המסע מתחיל מחר……

המסע מתחיל מחר……

אתם יודעים מה יהיה : סרטים, הרצאות, משחקי תפקידים, צ´טים עם לארי ניבן ודיויד ברין, דוכנים, דוכן יד שניה, פילקים, תערוכה, אירועים מיוחדים ועוד. במסגרת האירוע המיוחד תהיה הקרנת הפתעה של אחת הסדרות החדשות שעלו השבוע להקרנה בארה"ב. ולפי בקשת הקהל הוספנו גם הקרנה של The Gift - פרק הסיום של העונה החמישית של באפי, לכל מי שרוצה לראות את פרקי הפתיחה של העונה השישית, אבל עדין לא ראה את הפרק הזה. ההקרנה תהיה ביום שלישי בשעה 14:00, באולם סינמטק 1. איפה? בסינמטק תל אביב ובמתחם אשכול פיס מאחוריו. מתי? החל ממחר ועד יום רביעי. כל הפרטים באתר הכנס. * הכנס נערך בתיאום עם המשטרה והמשמר האזרחי ויש סיור משטרתי קבוע בסביבה.

Woogyman

New member
אם כבר הנושא עלה ../images/Emo110.gif

מישהו יסביר לי מה פשר ההתעלמות ההפגנתית מ"מכושפות" בכנסים האלה? מה כל כך פנטזי ב"באפי" שלא מופיע ב"מכושפות"?

Woogyman

New member
כנס מדע בדיוני ופנטזיה ../images/Emo110.gif

מקרינים בו כל מיני סרטים וסדרות של מדע בדיוני. גם באפי מוקרנת שם בכל כנס וכנס, והם מתעקשים להתעלם ממכושפות, כאילו היא כל כך שונה מבאפי.

Ophel McNeil

New member
אני מבקשת.

עכשיו יש לזה ביקוש?... לא. ברצינות. מה נחשב לביקוש? מה אנחנו צריכים לעשות? להתחים עצומות? לשלוח למארגנים פרקים מופתיים? מה?

Woogyman

New member
בואו נעשה את זה מהר ../images/Emo110.gif

כל מי שבעד הקרנה של מכושפות בכנס וישקול לבוא (זה בת"א בסנימטק) להקרנה (מכושפות על מסך קולנוע.. מי שלא בא מטומטם) שיגיב לזה בהודעה עם
בכותרת. אני בספק אם זה ישנה משהו בכנס של השנה, אבל לפחות בכנס הבא נזכה לראות את פייג´ הכתומה מקפצת על מסך קולנוע ענק. כולם. מגיבים. עכשיו.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

(ויופי שאתה חותם להודעה של עצמך
)

Adrienne

New member
../images/Emo45.gif

אני כחול! כחול *בקול של הוא חי - חי! (פרנקנשטיין)* רוצים מכושפות! רוצים מכושפות! אני מתרגש שאני רואה את זה על טלויזיה גדולה, במסך קולנוע אני כנראה התעלף!!!

HuGo Hell

New member
אנחנו יודעים שאתה כחול../images/Emo1.gif

בראש.
אתה כחול בראש וכחול בשם LOL אתה כולך כחול.

Woogyman

New member
תשתדלו לא להגיב כאן.. ../images/Emo110.gif

שיהיה שרשור רק של
ים. לין, אם יוצא לך, תמחקי. טאנקס.

charmedman

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ודרך אגב חזרתי

אתמול מהצפון.... נ.ב מישהו יוכול לשלוח לי את 501 או לפחות להגיד לי מאיפה מורידים?

למעלה