המסתורית..

ali1ali

New member
המסתורית..

חברה , אם זוכרים אותי אני חיפשתי כאן בחורה בת 17 או 18 , מקרית ביאליק.. שעברה לקנדה בחודש יולי בשנת 2002 , השם שלה זה או טל או מיטל . למה אני לא בטוח.. עם הבחורה הזאת הייתי בקשר טלפוני תקופה של כמה חודשים , קבענו כמה פגישות וכל הזמן ביטלה ביום הפגישה , הייתה מתקשרת אליי , מדברים שעות על גבי שעות בלי להשתעמם , עד הבקר לפעמים היינו מדברים בטלפון.. היינו מדברים לפחות 3 פעמים ביום.. אפשר לומר שהיא הבחורה הכי חמודה שהכרתי אי פעם בחחי ( או לא ממש הכרתי כי לא נפגשנו). כשמדברים עם בנאדם בלי לראות אותו בעצם מכירים את הנשמה לפני הפרצוף , לבחורה הזאת יש נשמה טובה. בלילה האחרון שלה בארץ דברנו כמעט כל הלילה , היא כמעט בכתה , מאז לא שמעתי ממנה כלום ( התנתק הקיו כשנגמרה הבטריה , כי לא רצינו להפסיק לדבר ). אין לי תמונה , מהשם אני לא בטוח . מה שכן אבא שלה יש לו חברת מחשבים ואני בטוח שזה במונטריאול ( כאילו היא אמרה לי שתגור בבירה , ומונטריאול זה הבירה לא ..) . עזבו לקנדה אם אני לא טועה ב 21 ל יולי 2002 . אני ממש מתגעגע אליה , מת להגיע ליום שנחזור לדבר , זה קשר מאוד רגיש ומבוסס על אופי מיוחד של רגשות.. אנא עיזרו לי במידת האפשר!!

ali1ali

New member
יפה

הבירה נמצאה , נשארה הבחורה , למישהו יש רעיונות......

gozala

New member
מחט בערימה של שחת ../images/Emo10.gif

אם הייתה רוצה קרוב לודאי שהייתה דואגת ליצור קשר. אם לי מישהו היה נעלם כך, הייתי מסיקה את המסקנות ועוזבת עניין. חבל על האנרגיות. אני אומרת את זה בלי שום רצון לפגוע! עזוב עניין, המשך הלאה!

למעלה