המסתורי...

berkoa

New member
המסתורי...

אני קורא את המודעות בפורומים השונים ותוהה... מה פספסתי...? כל הוידויים,הפנטזיות שמומשו... האהבות הגדולות... אני זן שונה כנראה... אני בן 20,ושמרתי את הפעם הראשונה למישהי מיוחדת... לא התפשרתי. וזו היתה חויה אלוהית... אבל היא הייתה... ובעוד אני תקוע עם זכרונות מאותן הפעמים הבתוליות, אני צופה בהמון המנוסה,המיומן,רווי בחויות... וחושב על הדרך אותה אימצתי... שנראתה לי בזמנה כל כך טהורה ומובנת מאיליה... אבל תראו אותי היום... אני לבד לא מוצא את הדרך לאהבה חדשה ולא מוצא מישהי ש"שווה" חריגה מעקרונות העבר (שהתנגדו בתוקף לסטוצים) לא מוכן להתפשר...לרדת בסטנדרטים... אבל גם רוצה שוב לחוות את הריגושים שטמונים באהבה חדשה... או לסירוגין בהכרות מינית בלבד... אני כל מה שלא הייתן מצפות ממני רומנטי,שנון,מבריק,בוגר,מרשים... מסתורי... ...Try me

*g99

New member
מממממ

קראתי,לא יכלתי שלהמשיך בעיסוקי... אינך זן נדיר.כולנו זקוקים לאהבה,לנתינה וקבלה. רק שזה פורום אחר,שונה מעט ממה שאולי חשבת.פה אנו רושמים דברים שעלולים להתממש במציאות,דברים שהיינו רוצים שיקרו וכאלה שאולי הינו רוצים שישארו בגדר פנטזיה.זה לא אומר שהתשוקה והאהבה לא קיימים,זו לא אומר שלנו אין קוים אדומים...זה רק מקום ביטוי למה שבוער בתוכנו. אני מקווה שענית לך על מה שלא היה לך כ"כ מובן. אני יודעת שאין הרבה גברים ונשים שחושבים כמוך,לא כולם עומדים על שלהם. מקווה שתמצא מהר את "האחת" שלך. g99...

g99 תפסיקי לעבוד עליו

מסתורי אל תפנטז על מחר מה שאתה יכול לזיין היום.... האהבה יפה...אבל בעיקר בסרטים... ומגיעה בסך הכל פעם אולי פעמיים בחיים... בנתיים תתנסה ותנסה... מיציתי בזה את כל יכולת ההוראה שבי...תהנה מהחויה...

*g99

New member
בנדיקטין,

אני ממש חולקת על דעתך! למה אתה חושב כך? ישנה אהבה,אבל הבעיה שיש אנשים עם הגישה כמו שלך בנדיקטין, שמפריעים לאחרים למצא את אותה אהבה,לכן היום האהבה האמיתית קשה למציאה וחבל מאוד. אני מקווה שתנסה לפעול מאהבה ולא במטרה לזיין אחרות או אחרים, כי בחיי היום-יום יש גם מעבר לזיונים. g99...

יש פעם או פעמיים

g99 אמרתי שנתקלתי בה רק פעמיים בחיי ולכן אם הייתי צריך להתאהב בכל פעם שאני נכנס למיטה הייתי שוכח מה לעשות.... הבעיה אגב שכל תעשית המוסיקה והסרטים מפמפמים את "האהבה" הזו לכולם בזמן שבעצמם הם מלאים רק באהבה עצמית ובסמים.

*g99

New member
בנדיקטין,

אני לא חושבת שהבנת... במקום להיכנס למיטה במהירות כה רבה, תנסה למצוא את הבחורה שאיתה כדאי להיכנס למיטה בשל פנימיותה קודם,אחר כך גם בשל חיצוניותה... אולי אז תבין שאהבה קיימת במציאות יותר מפעם פעמיים,ושהסרטים מפמפמים בנו,אך חלקם לא לשווא... g99...

g99

ראית יותר מדי סרטים בשנות חייך ה"ארוכות" למרות שאת חושבת שאת יודעת על מה את מדברת...את טועה אין אהבות רבות ובטח שלא אהבות גדולות....את כניראה פשוט מאוהבת אבל לידיעתך אפשר ל"עשות אהבה" בלי להיות מאוהב..... אבל כמו שאמרו על לימודי הקבלה שמותר מגיל 40 על לעשות סקס בלי אהבה כניראה שזה מומלץ מגיל 30.

*g99

New member
ובכן,

סרטים ואני ממש לא התחברנו,אולי רק לאחרונה והאמת המועדפים עלי הם תתפלא,אבל אימה.אז תוריד את הסרטים כי סרטי אהבה אצלי ממש קיצ´ים בעני. כן אני מאוהבת so????אין קשר,תמיד האמנתי במה שכתבתי ואמשיך להאמין. לידיעתך ל"עשות אהבה_ בלי להיות מאוהב זה לעשות סקס,ואני עושה אהבה ולא סקס,זה כמובן מתוך בחירה שלי,בחירה מלב שלם. אני לא אחת שעושה מה שאחרים עושים ומתרברבת במעשי,אני אחת שיודעת מה אני רוצה ועושה מה שטוב לי ולא לאחרים. אני לא נכנסת למיטה עם גברים למטרות סקס והנאה ריגעית,אלא מתוך אהבה נטו,למה? כי אני לא יכולה ולא רוצה להפריד בין הרגש לאקט עצמו,מה לעשות? אני לא מושלמת וטוב לי שכך. אתה יודע מה הכי עצוב לי? שיש לצערי המון אנשים שעושים סקס נטו עם אחרים רק כדי להוציא את תסכולם ופחדיהם וזה כ"כ דוחה אותי.אבל שוב,זה בעני ואין פה נכון או לא נכון. זה הטבע שלנו,לא מושלם,ואולי טוב שכך כי ככה אנו לומדים מטעיות של אחרים.התבוננתי ולמדתי,עובדה אני עושה אהבה נטו מתוך אהבה ואמונה ולא כצורך להוציא את מה שיש לי על אחרים,לזה יש לי פתרונות יעלים יותר. g99...

וכך חיו באושר ועושר עד היום הזה

אנחנו יכולים להתנצח על מוחרתיים.... תהני בחייך ואני מאחל לך הרבה אהבה ואושר ואני בחיי.. ועכשיו....לפנטזיות (נגמר לי מהויכוח הזה)

למעלה