המסך הגדול ביותר

udi500

New member
המסך הגדול ביותר

לאיזה PDA יש את המסך הגדול ביותר - בעיקר לצורך שימוש כ- GPS . עשיתי חיפוש - אולם לא מצאתי תשובה חד משמעית. תודה

ככל הנראה לHX4700

מסך של 4 אינץ'. אולם המכשיר אינו מיוצר יותר אך ניתן למצוא אותו כיד שניה במחירים לא גבוהים.

BravoMan

Active member
כמו כן המכשיר לא כולל מקלט GPS

מובנה, כלומר תצתרך להשקיע עוד כ500 ש"ח. ואני אפילו לא מדבר על תוכנת ניווט. דרך אגב, כשאתה אומר GPS אתה מתכוון לניווט בכבישים או בשטח? בניווט בקביש גודל המסך כלל אינו משנה מהסיבה הפשוטה שתאלץ להסתמך על הוראות קוליות וסימני פניה שמוצגים בצורה גדולה וברורה. אם תנסה לקרוא את המפה בזמן נסיעה המקום היחיד עליו תגיע ולא משנה כמה גדול וברור מסך המכשיר שלך, הוא בית חולים (אם לא משהו יותר גרוע)! ואוד דבר: אתה בטוח שאתה רוצה PDA, כלומר פוקט מלא הכלל ישומי OFFICE, אפשרות התקנת תוכנות ועוד ולא PND כלומר מכשיר לניווט בלבד שהרבה יותר פשוט לתפעול וזול יותר אם לוקחים בחשבון מחיר תוכנת ניווט. ואחרון חביב: יש מכשיר שאותותו יוצא ונקרא HTC ATHENA. יש לו את המסך הכי גדול מכל הפוקטים וGPS מובנה. הצרה היא שהוא יעלה המון כי יש לו עוד כמה פיצ'רים נחמדים כמו טלפון דור 3, WIFI, BT, מקלדת מלא, מצלמה 3MP ועוד.

udi500

New member
מסך גדול

אני מחפש PDA שישמש אותי בעיקר לישומי OFFICE ולניווט בשטח.הביצועים הם דרישה משנית, חשוב שיהיה BT ו- WIFI.אינני צריך גם טלפון, מצלמה וכד'. כטירון ירוק חיפשתי ומצאתי את Mio C520 עם מסך "4.3 !!! ושמחתי בו שמחה גדולה עד שראיתי שהוא רק GPS..... מישהוא מכיר PDA עם מסך גדול יותר מ- "3.5 שמיוצר כיום ?

roberto3950

New member
מכשיר JASJAR

המכשיר משולב טלפון http://www.imate.com/t-DETAILS_JASJAR.aspx

2cookie

New member
למכשירים הישנים יותר של COMPAQ

(5550 הוא האחרון שבהם) יש מסך 3.8 אינצ'. פוקט ישן יחסית עם מסך 4", שן כחולה ו-WIFI הוא הטושיבה E800 שאולי יתמזל מזלך ותמצא משומש בזול. מעבר לכך קיימים רק ה-ATHENA עם מסך 5 אינצ' וה-4700.

למעלה