המספר 23

fairy19

New member
המספר 23

היי רותי=] אני לא יודעת אם נומרולוגיה זה התחום שלך אבל אם תביני אשמח אם תעני ;) אני נתקלת לאחרונה המון במספר 23 האם יש לכך משמעות כלשהי?...או שזה סתם צירופי מיקרים?.. אך כמו שענית לי על 1 השאלות שלי פה צירופי מיקרים לא קוראים סתם בד"כ.. ועוד שאלה אם אפשר בלי קשר לזה.. לגבי הנשמות של בעלי החיים?.. איזה נשמות זה?...לפי ידיעתי להם יש נשמות שונות מזה של בני האדם.. האם גם להם יש לגילגול נשמות?..ולאן הן הולכות לאחר מותן?. תודה מראש

רותי 11

New member
היי חמודה

נומרולוגיה זה באמת לא התחום שלי למרות שאני יודעת סוג מסויים של נומרולוגיה והיא לא הנומרולוגיה הרגילה. כמו שציינת אין באמת צירופי מקרים, תמיד יש מסר אחרי דברים שלוכדים את תשומת ליבנו. נאמר לי שתשימי לב מה המחשבו תשעברו לך בזמן שראית את המספר, תמיד זה קשור למה שחשבת או עשית באותו רגע, תשימי לב לחוט שמקשר ביניהם. הם מכוונים אותי שתשימי לב לתחום העיסוק שלך, זה קשור לזה. לגבי השאלה השניה שלך - אכן בעלי חים הן סוג נשמות שונות מאיתנו, הן לא נשמות מתגלגלות, הן נשמה קולקטיבית, שאחד חווה בשביל כולם, אין להם שיעורים תיקונים וכדומה כמונו. יש להן את המקום שלהן שאליו הן מגיעות.

רותי 11

New member
הסבר נפרד על המספר 23

אני אתחיל בספרה 2 כמובן שאני לא אוכל לתת את כל ההסבר כי זה להסביר על עץ הספרות וזה מורכב למי שלא מכיר, הספרה 2 מאפשרת לאדם לסטות לכאן ולכאן הכוונה היא להיות ברמה גבוהה או נמוכה, מייצג את הדואליות - הבנת הפוטנציאלים - פוטנציאל להתעלות מעל האגו או לחיות באגו. מחבר אפשרויות גבוהות עם נמוכות. מצבי רוח, הססנות,, דיפלומטיות, פחדים ונטיה למצבי רוח. הספרה 3 מייצג התרחבות ארצית ורוחנית. ביצוע מלא של פוטנציאלים, הבנות והתחלת ביצוע. בהירות הראיה של הפוטנציאל. התחלת ביצוע הפוטנציאל, קשת הצבעים, הספריה הקוסמית, ראיית הדברים ברורה מכיוון שהוא מתחיל את פעולתו מקו השמאל. במקרה הזה 2 היא הראשונה ולכן היא מנחיתה את ה - 3 היא מורידה מהעוצמה שלה. .

well being

New member
אבל פה זה כבר מספר שלם 23

שמגיע כאיתות אז אני לא כ"כ חושבת שזה קשור לנומרולוגיה... אם למישהו יש רעיון מה פשר המספר ה שלם 23 אשמח לשמוע תודה

רותי 11

New member
חמודה אני ציינתי

את המספר השלם - פשוט תחברי בין השניים ותביני

well being

New member
חיברתי והבנתי-תודה ../images/Emo140.gif

אבל זה נראה לי כזה LONG SHOT אמא....

למעלה