 33

טאקילה~*

New member
../images/Emo121.gif

האומנם המרוץ הוסיף לך אדרת ניפנפת בשימלה לבנה מהודרת והעפת שערך הערמוני על כתפיים פיזרת אל הרוח סרטים צבעוניים ועורך לבש אדמומיות כמו ורד... העולם ממשיך לכבודך צאי לאור השמש! אובבת אותך

למעלה