המסיתים הלאומים...

המסיתים הלאומים...

מוגש בפניכם מבחר ציטוטים נחמדים של אנשי שמאל, שאילו הם היו מהצד השני של המתרס היו מתייחסים לזה כאל הסתה: 1. "(גוש אמונים הוא) כת משיחית, אטומה ואכזרית, כנופיית גנגסטרים חמושים, פושעים נגד האנושות, סדיסטים, פוגרומיסטים ורוצחים, שהגיחה... מתוך פינה אפילה של היהדות... מתוך מרתפי ההתבהמות והסיאוב... על מנת להשליט פולחן דמים צמא ומטורף" (עמוס עוז, ידיעות אחרונות 8/6/89). 2. "בשעת ההכרעה, נצטרך להתמודד בכוח עם המתנחלים בעופרה ובאלון מורה. רק מי שיהיה מוכן לעלות עם טנקים על עופרה, יוכל לעצור את הסחף הפשיסטי..." (פרופ' זאב שטרנהל, דבר 15/4/88) 3. "...אני קורא לכם לאחוז בנשק. להחזיר בנשק נגדם...כן, לאחוז בנשק." (פרופ' ישעיהו ליבוביץ', הארץ 27/9/85) 4. "המתנחלים חיים על הדם..." (ח"כ דדי צוקר, הארץ 19/4/87) 5. ראיון עם רה"מ יצחק רבין ז"ל: מראיין: מה יעלה בגורלם של מתיישבי יש"ע לכשאלה יעברו לריבובות אש"פ? רבין: שיילכו. (ידיעות אחרונות 8/6/93) 6. אני אישית אלחם גם בנשק (נגד המתנחלים)." (חיים ברעם, כל העיר 26/2/88) 7. משפט שנאמר על שרון כשעוד היה ימני, בכתב עת לא בדיוק כזה: "מישהו צריך לרצוח את שרון." (סימן קריאה,19,עמ' 82) הדגשה: זהו אחת ההתבטאויות הנוראיות ביותר שמעולם, ולא חשוב מאיזה צד שרון, אסור לומר כך ומי שמתבטא כך, צריך לשאת במלוא העונש, גם אם הוא שמאלני! 8. "אם כבר לירות במישהו, אני מרגיש שאני מוכן לירות בהם (המתנחלים)" (א.פ. השבוע בקיבוץ 10/8/88) זהו מדגם קטן ביותר של הסתה של אנשי רוח ממרכז ההויה השמאלנית, נגד תו שבי יש"ע, או מנהיגיהם (אריק שרון בימים הטובים). מלבד אלו יש עוד עשרות מימרות מסיתות נגד נאמני הארץ כמו: יודונאצים, חיילים של היטלר, העתק של הנאצים, סייען חמס ועוד עשרות רבות. עכשיו תאמרו לי: מי הם המסיתים האמיתיים? האם פתחו אי פעם בחקירה נגד מסית כזה? האם פרופ' שרנהל וישעיהו ליבוביץ, או עמוס עוז, דדי צוקר וחיים ברעם הם בשולי החברה השמאלנית? רק דבר אחד אני יודע, שכשתמהוני דביל שטוען בלהט שהוא ימני, וייתכן גם שהוא שמפניה בלבוש חדש, אומר משפט מפגר או עושה פולסא דנורא על רה"מ- מיד כל יפה הנפש קוראים למצות את הדין עם הימין. במדינת ישראל, כולם שוים בפני החוק. יש שוים יותר ויש שוים פחות...

jewjew1

New member
כל חייכם רדפתם את ישעיהו לייבוביץ

ישעיהו לייבוביץ היה אחד האנשים הכי נערצים בקרב הציבור הדתי לפני מלחמת ששת הימים המקוללת. אבל כאשר, הוא דיבר בעד הפרדת דת ומדינה ועל כל שאין כיבוש נאור והדבר ישחית את החברה, אז לא הפסקתם להשמיץ אותו ולבודד אותו. לפי דעתי הוא היה אחד האינטלקטואלים ומן האנשים הכי נבונים שקמו לנו, הגיע לו פרס ישראל אבל הוא ויתר כאשר ראה את ההתנגדות ההמונית אם לא הבהמית שלכם. המתנחלים הם לא ידו-נאצים אבל ביישוב היהודי בחברון נערכו פגורמים כבר כמה פעמים נגד ערבים, וערבים גורשו מחנויותיהם ובתיהם סמוך לשוק שהיה פעם שוקק חיים והיום שממה. אם המתנחלים היו ממשיכים את הפעולות העויונות נגד הערבים אז רוב הציבור הישראלי היה ממשיך לשתוק ולתמוך, אבל אז ברוב טיפשותם וטירופם הם נגעו בחיילים הפרה הכי קדושה בישראל, ולכן אכלתם אותה. העם כבר לא עם המתנחלים, אפילו חלק גדול מהימין מאס בכם כולל שרון אבי ההתנחלויות.

יש לי עוד משהו

" . . .המחנכים האמיתיים הם כהנא רפול וגנדי. תרומתי האמיתית תהיה אם אקח תת מיקלע ואהרוג אותם." (יגאל תומרקין, "חדשות" 28 לספטמבר 1986) יגאל תומרקין יכול עכשיו להתברך -"צדיקים", מלאכתם נעשית בידי אחרים. שני שלישים מהיעד שהציב לעצמו כבר מאחוריו. נותר עוד אחד, יגאל, נו אולי הפעם נלכלך קצת את הידים? האמת ששלושתם הלכו ואין מאושר מתומרקין

למעלה