המסלול שלי

eyalsi

New member
המסלול שלי

אני מקווה שתבינו את התמונה לא הצלחתי להרים אותה לאיכות גבוהה מזו במסגרת ה- 250kb המותרים. בגדול: שחור - מסלול, כחול - בירבור. אך עדיין יש תחנות שדורשות הסבר נוסף. זינוק ל- 1: התחלתי לאט אבל דווקא תחנה פשוטה. 1 - 2: בניווט הזה ניסיתי להקיף כמה שיותר בניגוד לנטייה שלי בעבר ללכת בדרך הקצרה ביותר הכוללת הרבה עליות וירידות, כאן לדעתי לחתוף דרך ההר גם יוסיף מרחק אבל בתחנות הבאות זה היה היכון שלי. הבירבור: פשוט לא מצאתי את העץ ישירות מהשביל והמשכתי קצת. 2 - 3: יכולתי לפנות בפניה הראשונה אחרי ההתפצלות הסלולה אבל היא הייתה די תלולה והחלטתי להקיף. 3 - 4: חזרתי עד להתםצלות הסלולה והמשכתי ישר ל- 4 (ורכבתי כל הדרך אל התחנה
). במחשבה עכישו אולי כדאי היה לעבור בין 2 הגבעות במקום לחזור... 4 - 5: החלטתי להקיף את 2 הגבעות מצפון. מישהו לא עשה את ההקפה ורכב באמצע? 5 - 6:אין בעיות מיוחדות, רק לזכור איפה לפנות ואיפה לא...
6 - 7: בהתחלה של הפניה האחרונה שמאלה אל השביל עליו נמצאת התחנה בזבזתי כמה דקות מחשבה על זה שהשביל בכלל לא נראה כמו שהוא במפה אבל לפי המסביב החלטתי שזה הכיוון. 7 - 8: החלטתי לטפס דרך הכביש, לא חכם מדי לדעתי בסופו של דבר. 8 - 9: בלי בעיות. 9 - 10: הרבה בעיות. רכבתי על השחור וחיפשתי את הפניה שמאלה (איפה שמתחיל הכחול) לא מצאתיף רכבתי את הצומת, חזרתי, ועדיין לא מצאתי את הפניה, אז פניתי בשביל הצפוני יותר ואחר כך גם לא מצאתי את הפניה שחיפשתי ל- 10, והמשכתי קצת עד לפניה הבאה והחלטתי להמשיך משם. 10 - 11: אני חושב שבחרתי דרך לא רעה, רק היית צריך הרבה עצירות כדי לוודא שאני בכיוון. 11 - 12: בלי בעיות. 12 - 13 : בלי בעיות. 13 - סיום: כמעט התרסקתי בנקודת הסיום, חוץ מזה הכל תקין.

eyalsi

New member
מי שרוצה קובץ מעט יותר איכותי

אפשר כאן בקישור: http://www.maccabimaccabimreut.org/temp/map.jpg דבר נוסף: כל הניסיונות שלי לא לטפס ולרדת אלא לעקוף את ההרים עלו לי ב- 18.6 ק"מ של מסלול (במקום 12) שזה קצת יותר מדי, נראה לי פעם הבאה צריך לאזן יותר. את הזמן שלי אני לא זוכר... (הייתי צריך לרוץ מיד עם הסיום אבל אני חושב שזה בסביבות שעה ארבעים ומשהו. מהירות ממוצעת: 15 קמ"ש מהירות מקסימלית: 45.7 קמ"ש

4-5

מנק' 4 רכבתי דרומה עד הכביש, מזרחה על הכביש והדרך והגעתי אל הנקודה מדרום. קצת ארוך יותר אבל קל ונוח. חוץ מזה היה נהדר ותודה למארגנים. ירון

eyalsi

New member
הקובץ האיכותי הוסר

מפאת הפרת זכויות יוצרים.

יחיאב

New member
אם האיכותי הוסר

מה לגבי הפחות איכותי? האם הפרת זכויות היוצרים בו היא יותר קטנה?

IlanShacham

New member
תודה על הניתוח |4u|

לדעתי ברוב המקרים עשית נכון שהקפת במקום לתפור. הנקודה היחידה שבה לדעתי היה יעיל יותר לחתוך זה מ 9 ל 10 - נראה לי שהיה עדיף לצאת מ 9 מזרחה ולהתגלגל דרך היער לשביל, לחצות את השדה, קצת צפונה מזרחה ולנחות כמעט על הנקודה. מ 1 - 2 נראה לי שעדיף היה לחזור קצת אחורה ולצאת דרום מערבה עד לואדי, ואז מערבה אל הנקודה. עד ההגעה אל הואדי זו ירידה מהירה, ובתוך הואדי זו עליה מאוד מתונה. באופציה שבחרת טיפסת עליה קשה.

IlanShacham

New member
תיקון קטן

מ 1 - 2 נראה לי שעדיף היה לחזור קצת אחורה ולצאת דרום מערבה עד לואדי, ואז מזרחה אל הנקודה

למעלה