המסיקות

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאמנם בקושי../images/Emo15.gif

אבל הצלחתי לקרוא
אמממ "רוצות להיות מירי מסיקה" טוב..מירי..מדהייימממההה...מהממת..דיווה בכל מובן אפשרי אבל לא נראלי שאיה כורם רוצה להיות מירי אני די בטוחה שיותר מתחשק לה להיות איה
וקרן פלס..גם היא לא מתיימרת להיות מירי הן כל כך שונות לכל אחת הסנון שלה וזה שהן משתפות פעולה לא אומר שהן רוצות לחכות האחת את השנייה במקרה יצא שהן תאומות
לא אהבתי את הגישה הזאת של יענו מירי וואנבי ומהצד השני העמידו את סאבלימינל
כאילו הוא מגיע לרמה של אחת מאלה שהוא הזכיר שם נו בסדר
ו..המופע של ריטה..מסקרן..בא לי ללכת

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלחכות=לחקות../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

השעה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלא..יש לי אורנג'../images/Emo15.gif

אהההמ
אהההמ אז בעצם זה בחירה בין ה-BEP לריטה
עכשיו בעיקרון ה-BEP לוקחים (בכל זאת..חו"ל..וכאלה) אבל המופע שלה נראלי יהיה משו פיצוץ אומרים שעוד לא נראה דבר כזה בארץ וגם ראיתי כמה קטעים של ראיונות מאחורי הקלעים ולמרות שאישית אני לא מתה עליה קשה להתעלם מזה שהיא כן כוכבת ברמות והמופע כל כך מושקע קיצר בא לי אבל זה עולה המווון כסף
(מישו יודע אם זה התחיל להציג כבר
ואם לא אז מתי
כי יש רק 30 הופעות
)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifממה שכתבתי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

../images/Emo26.gif ובגליון הקודם או שלפניו

היה ראיון עם הזמרת רינת בר וגם שם הוזכר משהו על זה ש"היום כולן מתות להישמע כמו מירי מסיקה".

../images/Emo207.gif היתה כתבה על "רימון" בחדשות

ערוץ 2 בתוכנית "היום שהיה"... פתחתי טלויזיה ובדיוק ראיינו את קרן שהיא מספרת איך היא פגשה את מירי בשירותים והחליטה שהיא רוצה לכתוב לה שירים. מישהו ראה?

hilali1

New member
../images/Emo26.gif למי שלא ראה ../images/Emo36.gif

אפשר לראות כאן. איך השיער של מירי פרוע. מזכירה לי קצת את אפרת גוש. יותר מהכל אני שמחה לשמוע עוד טעימה קטנה מהביצוע של מירי ל"אל תלכי מכאן" מקסים

pRimaVeriTaVIV

New member
סוף סוף אני מבין מה היא אומרת../images/Emo122.gif

חחחחח נכון גם אני חשבתי שהוא דומה!

pRimaVeriTaVIV

New member
יאגיון יאאלא../images/Emo3.gif

יש לי את המילים המלאות אבל קצת קשה למצוא איזה חלק מירי שרה, בעיקר בגלל שזה מילים מלאות
יש בשיר הזה בערך 12 בתים

למעלה