המסיתים הלאומים...

המסיתים הלאומים...

מוגש בפניכם מבחר ציטוטים נחמדים של אנשי שמאל, שאילו הם היו מהצד השני של המתרס היו מתייחסים לזה כאל הסתה: 1. "(גוש אמונים הוא) כת משיחית, אטומה ואכזרית, כנופיית גנגסטרים חמושים, פושעים נגד האנושות, סדיסטים, פוגרומיסטים ורוצחים, שהגיחה... מתוך פינה אפילה של היהדות... מתוך מרתפי ההתבהמות והסיאוב... על מנת להשליט פולחן דמים צמא ומטורף" (עמוס עוז, ידיעות אחרונות 8/6/89). 2. "בשעת ההכרעה, נצטרך להתמודד בכוח עם המתנחלים בעופרה ובאלון מורה. רק מי שיהיה מוכן לעלות עם טנקים על עופרה, יוכל לעצור את הסחף הפשיסטי..." (פרופ' זאב שטרנהל, דבר 15/4/88) 3. "...אני קורא לכם לאחוז בנשק. להחזיר בנשק נגדם...כן, לאחוז בנשק." (פרופ' ישעיהו ליבוביץ', הארץ 27/9/85) 4. "המתנחלים חיים על הדם..." (ח"כ דדי צוקר, הארץ 19/4/87) 5. ראיון עם רה"מ יצחק רבין ז"ל: מראיין: מה יעלה בגורלם של מתיישבי יש"ע לכשאלה יעברו לריבובות אש"פ? רבין: שיילכו. (ידיעות אחרונות 8/6/93) 6. אני אישית אלחם גם בנשק (נגד המתנחלים)." (חיים ברעם, כל העיר 26/2/88) 7. משפט שנאמר על שרון כשעוד היה ימני, בכתב עת לא בדיוק כזה: "מישהו צריך לרצוח את שרון." (סימן קריאה,19,עמ' 82) הדגשה: זהו אחת ההתבטאויות הנוראיות ביותר שמעולם, ולא חשוב מאיזה צד שרון, אסור לומר כך ומי שמתבטא כך, צריך לשאת במלוא העונש, גם אם הוא שמאלני! 8. "אם כבר לירות במישהו, אני מרגיש שאני מוכן לירות בהם (המתנחלים)" (א.פ. השבוע בקיבוץ 10/8/88) זהו מדגם קטן ביותר של הסתה של אנשי רוח ממרכז ההויה השמאלנית, נגד תו שבי יש"ע, או מנהיגיהם (אריק שרון בימים הטובים). מלבד אלו יש עוד עשרות מימרות מסיתות נגד נאמני הארץ כמו: יודונאצים, חיילים של היטלר, העתק של הנאצים, סייען חמס ועוד עשרות רבות. עכשיו תאמרו לי: מי הם המסיתים האמיתיים? האם פתחו אי פעם בחקירה נגד מסית כזה? האם פרופ' שטרנהל וישעיהו ליבוביץ, או עמוס עוז, דדי צוקר וחיים ברעם הם בשולי החברה השמאלנית? רק דבר אחד אני יודע, שכשתמהוני דביל שטוען בלהט שהוא ימני, וייתכן גם שהוא שמפניה בלבוש חדש, אומר משפט מפגר או עושה פולסא דנורא על רה"מ- מיד כל יפה הנפש קוראים למצות את הדין עם הימין. במדינת ישראל, כולם שוים בפני החוק. יש שוים יותר ויש שוים פחות...

../images/Emo6.gif

את כמות ההסתה שהשמאל עשה במשך 20 שנה, הימין עושה במהדורת חדשות אחת... ועכשיו ברצינות, קל נורא לקחת דברים ולהוציא אותם מהקשרם, למרות שחלק מההתבטאויות שאספת הן אמיתיות. ובכל זאת, מי שמסית צריך לעמוד לדין...

מה, אתה חי על הירח?!

בגלל שקוראים לו שרון, הוא יהיה כל החיים ימני? אדם שגונב את מצביעי הימין בשביל לברוח לגבולות 67', הוא שמאלני צבוע מהדרג השפל ביותר!!! מעבר לזה, לא הוצאתי שום דבר מהקשרו! הכל ציטוטים מדוייקים. מלבד הציטוטים שהבאתי, אל תשכחו את המאמרים נוטפי השנאה של יואל מרקוס ב'הארץ', או של ב. מיכאל וסילבי קשת ב'ידיעות אחרונות', ועוד עשרות התבטאויות מסיתות של אנשי רוח שמאלנים.

לא נכון זכותו אם הוא רוצה לפי

מה שאתה קורה לברוח לגבולות 67 ולהמשיך להיות ימני! ובו נדבר לעניין אם לא גבולות 67 איזה גבולות אתה מציא הונולולו?! איזה גבולות מה כל כך כולם רבים הריי העבודה שינוי והליכוד הציאו מאז ומתמיד אותו מצא מדיני! תתפלע אבל אותו מצא תסתכל בין השורות! תסתכל הנסיחים אותו מצא בידיוק שלושתם נעים סביב 67 וגם ככה הרשות הפלסטינית מדברת רק על פי 67 וככה העולם מדבר רק 67 פשוט העבודה רוצה להחזיר קצת יותר הליכוד קצת פחות ושינוי מציא קו פשרה כולם תחת גבולות 67! מטר יותר מטר פחות!! מזאת הדמגוגיה הזאת שאם מישהו נגד גבולות 67 הוא ימני?!! אז מה?!! אני גם נגד גבולות 67 אבל אני לא ימני! איזה קו מחשבה מרובע יש לך אני חייב לציין ועוד משהו שכבר כתבתי למה שרון הוא סופור ימני! הוא יסתכל מה קורה בעולם! בארופה בעולם הערבי וראה א. שיש סקנה של סנקציות ויחסים דיפלומטיים וכלכליים ירודים מאוד אם ישראל לא תתחיל להזיז משהו בתהליך המדיני! הוא ראה שאם הוא יעשה את התהליך הזה לא תיהיה זכות שיבה לערבים! הוא ראה שישראל מבזבזת מיליירדיי שקלים בשטחים על כלום! שאפשר לסבסד הכל בתוך המדינה! הוא רואה שיש סכנה אמיתית לתושביי שדרות גוש קטיף ולחילי ישראל אם נשאר בקן הצרעות הזה שנקראה עזה! אז זהו הוא ראה מה היתרונות ומה החסרונות והחליט לעשות מהלך אמיץ! שהוא כנראה מאמין בו מאוד מאוד חוץ מזה שיש לא נסיון של העבר אז תן לזקן להנהיג... (פתגם ידוע)

patch8

New member
לא בדויק גבולות 67'.

הליכוד מעולם לא הצהיר על חלוקת ירושלים. חוץ מזה שרון לא עוקר יישובים בדרום הר חברון, איזור ירושלים, וגושי התנחלויות אחרים. כל זה אפשר לספח לישראל וגם את הבקעה. מה רע בגבולות האלה?

נכון בגלל זה אמרתי שחלק רואים

את גבולות 67 קצת שונה העבודה רואה שישארו לישראל פחות מטרים ממה שהליכוד רואה אבל כל זה זה פישפקס! זה דברים קטנים מטר פה מטר שמה אריאל בפנים אריאל בחוץ זה כבר לא משנה הכל מדובר ב67

שדון26

New member
בנתיים !!!!

שרון זה לא ההוא שאמר שדין נצרים היא כדין תל אביב ? אישית אם היתי תושב תל אביב היתי מתחיל לידאוג!

wyrswyrg

New member
יש לך רק טעות אחת

דיבורים לחוד ומעשים לחוד. במבחן המעשי 2:0 לטובת אנשי הימין הקיצוני על אנשי השמאל הקיצוני : 1. רצח אמיל גרינצוויל 2. רצח יצחק רבין אז אתה יכול לצטט כאוות נפשך , אבל גם אתה יודע טוב מאוד ותוך תוכך כי המרחק בין דיבור למעשה בקרב שמלאניים גדול ...ובקרב ימניים ...עלול להיות מאוד קצר.

שדון26

New member
לשמאל הקיצוני יש הכל

אמר פעם מישהו שבמקום בו מסתימות המילים מתחילים להגיע למעשים. ז"א לכם אנשי השמאל יש את הכול יש לכם צבא יש לכם תיקשורת יש לכם מישטרה והכי חשוב יש לכם את בג"ץ. אתם משתיקים את מי שבה לכם ואם הוא ביכלל לא מוצא חן בעינכם אתם מוצאים אותו ואת מיפלגתו אל מיחוץ לחוק(תנועת כך). וחס ושלום אם תהיה תחנת רדיו ימנית כמו ערוץ 7. אתם השמאלנים סותמים לנו את הפה בכל דרך אפשרית (וחוקית לפי ראות עינכם) אבל למה לא להזכיר גם את" הקדושים" שאתם הבאתם עלנו שניזקם אף יותר חמור כמו טלי פחימה ומרגל האטום ואנונו. הם אולי לא לקחו נפש בפועל אבל במעשהם הם לקחו הרבה יותר. אבל נחזור ונדבר על המעצר המינהלי של פעילי ימין בעבר ובעתיד. הרי כל אלו שנעצרו עד היום כדוגמת איתמר בן גביר וברוך מרזל ונועם פדרמן לעולם לא ניתפשו על מעשה של אלימות ובכל זאת הודבק עלהם שלט של רוצחים פוטנצילים . האם לא כל מתרת מעצרם בעבר לא היה סתימת פיות מצד השמאל הקיצוני ? ונחזור לתיקשורת למה אתם כ"כ מפחדים שתהיה בישראל תחנת רדיו השונה מכל תחנות הרדיו הקימות כיום? ולמה כל מילה של איש ימין כנגד התוכנית הזדונית של שרון ניתפסת מיד כהסתה והתרת דמו של שרון? אלו לך היו סוגרים את הפה האם לא היה יכול להיוצר מצב שבו המצב הוא כבר בילתי ניסבל ולכן אולי היתה מחפש דרכים אחרות ליפעול , ולאו דווקה ברצח אלא כל פעולה שמוגדרת בחוק כפלילית.

wyrswyrg

New member
אתה נשמע כמו טעון טיפוח

מה זה רחמנות על הימניים . השמאל שולט בכל . הצחקת אותי. מי שסתם לכם את הפה הם הנהגת הליכוד - שרון, ביבי, אולמרט , סיבלן ודומיהם.

שדון26

New member
ומי אמר שהם לא שמאלנים ????

מי אמר שהליכוד היא לא מפלגה שמאלנית? זה שהם אומרים שהם מיפלגה ימנית אז זה אומר שזה נכון? אני שופט מיפלגות לפי העשיה שלהם ולא לפי הדיבורים ואני לא רואה שום הבדל בין "המילכוד" של היום למיפלגת העבודה או ליחד או לאירוגנים קיצוניים כמו "שלום עכשו" ושורה תחתונה כן, אנחנו מקופחים

נראה לי שהטעות אצלך...

לפי מה שתה טוען, יש 16:2 לטובת השמאל. מי רצח 16 נוסעי ה'אלטלנה', הסבתא שלי? רבין בכבודו ובעצמו היה בין הטובחים, בפקודתו של בן-גוריון. ואם מדברים על אלימות, מי שעוד מימי הסזון העלובים התנהג באלימות אכזרית וקשה נגד יריביו הפוליטים היה השמאל. מי שהציל את המדינה ממלחמת אחים לאחר ה'אטלנה', היה מנחם בגין. מי שמתבטא מאז ועד היום בהסתה, אלו אחינו השמאלנים. המסיתים משמאל, הם בכירי המחנה בעוד אלו מימין, הם נמצאים בשולי החברה שכל הימין מגנה אותם בחריפות. אז טלו קורה מבין עיניכם...

למעלה