המסע המופלא.........

המסע המופלא.........../images/Emo9.gif

אז אחרי שחתמנו ונמצאנו כשרים
הגיע רגע האמת ואנחנו מתחילים.........
המקום:מדיקל סנטר
אני קצת מרוגשת
מהלא נודע אחרי שטופלתי בידיו הנאמנות של ד'ר רזיאל המדהים
בהפריות הקודמות פורפ' רונאל
ושאר הצוות המקסים של אסף הרופא........
היתה פגישה די מוצלחת עם ד'ר בר
שהיה סבלני מאיר פנים והתייחס אלי ברצינות
לאחר שהתעניין בהליך הקודם שאל שאלות החליט לאפשאר לנו להחליט אם להחזיר את העוברים במחזור הנוכחי או לחכות מחזור אחד כדאי ללמוד על רירית הרחם שלי מה שנראה בעיני החלטה נבונה
מיכוון שאני רוצה לדעת שמבחינתי אני נותנת את הטוב ביותר מבחינת נוכנות לקליטת העוברים למרות שמאד רצינו כבר לצאת לדרך........... כמובן שדבר ראשון השארתי את ההחלטה לס. שלשמחתי חשבה כמוני וזה הרגע כמובן לפרגן גם לה על היחס כלפי
ועל כך שהיא די סומכת עליי שהרי בעלת נסיון הנני
לאחר שגבשנו דעה משותפת הגיע שלב הבדיקות האולטסאונד והמעקב........... בתקווה להמשך פורה יצאנו לדרך ברוח טובה ואופטימית כמובן
אני מרגישה נפלא ובטוחה
והכי חשוב רוצה מאד להודות לך מירבי
שלא היה לי צל של ספק שאני בידיים טובות ואקבל את הטיפול הטוב ביותר............

בנדה1

New member
ציצוש יקירה, כמה מרגש !!! ../images/Emo24.gif

הייתם מרימים טלפון אלי אני הייתי מספרת לד"ר בר כמה הרירית שלך תותחית... מצד שני לא מתחשק לי לדבר עם ד"ר בר, אז נוותר על כך. יקירה, שיהיה המון המון הצלחה.

מירבי*

New member
ציצינה אהובתי המיוחדת../images/Emo23.gif

את באמת מדהימה.... היכולת שלך לראות את הדברים כפי שהם, לא לסבך, לא להקשות, באמת מעוררת הערצה, ס ו-א זכו בך, ממש ככה, זו המתנה שלהם על הדרך הקשה שעברו. יקירה, אני בטוחה שההחלטה נכונה, עצם העובדה שהרופא הציע את זה ואתם הסכמתם כבר נותנת תחושה טובה לכולם, חודש אחד לא ישנה כלום בסופו של דבר ואם זה עשוי לתרום להצלחת הטיפול זה מעשה נבון מאוד. אוהבת אותך ויודעת שתצליחי

לי לך

New member
בהצלחה והלוואי שהפעם זה יצליח בפעם

הראשונה. גם שניה ושלישית יתקבלו בשמחה... לי לך

למעלה