המספר של לירון וייסמן

המספר של לירון וייסמן

יש למישהו את המספר של לירון וייסמן? בבקשה זה דחוף אני מוכנה לתת בעדו מספרים של שחקנים אחרים!!!

עדימ

New member
הי מצאתי משהו אבל אני ימשיך לחפש

דרך אגב לגבי מספרים אחרים שאת מוכנה לתת אני אשמח אם יש לך או את יכולה להסיג של יעל שרוני כי יכול להיות שבזכותה אני אמצא מישהו שאני מחפשת המון זמן. ויסמן שרגא הכלנית 9 כוכב יאיר 09-7494786 ויסמן שרה היסמין 13 כוכב יאיר 09-7493019

shahar 6

New member
לא יכול להיות שיעל שרוני גרה ברעננה

כי דבר ראשון 09 זה של רעננה ! ודבר שני דודה שלי גרה בתלאביב וחברה שלה הלכתב להתרים לתרומות לנזקקים ויעל שרוני פתחה לה בערך לפני שבוע וחצי והיא תרמה 20 ש"ח וזה היה בתאביב!

מיכל1082

New member
אם אתם כבר מחליפים מס. טלפון

אז תעשו את זה באימייל או בהודעות פרטיות, לא כדאי שכל העולם יראה את זה כי יש אנשים ממש מופרעים שיכולים לעשות בזה שימוש לרעה. לא חבל על ההורים של לירון וההטרדה המיותרת?

אני מוכנה לתת את המספר רק אם...

אני מוכנה לתת לכם את המספר רק אם תשיגו לי את המספר של לירון!!! בבקשה זה ממש ממש ממש דחוף!!!! יש לכם מושג למי יש את המספר שלה?

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifאנשים תקשיבו....

באנה אתם קוראים למה שאתם עושים הערצה? אני מעריצה את לירון וייסמן, אני חולה עליה ובגלל זה אני בחיים לא אטריד אותה, ולפי דעתי להתקשר לבתים של שחקנים זה נקרא הטרדה, לא שמעתם פעם על פרטיות? איך אתם הייתם מרגישים אם הרבה אנשים (ואני מתכוונת הרבה
) שאתם לא מכירים היו מתקשרים אליכם כל יום

O Boy

New member
צודקת!!!

כמו שאתם יודעים אני אמור להיות המנהל המחליף כאן בפורום, אבל בעיה בתפוז גרמה לכך שהפורום ישאר ללא מנהל עד מחר (שטל מגיע) ואין לי את האופציות הדרושות לי... מכיוון שאני לא יכול לעשות כלום בנידון רק אומר שההודעה הזו בהחלט לא במקום.

למעלה