הייתה גברת אחת בריקודים שדי נעלמה.
לפני כשנה או שנתיים שהחלה לבוא היינו רוקדים - אבל היא צעירה יחסית וסיפרה לי שנשואה וטוב. החלטתי לא לנסות.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
לפני כמה חודשים היא הייתה בריקודים וברגע אחד ראיתי אותה מתמזמזת עם אחר הגברים שם.
ואז היו ימים שהיא הייתה באה והם היו הולכים.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
השבוע ראיתי אותה שאלתי נו למה נעלמת התגרשת והתחתנת?
ענתה רק התגרשתי - והגברבר הקבוע עומד ומביט בה בעיני עגל..
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
ז היו לי כמה מסקנות:
א. מהירות ביצוע מהירה ביותר.
ב. לגבר זה היה לוקח הרבה יותר זמן.
ולמה אני אומר את זה, כי יש לי חבר שהסביר לי שגברים לא מצליחים לסיים את המערכת עם נשים.
ומצד שני נשים מצליחות להתגרש שהן רוצות במהירות.
כי הגברים פשוט מוותרים ומנסים לגמור יפה.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
אז השאלה שלי היא כזאת.
כמה אתם חושבים שבן/ת הזוג שלכם ערוך ללסיים קשר יפה?
היינו מהר ובחלוקה שאתם תחשיבו להוגנת.
אישוניאיש.
העולם מתחלק לכאלה שלא יודעים לסיים וכאלה שלא יודעים להתחיל (וזה אותה הקבוצה).
לפני כשנה או שנתיים שהחלה לבוא היינו רוקדים - אבל היא צעירה יחסית וסיפרה לי שנשואה וטוב. החלטתי לא לנסות.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
לפני כמה חודשים היא הייתה בריקודים וברגע אחד ראיתי אותה מתמזמזת עם אחר הגברים שם.
ואז היו ימים שהיא הייתה באה והם היו הולכים.
השבוע ראיתי אותה שאלתי נו למה נעלמת התגרשת והתחתנת?
ענתה רק התגרשתי - והגברבר הקבוע עומד ומביט בה בעיני עגל..
ז היו לי כמה מסקנות:
א. מהירות ביצוע מהירה ביותר.
ב. לגבר זה היה לוקח הרבה יותר זמן.
ולמה אני אומר את זה, כי יש לי חבר שהסביר לי שגברים לא מצליחים לסיים את המערכת עם נשים.
ומצד שני נשים מצליחות להתגרש שהן רוצות במהירות.
כי הגברים פשוט מוותרים ומנסים לגמור יפה.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
אז השאלה שלי היא כזאת.
כמה אתם חושבים שבן/ת הזוג שלכם ערוך ללסיים קשר יפה?
היינו מהר ובחלוקה שאתם תחשיבו להוגנת.
אישוניאיש.
העולם מתחלק לכאלה שלא יודעים לסיים וכאלה שלא יודעים להתחיל (וזה אותה הקבוצה).