המסך יורד!

Necrophil

New member
המסך יורד!

היום אני מצטרפת באופן פעיל ומשאירה 2 תמונות להנאתכם. אף אחת לא צולמה ע"י דרך אגב. בכל זאת... אני מעורבת באחת באופן פעיל יותר.
ובשניה כ"במאית". קצת רקע: תמונת המודל (אהם אהם
) והנוף היא ביטוי להתערבות שלי בצילום: קודם כל בבחירת הבגדים והרקע- ויצירת האווירה הדרמטית אך הרכה/רומנטית מצד שני. אני קוראת לזה סגנון "ביורק"- או נסיכת קרח. התמונה השניה- טוב... לא ממש היה אכפת לי איך יצא הצילום, רק רציתי להנציח את היינג והיאנג בתוך המחבת שניה לפני הבליסה.

פנטסטי !!

צילומים מצויינים, איזה יופי... (הדוגמנית הכי טובה אבל) :) הצלם קצת פישל בקומפוזיציה לדעתי, בשתי התמונות. אני אסביר. יש בצילום הראשון פוטנציאל לכל כך הרבה עוצמה ברקע, הטבע הפיראי מאוד חזק. כמו ים סוער. אבל הצלם לא "מתעמת" עם הפראות ועם הסערה פנים מול פנים, הוא לא ניצב מולה, הוא עומד בזווית מול הסערה ובכך מחליש אותה וחבל כי זה היה יכול להיות צילום כל כך חזק וכל כך מלא עוצמה שהייתי שם אותו במוזיאון. ובאמת כל הכבוד על הבחירה הנכנונה של הלבוש של הדוגמנית, העמידה שלה וההבעה שלה (אילו רק הייתם מפזרים את שערה זה היה מושלם לחלוטין). אבל גם כאן פישל הצלם בקומפוזיציה כשלא צילם לה את הרגליים. ואנחנו לא יודעים על מה היא מסתכלת, זה מותח את הצופה, לפחחות אותי, ומסיט את תשומת הלב מהמתח שבין הדוגמנית לטבע. כך או כך, באמת צילום מצויין, אחד החזקים שראיתי (לא כולל הצילומים של המקצוענים). על הצילום של המחבת אין לי כח לדבר הרבה, פשוט חבל שהצלם לא צילם בפתיחת צמצם קטנה יותר וככה היה מקבל תמונה עמוקה יותר ושתי הביצות היו ממוקדות היטב. וזהו.

Necrophil

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ולהסבר: הצילום עם המודל היה בכלל לא מתוכנן- ירד ברד בחוץ וצילמנו בסטודיו, אז... רצתי החוצה (יחפה לגמרי לתוך הברד) וביקשתי שיתקתק פשוט, בלי הכנה. הצילום עם הביצים... זה אחד הניסיונות הראשונים של אחותי בצילום, היא הסתובבה עם מצלמה בניסיון לתפוס תמונה של אחד החתולים שלי, ואז הזמנתי אותה לצלם את החביתה לפני שאני אוכלת אותה. היא ניסתה לשחק עם הפוקוס אז אמרתי לה: "עזבי פוקוס, החביתה עוד שניה נעלמת, צלמי".

תמונה קסומה של אישה קסומה עוד יותר

שלומלום לך, אכן תמונה מדהימה, התבוננתי היום גם יצירותייך הדברים הנוספים שכתבת. את אישה מיוחדת במינה בעיניי, תודה שנתת לי להכיר גם פן זה באישיותך המרתקת. אוהב
שלומלום

moti80

New member
ראשית, ברוכה הבאה (כפעילה) לקהילתנו

הנחמדה...אני בטוח כי חברי הפורום יהנו ביותר מיצירותיך, כמו מהידע הרב שלך, רעיונותיך הקסומים ודעותיך השנונות.... אני איתית מחכה לראות כאן על דפי הפורום את שאר הצילומים שנעשו באותו היום בסטודיו. אגב, את יודעת לבשל עוד דברים חוץ מביצה? כי אם זה מה שיצא מביצת עין בטח יצא משהו מדהים מאוד ממוסקה... אוהב (וכבר מתגעגע) שמש מוטי

Necrophil

New member
הממ יש גם יש

אבל אני עדיין חסידה של האנונומיות על צורותיה השונות... ואני לא מוכנה לשים פה תמונה עם פנים. עם זאת יש לי כמה תמונות גב טובות
תגיד חבל, כי באמת יצאו עוד כמה תוצאות מוצלחות מאותו יום צילומים.

a_duck

New member
גם בתמונה ששמת רואים את הפנים..

חצי...אבל אפשר לזהות או משהו...

למעלה