המסר הזה מיועד לך.........

המסר הזה מיועד לך.........

כן כן....את קורא כל מילה שלך כל פנטזיה שלך פוגעת בול אצלי עוצם עיניים ומפנטז את האמא של הפנטזיות והמשחק הזה שאנחנו משחקים טוב לא פחות מהפנטזיה ואת עומדת בגבך אלי ואני צמוד אליך א ת מרגישה אותי קשה כל כך והידיים שלי מטיילות על כל גופך והשפתיים שלי מחליקות על העורף שלך את שולחת יד לאחור בודקת והידיים שלי מנגנות עליך זורק לך כפפה.....

מסר......

ועם הכפפה שלך מגיעה האש, שבוערת עמוק בפנים, והידיים שמנגנות עליי מחזקות ומלבות אותה. מתפתלת בין ידיך, מייחלת לראות את פניך, אבל אתה אוסר עליי, מבקש שאחכה עוד קצת. עוצמת עיניים ונותנת לעצמי לזרום איתך, מאפשרת לבטני לרעוד מתחת למגעך, נותנת דרור לצמרמורת שאוחזת בי עם מגע לשונך בעורפי. מרגישה אותך פותח את כפתורי חולצתי, אחד אחד, לאט לאט, ונבהלת קמעה. זר מוחלט נוגע בי והריגוש נמצא פה, למרות כל התחזיות, למרות כל ההצהרות שזר לא ידליק בי אש. החולצה נוחתת לרגליי ולשונך מטיילת על עמוד השדרה שלי, יורדת ועולה לאורכו, מעבירה בי זרמים. ידיך מצמידות אותי אליך קרוב קרוב והזקפה שלך כנגד הישבן שלי, מעוררת בי תחושות שלא ידעתי זמן כה רב. אתה מחליק אל כפתורי הג´ינס ובטני מתכווצת באימה, האם אתן לזה לקרות? האם אני מוכנה אליך?

לשותפה הסמויה

אני חייב לציין שהמסר שלך יפה! אבל השאלה היא אם את יודעת לעשות את זה כמו שאת מספרת ?

והג´ינס נוחת....

בקול אוושה רכה למרגלותיי את נשענת עלי וחום גופך מלבה את האש שבתוכי הישבן שלך כמו נוצק לזקפה שלי שמאיימת לקרוע את התחתונים מעביר אצבע מרפרפת על שפתייך מכרסמת את אצבעי הלשון שלי ניתקת מעמוד השדרה ופותחת במסע עצמאי משלה מתחיל בכתפיים, מימין לשמאל כאשר גם הצוואר זוכה לחוש בה מכרסם בעדינות את בשרך , את מסתמררת ומצתמררת נהדקת קרוב יותר אלי יורד באיטיות אל השכמות,לשוני חוקרת את גופך מרגיש את עליית החום אצלך ואצלי ידיי מתהדקות אל בטנך,מלטפות ומועכות מטפסות אל שדייך מרפרפות נוגעות לא נוגעות לוחצות ומרפות לשוני יורדת במורד גבך מקשתת את גבך אלי ואת ואני חצינו את נקודת האל כשל מזמן והאש בוערת בנו

והסוף קרב....

עיניי עצומות, גופי מתמכר למגעך העולם כולו נדם ורק נשימותינו נשמעות ולפתע, מול החושך בעיניי, דמותה צצה, והיא מביטה בי במבט מאשים מביטה בך במבט מאוכזב. ואני, אני לא מתחלקת על הגבר שלי לך אליה אהוב, החזר אותה לזרועותיך. מקומי אינו פה. שלום.

naughtybabe1

New member
but shotafa../images/Emo140.gif

if u leave now there will b no story because as we all know you are what
makes the story so good

kali florida

New member
מוקי האם אותה בחורה יודעת ../images/Emo188.gif

מוקה אני חושבת ששיגעת תבנות כאן? חחחחחחח בכל אופן ? אתה יודע ואם ? אי אי אי מוקי אתה משהו מי יבן אותך ומי יכול לדעת מה אני חושבת שדר מחשבה ? מוקי

קיי ווסט............

פוראבר אנד אבר הסלע..... הים...... הדקלים....... את......אני....... מי צריך יותר

kali florida

New member
מוקההההה דקלים אמת../images/Emo183.gif

גשם מטורף מזג אוויר לא שפוי מיתחת למיטריה אחת ואז? הגשם הצטורף זה משגע אותך כי אתה אוהב את זה מחכה לזה בקוצר רוח ? כן כן רק אתה יודע ?

מממממממממממממממממממ

יודע.........בטח יודע פרשנו סדין על החול שמיכה של כוכבים מעלינו יין אדום צונן את.....אני מה צריך יותר?

kali florida

New member
שששששששששש../images/Emo29.gif

מה צריך יותר מירח ? כוכבים ים שקיעה ויין ? ממממממממממממממממממ?והמים הגלים מרעישים ?

למעלה