המסע לפולין

Rock n Sock

New member
המסע לפולין ../images/Emo104.gif

אז.. מי ביקר בפולין וחווה את המסע? ספרו חוויות מהמסע למי שנסע, ומי שעדיין לא נסע ומתכנן לנסוע שיספר לקראת ההכנות (אני בטוח שכבר יש לכם תאריכים) וגם אלו שלא נסעו מוזמנים להגיב ולומר את דעתם על כל הנושא. נשמח גם לראות מעט תמונות למי שיש

lazimi

New member
אני טסתי לפולין שנה שעברה

בוא נגיד ככה אם אתה רוצה לצאת יבשביל להנות אל תיצא אם אתה רוצה לצאת בישביל מה לדעת מה קרה שם תצא ועוד איך כי זה פשוט חוויה אי איפשר להגיד לזה מילה אחרת זה חוויה שאני אישית לא ישכח בחיים

Bleed for Me

New member
גם אני הייתי

בדיוק בתקופה הזאת לפני שנה אישית היה לי מאוד חשוב לנסוע,וכמובן שעם החבר'ה זה הכי שווה.. היה כיף ועצוב וקשה ועדין מצחיק ומאגניב.. חוויה שאף פעם לא שוכחים ואני מאוד ממליצה לטוס.

גם אני

טסתי לפני בערך כשנה והיה...היה פשוט... אין לי מילים לתאר. אין שום ספק שכעת אני רואה את הדברים בצורה שונה וכל החוויות שעברתי שם באמת עיצבו לי את האישיות. מסע חובה.

אני חזרתי ביום חמישי שעבר

אממ מה אפשר להגיד על המסע? היה ממש מדהים זה מסע שידעתי כבר ממזמן שאני הולכת לצאת אליו אממ למרות שיצאתי אליו עם חששות בעיקר לגבי עד כמה הוא יהיה קשה וכן היו בו רגעים קשים, רגעים של כמעט שבירה אבל המסע הזה גיבש מאוד את כל השכבה שיצאה ובעיקר את הקבוצה ולמרות הקושי כולם עזרו ותמכו אחד בשני. היו לנו גם מדריכים מעולים ומדהימים (ויותר חשוב קב"ט ממש חמוד) אממ זה מסע שאני בחיים לא ישכח, זה מסע של פעם בחיים כל מי שמתלבט אם לצאת או לא אני ממליצה בחום רב מאוד לצאת אממ טוב נראה לי שזהו להפעם אני אראה אם אני אצליח לעלות תמונות

odeleya

New member
מה שבטוח זה...

שהקב"ט שלנו היה פשוט שווה... והקטע הוא שאנחנו בית ספר של בנות דתיות אז בשיחות לפני, כדי שלא נתחיל איתו, אמרו לנו שאסור לדבר עם הקב"ט כדי שהוא יוכל להתרכז בעבודה וכדי ש"נציית" לו יותר טוב ככה.. אהמ...ובטיסה חזור כולןןן פשוט התנפלו עליו.. מסכן... אבל ברצינות... זה ממש מסע חשוב.. אני אישית לא יצא לי להרגיש הרגשה של "איזה מדהים" או משהו כזה.. אבל הרגשתי שממש חשוב לעשות את זה והייתי עושה את זה עוד פעם.. ממש חשוב להתייחס יפה לחברים שאיתך.. אני לפעמים הייתי קצת לא נחמדה ואח"כ ממש הרגשתי לא נעים...

למעלה