המסר המנצח - לא שנאה

גבידי

New member
המסר המנצח - לא שנאה

המסר המנצח של שינוי צריך להיות "אנחנו לא שונאים חרדים, וממש לא מתכוונים למרר את חייהם. אנחנו כן כועסים עליהם, וכן רוצים לעשות שינוי במדינה. ואנחנו חושבים שבשביל זה צריך שינוי חזקה בממשלה." יש הרבה מאד חילונים כמוני, אולי במקרה דתיים לשעבר, שממש לא אוהבים מסר של שינאה לחרדים. לנו כן חשוב לומר שמדינת ישראל היא מדינה יהודית, שיש לה ערכים יהודיים, מסורת יהודית והסטוריה יהודית. אבל בה בעת אנו מסכימים שהדת צריכה להיפרד לשלום מן המדינה, שצריך שוויון, שצריך לעשות סוף לסחטנות הדתית, ושאין לאף אחד מונופול על הדת או על איך ש"מדינה יהודית" צריכה להיראות. אני מכיר לא מעט אנשים שלא יהססו להצביע שינוי אם זה המסר שיועבר להם. אותם אנשים אגב, בבחירות הקודמות, לא העיזו לחשוב על המילה "שינוי". אני יודע מה אני אומר, אני אחד מאותם אנשים, ואם המסר יהיה טוב - וכנה - אצביע שינוי.

noam amit

New member
../images/Emo42.gif זה הופיע אתמול בתעמולה

אתמול בתעמולה אמר יוסי פריצקי שאין לשינוי שנאה לחרדים אלא שיש רצון שהיהדות תחזור לכלל עם ישראל מהחרדים שניחסו אותה לעצמם - אני מאמין שבאתר אפשר לראות את זה ואשתי חושבת כמוך - וזה ענה על השאלות שלה. נועם

snea

New member
כל הכבוד לשינוי

שהבינו שהרבה אנשים חושבים שהם שונאים אותם ומשתמשים בזה נגדם(מרצ...) - ושמו את פריצקי בתעמולה כדי להוכיח חד משמעית שזה לא נכון

למעלה