המעבר לוניליות

JamesNox

New member
המעבר לוניליות

הוא החליט שנמאס לו. הוא לא רוצה לשלוט בי יותר. לא רוצה לקשור, לא רוצה להכאיב, לא רוצה לכפות את רצונו. ולא, למקרה שתהיתם, הוא לא שם לב שהוא החליט, כרגיל, בשביל שנינו. הדחף הראשון והעמוק ביותר שלי הוא כמובן לציית לו. כמו תמיד. ללכת אחריו בנתיב הזה כמו שהלכתי באחרים. אבל אני כועס. וזה מרגיש אדיוטי. לכעוס עליו זה כמו לכעוס על כח טבע. כמו להתעצבן על סלע או לצעוק על הרוח. חסר טעם ומתסכל. הוא לא רוצה יותר. הוא מרגיש שהוא לא בסדר. שהוא מנצל את החולשות שלי. ומה איתי? לא הייתי מאושר אף פעם כמו שהייתי אחרי הפורקן של הסשן, מכורבל בזרועותיו, מרוקן מכאב וספקות. כשאני מוסר את עצמי לחלוטין בידיו, רק אז אני יכול להנות באמת. רק אז העונג חריף ועמוק ומשוחרר. כשאני לא אחראי יותר. כשאני גור בזרועותיו. כל החיים שלי אני אחראי. אח גדול. בוס. אבא. כל החיים שלי אני בשליטה. לא סודק לרגע את המסכה. לא מודה בצרכים שלי. קשוח כמו שאבא שלי אמר שגבר צריך להיות. לא בוכה. לא ממצמץ. בקושי גונח כשאני גומר. ורק בדסמ נתן לי את המרחב להיות רך. להוריד את הקליפה, ולחשוף את מה שבפנים. פעם אחת זה הסתיים רע, נכון. אבל לפני שזה היה רע זה היה כל כך כל כך טוב. אני אוהב אותו. ואני אעשה כרצונו. הוא תמיד צודק. גם כשהוא טועה. לא?

זה נשמע לי

משהו זמני. מהתיאורים שלך השליטה היא במהות האישיות שלו ושלך.. זו רק הפסקה לחידוש החשקים- אל תדאג. תהנה מהוניל!

JamesNox

New member
את חושבת?

אני מקווה שאת צודקת. אין לי בעיה עם וניליות. אני אפילו צריך את זה לא מעט. את הרכות הזו ממנו. אני פשוט לא מרגיש שאני יכול לחזור אחורה. זה נראה לי כל כך מעושה. כזו התכחשות למי שאנחנו באמת. כמו לחזור לארון. והקטע הוא, שזה לא סותר את חיי הנישואים שלנו. בהמון מובנים - בחשובים, אני מניח - אנחנו שותפים שווים לחיים. וזה משהו שחשוב מאד לשנינו. יותר מדי שנות בדידות, יותר מדי שנים שכל אחד מאיתנו היה יכול לסמוך רק על עצמו. אוף.

JamesNox

New member
אני מנסה

אבל אני לא מצליח לעשות את זה בלי שהוא ישווה את עצמו לאקס שלי, או יחשוב שאני משווה, או ווטאבר. איכשהו האקס שלי נכנס למשוואה. ואז הוא מתחרפן וכועס ומפסיק להקשיב.

אויש - זה מעצבן. גם בעלי מעלה את שמו של

האקס שלי לפעמים בשיחות. לא לעניין בכלל. בכלל תקשורת טובה וברורה עם גברים זה מוגדר כאומנות מבחינתי ואצלכם זה אפילו כפול שניים

A לוןA

New member
זה מזכיר לי מישהי

שאמרה לי לא פעם : "הפעם אני רוצה את זה רך, עדין, מלטף" ומצאנו את עצמנו באמצע משהו שהיה מצונזר אפילו במרתפים של KINK.COM הבעיה היא שהוא מבקש ממך לוותר על השליטה שלו, ואתה מתוך המקום הנשלט, מסכים (למרות שזה לא מה שאתה רוצה). אולי הפיתרון הוא שתלמד (אפילו בצורה מלאכותית בהתחלה) להציב איזשהם גבולות, מה שיתן לו יותר ביטחון להמשיך, כשהוא יודע שאם הוא עושה משהו נוראי בעיניך, יהיה לך המקום להגיד לו "לא" בכל מקרה, מי שבתוך זה, כמו שאתה מתאר, יחזור לזה, בסופו של דבר.

annie13

New member
אני גם חושבת שזה זמני

לא מסוגלת לחשוב על לחזור למע. יחסים וניל עכשיו.. נראה לי לוקה בחסר אבל תחזיק מעמד, אולי יהיו הפתעות שלא ציפית

יש דברים

שקשה מאוד לשנות אותם... התבנית של השליטה חקוקה אצלך, אצלו ובקשר שלכם... קשה לי להאמין שזה ישתנה - אולי הסשנים יפסיקו לכמה זמן... עצתי אליך: קח את זהמן שלך...חכה קצת ואז תראה מה קורה... וכמו שכתבו לך כבר - דבר איתו. הוא אוהב אותך. אתה חשוב לו.

למעלה