המסע ברומא

שאלה טכנית לTLINGIT

בזמנו, כאשר שרשור התארך יתר על המידה, נהגת לשרשר אותו כהודעה ותגובות להודעה וכל זה בשורה אחת. האם האופציה עדיין קיימת?? ואם כן למה לא להשתמש בה במקרים שכאלה למשל? או גם בהודעות ימי הולדת?

tlingit

New member
בענייני שרשורים

אני משרשרת תגובות זו לזו לפי הקשר תוכני ולא לפי אורך שרשור כלומר אם למשל מישהי בטעות פתחה הודעה חדשה כשענתה לנושא כלשהו

י ע ל י ק

New member
היי ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אולי את מתכוונת במקרה לאפשרות של הסתרת הודעות, או קיפול שרשור לאחר כמות מוגדרת מראש של הודעות? (שניתן לבחור בכותרת בפס הכתום שצד משאל) - זה כמובן לא נותן מענה לתוכן - אותו תמיד יש לבחור לפי העניין והטעם, אבל כן מקצר ומכניס את רב הכותרות לאותו הדף.

אוף ,../images/Emo121.gif איך סיבכתן את הענינים../images/Emo13.gif

tlingit - אם ניקח כדוגמא את רצף ההודעות על הטיול באיטליה האם יש לך אפשרות טכנית להציג ככותרת את ההודעה הפותחת ואת כל השאר להסתיר בציון בסוגרים שיש עוד X הודעות. אני זוכרת שפעם שכאשר דיונים התארכו בשלב מסויים הופיעה שורה אחת של ההודעה הפותחת ומתחת הופיעו מספר התגובות שניתן היה להגיע אליהן אם רצית. אני חייבת לציין שאם קיימת אפשרות כזו , אני הייתי מיישמת אותה קודם כל לברכות יום הולדת. שערו בנפשכן שכל מי שנמצא בפורום יכריז או יכריזו עבורו על יום הולדתו , זה מאוד נחמד ומשמח לברך ולקבל ברכות, אולם כאשר אתה נכנס לפורום ובמיוחד כאשר אתה לגמרי חדש, אתה רוצה לקבל במבט של הרף עין מה קורה הפניתי פעם תלמידה שלי לפורום והיא טענה שהוא נראה כמו לוח מודעות על ימי הולדת ופרסומים על הופעות.

tlingit

New member
../images/Emo101.gif אז ככה

לא אני קובעת את התקפלות השרשור אלא כל אחד יכול להגדיר מתי יתקפל שרשור איך עושים זאת: בפס הכתום בראש העמוד, בצד שמאל כתוב "אופן הצפיה" כשלוחצים על זה נפתח תפריט שמאפשר לכתוב מאיזה מספר הודעות יתקפל השרשור ואת יכולה לכתוב שם איזה מספר שעדיף לך וללחוץ על השורה שאומרת "הסתרת שרשור מעל X תגובות" זה יגרום לשרשורים להתקפל בתצוגת המחשב שלך ברגע שהם מגיעים למספר שקבעת פעם המספר הזה היה 35 היום ברירת המחדל היא 100 וכאמור אפשר לשנות דרך אגב יש שם גם אופציה שאומרת הסתרת תגובות ואם לוחצים עליה משמעותה שרואים רק את כותרות ההודעות ומספר התגובות שקיבלו ולא את כל ההודעות והתגובות שוב, כל אחת צריך לבחור זאת לעצמה כדי שהמחשב שלה יציג כמו שהיא רוצה מקווה שעזרתי וגם פתרתי את החידה

שושוצ

New member
טלינגיט יקרה, אני מוכרחה לומר

שאני חולקת עליך בנקודה הזאת. יש פה אנשים בפורום שחברים בו כבר שנים, ועם כל הכבוד לריקודי בטן, שהוא אכן נושא רחב יריעה, מרתק, כיף גדול, מעשיר, מרפא וכו' וכו', לפעמים הפורום ממש, אבל ממש ז ו ע ק לאיזו חוויה אישית שלא קשורה (כביכול), כדי קצת לתבל פה את העניינים. ולמה אני אומרת 'כביכול', כי בעיני מה שמגדיר את הפורום הזה, זה לא רק הנושא (יש עוד ה מ ו ן פורומים של ריקודי בטן), אלא הכותבים בו. ולכן מה שקשור בכותבים, קשור בפורום. אני מודה שפעם היה לי יותר חשק לספר כאן דברים בנימה אישית, וכניראה שלא במקרה (כניראה שהתחושה שזה "לא מתאים" עברה אלי באופן לא מודע, גם לפני שכתבת את תגובתך הנוכחית...
). ובמקביל, אם להיות כנה, פחת גם העניין שלי בפורום באופן כללי. הפורום הזה אינו רק וירטואלי!! רוב האנשים פה מכירים, נפגשים, לפעמים גם עובדים יחד, וזה טבעי שהם ירצו לשתף גם בחוויות שלא קשורות אחד לאחד לנושא שבכותרת. זה לא לוקח את המקום של אף אחד, זה לא לוקח את הפוקוס משום שירשור אחר, זה פשוט מכניס עניין ומימד אישי, שלי אישית הוא חסר מאוד בזמן האחרון. אנחנו פה לא רק כדי ללמוד, אנחנו פה גם כדי להשתעשע, לא?

ליילה 1

New member
שושוצינה יקירינה../images/Emo24.gif

לדעתי זה ממש בסדר להעלות גם חוויות אישיות, הרי זה
פתוח לכל אוהבי המחול המזרחי והמתענינים בו. ולבית הזה מותר ואפשר להביא חוויות אישיות אפילו אם הן לא קשורות באופן ישיר לרקודי בטן. אני נזכרת בשרשור הנפלא על הטיול המדברי שלך לירדן וכמה נהננו ממנו. מקווה שחברי הפורם ימשיכו להטעים אותנו מחוויותיהם ,ושלך באופן אישי יחזור החשק
והענין לכתוב כאן.

tlingit

New member
../images/Emo45.gif שמחה לקבל תגובות והעדפות

והכי שמחה לקבל אותן כך, בפורום
בעיני זו הדרך הטובה ביותר לשמוע מה הרצונות וההעדפות של חברי הפורום ומאד חשוב לי לדעת אותם, כי הרי הפורום הוא של כולנו כשכותבים אותן כך בפורום, שכולם יכולים לקרא ולהגיב, בעצם אפשר לשמוע את הלך הרוחות הכללי, על פי התגובות גם המסכימות וגם המתנגדות ומי שמצטרפים ומוסיפים דעות. אני שמחה על כל אדם שמביע דעה ויותר על מי שמביע דעה הפוכה כי באמת שלא חייבים תמיד להסכים על הכל רק כדי שיהיה שקט ב
במיוחד כשהבעת הדעה המתנגדת נעשית בדרך כל כך יפה תודה לכן

למעלה